Witam,
ma ktoś może podświetlone zegary w swoim fajerku (najlepiej 98-99) na niebiesko przy użyciu diód? Chciałbym najlepiej widzieć na fotach jak to wygląda w nocy (czy zegary są bardzo dobrze czytelne przy niebieskim świetle). W poprzednim moto (GPZ 500S) wrzuciłem niebieskie LEDy i zegary były słabo czytelne w nocy.
Panowie i Panie!! poszukuje fachowca od prostowania lag najlepiej z okolic woj opolskiego.
(ewentualne częsci do sc 28 ) Miałem dzwona, moto ślizgiem zebrał w krawężnik, dostała felga ale widocznego skrzywienia nie widać (nie wiem jeszcze czy ma bicie). niewielie skrzywienie lag mam nadzieje ze półki są całe. ewentualne foty wyśle na maila bo nie znam strton gdzie moge je zamieścić!! z góry dzieki kontakt tel 667-908-428
tak jak w katalogu przewidziano kupiłem nową varte YTZ10S 12V 8ah 150A i myśle że to stanowczo za słaby akumulator bo powoli kręci i czasami padnie że już nie można odpalić a ładowanie 14.8 ,myśle nad zastosowaniem ytx14 230A
oswajam się pomalutku z moja kicią i staram się ogarnąć wszystko co jest z nią związane. na początek chcę z nią pojechać do jakiegoś dobrego mechanika i tu prośba do Was kogo możecie polecić z okolic bielska-białej żeby zajął się moja cbr900rr. chciałbym zrobić większy serwis wymiany płynów regulacje i czyszczenie gaźników i żeby fachowym okiem stwierdził co jest ewentualnie do zrobienia.
bardzo dziękuję za pomoc z Waszej strony.
Witam Kolegów. Mam pytanie do Was ile powietrza powinno byc SC33 w tylnym kole,a ile w przednim? Bardzo proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam i dzięki z góry.