Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 04:54

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 04:54

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

8 marca i takie tam...

Jako ze dzisiaj 8 marca to ....

Wszystkim forumowiczkom wszystkiego najlepszego :))

Obrazek
Czytaj więcej : 8 marca i takie tam... | Odsłony : 8174 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Ogólne Dyskusje

Podświetlenie zegarów na niebiesko

Witam,
ma ktoś może podświetlone zegary w swoim fajerku (najlepiej 98-99) na niebiesko przy użyciu diód? Chciałbym najlepiej widzieć na fotach jak to wygląda w nocy (czy zegary są bardzo dobrze czytelne przy niebieskim świetle). W poprzednim moto (GPZ 500S) wrzuciłem niebieskie LEDy i zegary były słabo czytelne w nocy.
Czytaj więcej : Podświetlenie zegarów na niebiesko | Odsłony : 15190 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

UUUUUUUUU aj no to jest shimma

współczucia dla klienta :x :|

Obrazek

Panowie dla tego warto inwestować w pompke na kiere
Czytaj więcej : UUUUUUUUU aj no to jest shimma | Odsłony : 40350 | Odpowiedzi : 33 | Forum : Szkoła jazdy, stunt, tricki

lagi

Witojcie:D

Panowie i Panie!! poszukuje fachowca od prostowania lag najlepiej z okolic woj opolskiego.
(ewentualne częsci do sc 28 ) Miałem dzwona, moto ślizgiem zebrał w krawężnik, dostała felga ale widocznego skrzywienia nie widać (nie wiem jeszcze czy ma bicie). niewielie skrzywienie lag mam nadzieje ze półki są całe. ewentualne foty wyśle na maila bo nie znam strton gdzie moge je zamieścić!! z góry dzieki kontakt tel 667-908-428

A miało być tak pięknie ;( sezon ...
Czytaj więcej : lagi | Odsłony : 4733 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

oldtimerbazar katowice

W ta sobote jest oldtimerbazar w Katowicach, wybiera sie ktos? Szkoda ze ma padac bo chcetnie bym podskoczyl na moto :)
Czytaj więcej : oldtimerbazar katowice | Odsłony : 2943 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

Ludzie z Chojnic i okolic

Witam wiem ze nie powienienem zamieszczac tego tutaj ale czy ktos zna ten motocykl z Chojnic. Prosze o wypowiedz...
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1177201
Czytaj więcej : Ludzie z Chojnic i okolic | Odsłony : 2759 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne Dyskusje

Czesci

Witam potrzebuje czachy stelazu boczka lewego tylnych plastikow chlodnicy najlepiej w koloze srebno pomaranczowym.
Czytaj więcej : Czesci | Odsłony : 4177 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

jaki akumulator do 1000rr 2007 ?

tak jak w katalogu przewidziano kupiłem nową varte YTZ10S 12V 8ah 150A i myśle że to stanowczo za słaby akumulator bo powoli kręci i czasami padnie że już nie można odpalić a ładowanie 14.8 ,myśle nad zastosowaniem ytx14 230A
Czytaj więcej : jaki akumulator do 1000rr 2007 ? | Odsłony : 3781 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

jakiego mechanika polecacie z okolic bielska-bialej

witam.

oswajam się pomalutku z moja kicią i staram się ogarnąć wszystko co jest z nią związane. na początek chcę z nią pojechać do jakiegoś dobrego mechanika i tu prośba do Was kogo możecie polecić z okolic bielska-białej żeby zajął się moja cbr900rr. chciałbym zrobić większy serwis wymiany płynów regulacje i czyszczenie gaźników i żeby fachowym okiem stwierdził co jest ewentualnie do zrobienia.
bardzo dziękuję za pomoc z Waszej strony.
Czytaj więcej : jakiego mechanika polecacie z okolic bielska-bialej | Odsłony : 2430 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Ile powietrza?

Witam Kolegów. Mam pytanie do Was ile powietrza powinno byc SC33 w tylnym kole,a ile w przednim? Bardzo proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam i dzięki z góry.
Czytaj więcej : Ile powietrza? | Odsłony : 4080 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780