Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 12:05

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 12:05

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

SPRZEDAM SILNIK SC 28 NA CZESCI

SILNIK NA CZESCI SC 28
Czytaj więcej : SPRZEDAM SILNIK SC 28 NA CZESCI | Odsłony : 2935 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Chat

Zainstalowalem nowy chat. Jest stworzony pokoj forum.fireblade i zalogowani userzy moga do woli rozmawiac ;)
Przy ikonce u gory (na dole w stopce tez jest link) pokazana jest ilosc ludzi aktualnie przebywajacych na czacie...
Czytaj więcej : Chat | Odsłony : 9019 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Informacje, pytania, błędy i sugestie

wydech

witam wszystkich kupilem 929 jest igielka tylko ma jeden mankament sa delikatne rysy na wydechu niewiem jak je zlikwidowac myslalem zeby go spolerowac calego ale niewiem czy niebedzie gorzej czy niebedzie rdzewial co to wogle za blacha wydech jest orginalny moze ktos juz eksperymentowal z tym z gory dzieki za odp.
Czytaj więcej : wydech | Odsłony : 5316 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Nierówne obroty

Witam, jestem tu nowy gdyz niedawno nabylem moja wymarzona hondke :) a ze pogoda nie dopisuje to mam czas na zabawe w garazu. No ale nie da sie nie zauwazyc ze motocykl ma bardzo nierowne obroty, nawet jak sie juz rozgrzeje to sa skoki jak na gazniku :/ wkreca sie ladnie i zchodzi tez szybko. Co moze byc tego ...
Czytaj więcej : Nierówne obroty | Odsłony : 6927 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

problem z kupnem

Witam. Planuje teraz kupić 954. Ostatnie dwie sztuki które mnie interesowały obie miały mankamenty. Z tego co czytałem to pierwsza miała problem z łańcuszkiem bo słychać ten metaliczny dźwięk i podczas jazdy również przy schodzeniu z obrotów. Druga z kolei gdy sie nia przyjechałem juz była dobrze nagrzana jak sie zatrzymałem dałem jej po garach to dała na czarno dymu. co o tym myślicie, po jakich ilościach km zdarzają sie takie rzeczy i ewentualnie jakie ...
Czytaj więcej : problem z kupnem | Odsłony : 3857 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

potrzebuję zdjęcia uszkodzonej odzieży i kasku

cześć.

mialby ktos z Was na stanie zdjęcia uszkodzonych (przytartych po upadku) elementow ubioru?? , tj.:

- kurtki motocyklowej - lokcie
- kasku - nie pobity, raczej otarty
- rekawiczek
- butow
- spodni - obdarte kolana

dzieki za pomoc :)
Czytaj więcej : potrzebuję zdjęcia uszkodzonej odzieży i kasku | Odsłony : 5516 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne Dyskusje

CBR 954 warto czy nie

Witam koledzy mam do was prośbę czy może ktoś wie coś na temat tego motocykla. Sprowadzony z Włoch. A może ktoś kupował moto od tego gościa i czy czasem szrotów nie sprzedaje. Dzięki.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1197723
Czytaj więcej : CBR 954 warto czy nie | Odsłony : 6740 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne Dyskusje

Modyfikacja orginalnego wydechu cbr 900 sc33 ?????????

Witam chciał bym się dowiedzieć czy da rade zmodyfikować oryginalny wydech od cbr 900 sc33 ze by lepiej chodził i ze by nie mulił silnik chodzi mi dokładnie czy da rade wyrzucić środek z tłumika
Czytaj więcej : Modyfikacja orginalnego wydechu cbr 900 sc33 ????????? | Odsłony : 14129 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

rozstaw śrub mocujących bak

Mam pytanko:
czy rozstaw śrub mocujących bak w 929 jest taki sam jak w 954?
Mam możliwość kupienia mocowania amorka skrętu na półkę z 954 (mocowanie chyba LSL - taki amor był na nim zamontowany). Koleś mnie zapewnia że będzie pasować do 929.
Ale na wszelki wypadek wole się upewnić.
Czytaj więcej : rozstaw śrub mocujących bak | Odsłony : 3779 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

korek wlewu paliwa

mam pytanie czy orientuje sie moze ktos z jakich modeli hondy korek wlewu paliwa bedzie pasowal do sc33 z 99r? bo poszukuje i nie ma ich zbyt duzo.a nie chce przeplacac.
Czytaj więcej : korek wlewu paliwa | Odsłony : 4210 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780