Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 21:48

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 21:48

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

komputer sterownik silnika

witam mam pytanie czy nie znacie kogos kto potrafi dobrac sie do kompa.a mianowicie chodzi mi o to ze nie włącza mi sie wentylator chłodnicy elektryk posprawdzał i twierdzi ze komp nie daje impulsu na czujnik temp.czy jest wogule opcja zeby dobrac sie do niego,jezeli jest to komu to zlecic poradzcie cos panowie bo sezon juz blisko
Czytaj więcej : komputer sterownik silnika | Odsłony : 5709 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Końcówki kierownicy - ciężarki

Brakuje mi po obu stronach koncówek kierownicy tych ciezarków przykręcanych i na dodatek jeszcze z jednej strony niemam wogóle tego wkładu do którego przykręcam cieżąrek. Co robić? Ma moze ktoś żeby odsprzedać?, czy założyć uniwersalne?
Czytaj więcej : Końcówki kierownicy - ciężarki | Odsłony : 12707 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Pytanie o fotke w avatarze

próbuje umieścić fotkę w avatarze i pomimo małych rozmiarów nie chce się załadować podpowie ktoś jak to zrobić ?
Czytaj więcej : Pytanie o fotke w avatarze | Odsłony : 10454 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Informacje, pytania, błędy i sugestie

pytanie z innej beczki

mam pytanko odnosnie Quada czy ktoś z tu obecnych posiada lub miał jakies styczności?
interesują mnie 3 modele:
1-Honda trx250 ex
2-honda trx450
3-Yamaha raptor 350
bo chińczyki raczej nie wchodza w grę.
Czytaj więcej : pytanie z innej beczki | Odsłony : 2109 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

problem z zawieszeniem

witam all
mam taki problem z zawieszeniem na dziurach strasznie dobija jak by bylo za miekkie mam wykrecone srubki od regulacji po jednym obrocie gorna i dolna
niema zadnych wyciekow a moto ma 8tys km przebiegu, niewiem kiedy byl olej w lagach wymieniany i czy wogole byl, moze tak sie robic przez olej, lub przez temperature otoczenia umnie miedzy 5 a 10 na plusie
dodam ze wczesniej mialem cbr600 i nie mialem z zawieszeniem takiego ...
Czytaj więcej : problem z zawieszeniem | Odsłony : 5048 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Z dzisiejszej okazji:)

Tak jest, z okazji dnia zakochanych wszytskiego dobrego dla zakochanych i tych jeszcze nie :wink:
Czytaj więcej : Z dzisiejszej okazji:) | Odsłony : 6465 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne Dyskusje

Przeróbka stelaża, mocowanie czaszy.

Witam mam w planie przerobić stelaż mocujący czasze.
generalnie problem polega na tym ze pęka mi czasza przy śrubie mocującej. pęka od naszych pięknych wyboistych dróg.
mam w planie przenieść stelaż który idzie od ramy do lusterek i przyspawać go do stelaża mocującego czasze. czy ktoś coś takiego zrobił i czy stelaż wytrzyma?
czy na lusterka nie będzie szła wibracja i rezonans? co o tym myślicie?
pozdro

[ Dodano: Sro Mar 04, 2009 4:11 pm ...
Czytaj więcej : Przeróbka stelaża, mocowanie czaszy. | Odsłony : 8280 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC28)

Sytułacja w Domu po zakupie 1000rr i ogólnie Motocykla :-)

Hello
Niedawno zakupiłem 1000rr i jak pokazałem w domu to starszy zaniemówił i jakoś nie bardzo mówi cokolwiek a Starszej i Siostrze nawet sie podobał ogólnie nieciekawa sytuacja :-/ Jakieś rady czy własne spostrzeżenia ktoś może ma ? Wydaje Mi się że ciekawy temat przez który chyba niejeden przechodził i nie jest łatwo ciekawe ile to jeszcze u Mnie potrwa......
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Sytułacja w Domu po zakupie 1000rr i ogólnie Motocykla :-) | Odsłony : 24663 | Odpowiedzi : 47 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

parkingi strzeżnone

Jak to jest, jak zostawiam motor na parkingu strzezonym i zostanie skrodziony to czy nie ma problemu z odzyskaniem kasy? gdzies slyszalem że zwracaja tylko 20% wartosci ale to raczej brzmi glupio

jak ma ktos jakąs wiedze na ten temat to prosze o wypowiedzenie sie
Czytaj więcej : parkingi strzeżnone | Odsłony : 1531 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Ramka lampa tył

Witam mam pytanie czy ramka na tylną lampe ta czarna będzie pasowała z sc 33do 28 :?:
Czytaj więcej : Ramka lampa tył | Odsłony : 4557 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780