Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 05:05

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 05:05

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Jakie opony wybrać ?

Jak w temacie ktore kapcie lepiej kupic MICHELIN PILOT SPORT czy DUNLOP SPORTMAX D209 QUALIFIER ?
Czytaj więcej : Jakie opony wybrać ? | Odsłony : 12757 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zmiana jednostek licznika dystansu w 929

Siemanko,
mam pytanie, mianowicie czy wie ktoś co trzeba zrobić żeby licznik pokazywał wskazanie licznika dziennego i całkowitego w kilometrach, a nie w milach? Według instrukcji hondowskiej powinno się to automatycznie zmienić, gdy zmieniam jednostki prędkościomierza - ale tak się nie dzieje...

Dzięki za info

ps. szukałem na googlu i forum i nic nie znalazłem ciekawego na ten temat
Czytaj więcej : Zmiana jednostek licznika dystansu w 929 | Odsłony : 6014 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Poszukiwany lewy przełącznik (świateł) - wersja USA

Witam,
Poszukuję lewego przełącznika (świateł) może być nawet uszkodzony. Mi najbardziej zależy na zabezpieczeniu przed odpaleniem moto bez wciśniętego sprzęgła, moje jest popsute (brakuje tego co powinno być w środku)
Czytaj więcej : Poszukiwany lewy przełącznik (świateł) - wersja USA | Odsłony : 6503 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Spidi Moto-GP Racing Show - LUBLIN - - 5 kwietnia

W niedzielę 5 kwietnia 2009 r., zapraszamy wszystkich motocyklistów i miłośników motoryzacji na imprezę SPIDI MOTO-GP RACING SHOW. Impreza odbędzie się na Torze Kartingowym przy ul. Zemborzyckiej w Lublinie. Jedną z największych atrakcji będzie szkolenie z zakresu techniki jazdy sportowej na motocyklu, poprowadzone przez 14-krotnego Mistrza Polski w klasie Super Bike - Janusza „Profesora" Oskaldowicza. Wszyscy, którzy przyjadą motocyklem, będą mogli spróbować swoich sił na torze, podpatrzeć i dowiedzieć się o technice jazdy na motocyklu. ...
Czytaj więcej : Spidi Moto-GP Racing Show - LUBLIN - - 5 kwietnia | Odsłony : 35308 | Odpowiedzi : 79 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

PROBLEM Z FILREM

Witam mam problem z filtrm kupilem okazyjnie K&N wlozylem do franka ja mu w gaz a on sie dlawi dodam,ze filtr byl suchy i jest nadal nie byl nasaczony olejem,moto niechcialo jezdzic dlawilo sie :(,ustawilem gazniki nowe dawki paliwa i lipa ale gdy wlozylem stary filtr kosmos :mrgreen: czy przyczyna dlawienia moze byc zbyt duza przepustowoscia filtra?,czy nasoczenie go ...
Czytaj więcej : PROBLEM Z FILREM | Odsłony : 6445 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne Dyskusje

Oryginalny filtr oleju Honda - potrzebne zdjęcie.

Zakupiłem ostatnio filtr oleju, niby OEM Honda (49pln)- ale jakoś przekonany nie jestem. Jeśli ma ktoś pod ręką oryginał to prosze o zapodanie foto abym mógł sobie zweryfikować. Dodam iż pudełko jest hondowskie, wszystkie loga, opisy itp są na miejscu - tylko sam filtr budzi moje wątpliwości. Wrzucił bym foto tego który kupiłem , ale akurat w delegacji jestem i do moto prawie 400km, jak coś to jutro dodam.
Czytaj więcej : Oryginalny filtr oleju Honda - potrzebne zdjęcie. | Odsłony : 3190 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

komputer sterownik silnika

witam panowie ma ktos na zbyciu no i niedrogo kompa do sc57 06r.
Czytaj więcej : komputer sterownik silnika | Odsłony : 2574 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

moje koszty utrzymania 1000rr

prezentuje wam zestawienie kosztow zwiazanych z moja 1000RR w ciagu 18400km, podzielilem je na kilka kategorii zeby bylo widac ktore koszty sa konieczne i beda dotyczyc raczej kazdego a ktore koszty ponioslem z wlasnego "widzimisie"

1) oplaty rejestracyjne i ubezpieczeniowe -tu raczej kazdy ma inaczej ze wzgledu na rozne pakiety:
Obrazek

2) wydatki ktore ponioslem spelniajac swoje zachcianki:
Obrazek

3) koszty koniecznych wymian, serwisow i czesci:
Obrazek

4) koszt przemiany w REPSOL:
Obrazek

do tego ...
Czytaj więcej : moje koszty utrzymania 1000rr | Odsłony : 19038 | Odpowiedzi : 45 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Oto moja perełka:):)

Oto moje pierwsze cbr 954rr:) oceniajcie...2003 roczek 16000 km książka serwisowa , rachunki wymian,,igiełka!!!
Czytaj więcej : Oto moja perełka:):) | Odsłony : 10760 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Jest Kanal RSS

Dodalem mozliwosc sledzenia forum przez kanal RSS , link u gory prawej stronie

bezposredni link http://forum.fireblade.pl/rss.php
Czytaj więcej : Jest Kanal RSS | Odsłony : 6951 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Informacje, pytania, błędy i sugestie

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780