Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 01:33

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 01:33

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Jak Polskie władze(Policja) walczą z alkoholem na drogach

Forumowicze muszę się z wami podzielić niefartowną ,denerwującą , absurdalną oraz doprowadzającą do obłędu sytuacją jak mam po moim dzwonie z 20 lipca 2008.

No ale zacznijmy od początku w niedziele 20 lipca miałem wypadek , jadać spokojnie za dwoma samochodami które skręcały w lewo a ja jechałem prosto w momencie kiedy ja wjechałem na skrzyżowanie pierwszy pojazd marki BMW :evil: zrobił szybki nawrót na ulice z której skręcał (wyjechał z lewej )przy tym wyjeżdżając ...
Czytaj więcej : Jak Polskie władze(Policja) walczą z alkoholem na drogach | Odsłony : 8745 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Ogólne Dyskusje

piekna dzis pogoda

jak w temacie piekna dzis pogoda przynajmniej w opolu :lol: a jutro ma byc pare stopni cieplej,ja wlasnie zsiadlem z franka ale tylko dlatego ze jade zaraz na urodzinki a tak bym jeszcze polatal ale jutro tez jest dzien
Czytaj więcej : piekna dzis pogoda | Odsłony : 10674 | Odpowiedzi : 24 | Forum : Ogólne Dyskusje

Kalendzarz WSBK 2009

1 marzec Phillip Island Australia
14 marzec Losail Qatar
5 kwiecien Valencia Spain
26 kwiecien Assen Netherlands
10 Maj Monza Italy
17Maj Kyalami South Africa
31Maj Salt Lake City USA
21 czerwiec Misano Republic of San Marino
28 czerwiec Donington Park Europe
26 lipiec Brno Czech Republic
6 sierpien Nurburgring Germany
27 sierpien Imola Italy
4 pazdziernik Magny Cours France
25 pazdziernik Portimao Portugal
Czytaj więcej : Kalendzarz WSBK 2009 | Odsłony : 2371 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Sport

WSBK Australlia - Phillip Island

Jutro (niedzila) odbedzie sie pierwsza i druga runda Superbike :) Narazie jest strasznie ciasno a wyscig bedzie wypasik :)
Stawiam na Rea jadacym fireblade CBR1000RR ;) Strasznie szybki jest przez caly weekend (caly czas czolowka) ale w wyscigu wszytsko moze sie zdazyc

http://fireblade.pl/index.php?id=74

wyniki SUPERPOLE: ...
Czytaj więcej : WSBK Australlia - Phillip Island | Odsłony : 3026 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Sport

Czy to wina 16 calowego koła?

Hej, nie wytrzymałem i wyjechałem dziś wreszcie na testy :twisted:

Zastanawia mnie pewien fakt, otóż sprzęt ma tendencje do zacieśniania winkli i w złożeniu muszę naciskać ster w przeciwną stronę niż zakręt, czy to normalne, a może robie coś źle? Inna sprawa że jest mocno stabilny w jeździe na wprost (to akurat dobrze), ale np do przewciwskrętu muszę użyć więcej siły niż w innych sportach.

Dlatego pytam, czy to wina 16 z przodu, czy może ...
Czytaj więcej : Czy to wina 16 calowego koła? | Odsłony : 4994 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Uchwyt pasażera

Witam, czy ktoś z forumowiczów wie gdzie można kupić uchwyt dla pasażera do SC44? Nie chodzi mi o taki mocowany do baku, a o klasyczną rurkę, o którą pasażer łapie się za tyłkiem, czy za plecami (jak kto woli:). Widziałem kilka takich SC44, ale chyba tylko za granicą można takie coś dostać.

Może ktoś coś wie?
Czytaj więcej : Uchwyt pasażera | Odsłony : 21552 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR929RR SC44)

Kolektory a sonda lambda ?

Przeglądałem własnie Allegro i widze że kolektory do 1000RR są z sondą lambda i bez sondy, zaglądam do siebie i nie moge sie jej też dopatrzeć. Jak to w końcu jest z tą sondą?
Czytaj więcej : Kolektory a sonda lambda ? | Odsłony : 3020 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne Dyskusje

POLICJA chce NAM ograniczyć WOLNOŚĆ:(

Koniec bezkarności dla motocyklistów

* Tagi: policja, prawo
* Data publikacji: 10.12.2008 10:36

Koniec bezkarności dla motocyklistów

Od października przyszłego roku policja zyska nową broń do walki z piratami drogowymi. Fotoradary będą mierzyły prędkość zarówno z przodu, jak i z tyłu, a to oznacza koniec bezkarności dla motocyklistów.

Jak dowiedział się dziennik "Polska", na ostatnim w tym roku posiedzeniu Sejmu posłowie przyjmą projekt ustawy powołującej automatyczne centrum nadzoru ruchu drogowego.

Chodzi o połączenie ponad 700 ...
Czytaj więcej : POLICJA chce NAM ograniczyć WOLNOŚĆ:( | Odsłony : 2997 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

polerka wydechu

Bos w dobrej kasie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
da rade to wypolerowac lub jakos podreperowac??
Czytaj więcej : polerka wydechu | Odsłony : 4247 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Kody bledow 929

Siemanko!
Potrzebuje na szybko kody bledow 929.
Mam manuala ze strony glownej i nic tam nie znalazlem - moze jestem ulomny moze ich tam nie ma :P
Tylko nie piszcie zebym kupil jakiegos inneog manuala, bo do ogladania moto tego nei zrobie :P
Dzieki :)
pozdr
G3d
Czytaj więcej : Kody bledow 929 | Odsłony : 14542 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780