Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 00:48

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 19 lipca 2025, 00:48

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

mocowanie stelaza

witam.mam pytanie czy ktos wie jak powinno sie prawidlowo zamocowac stelaz do ramy.napenwo nad bakiem ale jakie gumki wchodza po kolei.kupilem nowy a jak zalozylem to jak by byl za wysoko i tak nie bardzo pasuje do dziur w owiewce ,musze ja dosc mocno naginac zeby weszlo.czy moze tak w kazdej jest?
Czytaj więcej : mocowanie stelaza | Odsłony : 2934 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Kolektory wydechowe

Czołem załoga
Mam zamiar ściągnąć kolektory wydechowe w moim sc33 w celu oczyszczenia ich z nadmiaru rdzy http://www.bikepics.com/pictures/1583571/ i tu pytanie do was czy po zdemontowaniu kolektorów będę musiał do ponownego montażu zakupić jakieś uszczelki czy pasty uszczelniające czy montuje się je na "sucho" ?! Interesuje mnie jeszcze to jak wyglądają gniazda w silniku w które wkłada się kolektory, zakładam ze muszą być tam jakieś tulejki albo pierścienie bo ...
Czytaj więcej : Kolektory wydechowe | Odsłony : 11057 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Ogólne Dyskusje

Bierze plyn chlodniczy!!!!!!!

witajcie koledzy zakladajac crash pady zwrocilem ile jest w zbiorniczku wyrownawczym plynu chlodniczego. na cieplym silniku bylo pomiedzy max a min a na zimnym silniku jest ponad min. przejechalem juz ponad 400 km i zwrocilem uwage i ubywa mi plynu w zbiorniczku :shock: :shock: :shock: . teraz na zimnym silniku jest ponizej min :| :| ...
Czytaj więcej : Bierze plyn chlodniczy!!!!!!! | Odsłony : 8456 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

BLĄD NR. 19

Witam!!! czy ktos mial taki przypadek z tym numerem bledu???prosze o rady...
Czytaj więcej : BLĄD NR. 19 | Odsłony : 2883 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

bielizna termoaktywna

witam potrzebuje dobra najlepeij jakas sprawdzona bielizne termoaktywna pod kombik,szukam na allegro jest tego sporo ,moze macie jakies propozycje ? zeby bylo cieplo w chlodniejsze dni ,jak jest w lecie ? czekam na propozycje pozdro:)
Czytaj więcej : bielizna termoaktywna | Odsłony : 27728 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

uszkodzony moduł

Kolega prosi o pomoc
ma honde cbr 600 f4 i uszkodzil moduł-wpadł mu miedzy tylna opona a ramę i przytarl sie do takiego stopnia(ale nie jakos tak bardzo) że moto straciło moc, silnik pracuje nierowno itd
Prośba jest następująca: zna ktoś może kogoś kto naprawia moduły bo wymiana jest droga a wymianiać trzeba razem ze stacyja(HISS)
?????

z góry dzięki za pomoc
Czytaj więcej : uszkodzony moduł | Odsłony : 3526 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

uszkodzony moduł

Kolega prosi o pomoc
ma honde cbr 600 f4 i uszkodzil moduł-wpadł mu miedzy tylna opona a ramę i przytarl sie do takiego stopnia(ale nie jakos tak bardzo) że moto straciło moc, silnik pracuje nierowno itd
Prośba jest następująca: zna ktoś może kogoś kto naprawia moduły bo wymiana jest droga a wymianiać trzeba razem ze stacyja(HISS)
?????

z góry dzięki za pomoc
Czytaj więcej : uszkodzony moduł | Odsłony : 1641 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

Dobra lektóra przed sezonem...

Mam nadzieję, że wśród tych suchych i bezimiennych liczb, nigdy nie będzie nikogo z Nas :!: :!:

http://www.scigacz.pl/Sta...,2008,8569.html
Czytaj więcej : Dobra lektóra przed sezonem... | Odsłony : 9490 | Odpowiedzi : 19 | Forum : Ogólne Dyskusje

problem z wolnymi obrotami

Witam!!! Mama problem z wolnymi obrotamizaczalem krecic linka do regulacji i nie daje rady ustawic!!! druga sprawa to swieci sie kontrolka bledu i FI jednak nie zawsze jak odpale trzymajac lekko manetke to raz zgasna bledy a raz swieca sie dalej i moto nie chodzi tak jak powinien!!! kontrolka bledu miga caly czas jednostajnym ruchem... jesli mozecie pomoc z gory dziekuje...
Czytaj więcej : problem z wolnymi obrotami | Odsłony : 3051 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

filtr powietrza

dzisaj zabralem sie za maly serwis mojego nowego nabytku i pierwsze co mnie zdziwilo to filter powietrza, na air boxie sa pisane adnotacje kiedy byl czyszczony czy wymieniany na nowy w moim sprzecie byl wymieniony tylko raz przy 16 tys/mil (teraz ma 30tys/mil ) potem sa adnotacje czyszczenie filtra rozumie czyszczenie filtra ale nie papierowego kur... no chyba ze ja jestem juz do tylu z technika i teraz sie czysci filtr powietrza . przeciez ten ...
Czytaj więcej : filtr powietrza | Odsłony : 2612 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780