Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 19:25

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 19:25

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

954 luknijcie :)

Znalazlem coś wygląda niezle, oprocz tej ramy ? czemu ona sie tak swieci jak psu jajca ? :| http://moto.allegro.pl/item546935061_ho ... blade.html ludziki pomozcie mi cos znalezc dobrego ;/ same kombinacje sa na allegro ;/ co myslicie o moto gryfie ?

pozdrawiam serryyydecnzie :)
Czytaj więcej : 954 luknijcie :) | Odsłony : 14325 | Odpowiedzi : 28 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Regulator napięcia

Witam. Niedawno zakupiłem nowy regulator napiecia oraz akumulator do mojego fireblade stary padł. Po zamontowaniu nowych części moto odpaliłem po rozgrzaniu ok 10 min regulator napiecia jest gorący :!: To nie jest chyba normalna rzecz??? Przegrzewające sie regulatory napięcia to wada fabryczna w HONDACH :roll:
Czytaj więcej : Regulator napięcia | Odsłony : 4516 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Rama - nierówności

Cześć ludziska mam do was prośbę nie daje mi spokoju pewna cześć ramy mojego bladzioszka, jak się patrzy pod kątem widać takie jakby plamki czy nierówności trudno to określić pod palcem wyczuwalne są delikatne nierówności ale nie wiem czy tak ma być czy nie i wygląda to tak : http://www.bikepics.com/members/andriu/99cbr900/ Sam nie wiem co o tym myśleć czy w waszych ramkach jest podobnie ? Wypowiedzcie się proszę, ja jestem ...
Czytaj więcej : Rama - nierówności | Odsłony : 5828 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

BRAK ISKRY

witam wykrecilem swiece bo nie palil sprzet,przed ponownym wkreceniam byla iskra na wszystkich 4 swiecach,no ale znow nie odpalil po wykreceniu swiece byly zalane i co sie okazalo zadna z nich juz nie ma iskry,nawt inna swieca.Dodam,ze aku mocno padl od krecenia czy slaby aku mogl byc powodem braku iskry ?ewentualnie inne sugestie,(pisze o cbr 400)pozdrawiam

ewentualnie jak sprawdzic cewki
Czytaj więcej : BRAK ISKRY | Odsłony : 2467 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

kontrolna N

Witam.
Czym moze byc spowodowane ciagle swiecenie kontrolki biegu neutralnego?
Zarowno podczas jazdy jak i podczas postoju, na kazdym biegu.

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : kontrolna N | Odsłony : 3792 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

test kaskow

przed kupnem kasku nalezy sprawdzic co mamy na glowie 8)

http://sharp.direct.gov.uk/
Czytaj więcej : test kaskow | Odsłony : 5082 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

chyba zawory

Witam mam pytanie.
Mam wrażenie że w moim motorze zawory lekko cykają,jest to delikatne dosłowonie cykanie przejeżdziłem caly sezon i wszystko w porządku ale teraz chciałbym coś z tym zrobić.Byłem u paru mechaników i podobno przy przebiegu 25000 się reguluje zawory w 1000 rr,a ja mam 24800.Zastanawiałem się także razem z kolega czy płytki są nad czy pod szklankami.Z góry dzięki za opinie,nie chciałbym dać komuś grzebać przy motorze jeśli nie trzeba.
Acha jeszcze jedno ...
Czytaj więcej : chyba zawory | Odsłony : 5136 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Moto po serwisie u Czikena

Witam wszystkich. Dzisiaj odebralem moto od Czikena po przedsezonowym serwisie. Kontakt do niego zlapalem właśnie tutaj, na forum. Początkowo podchodziłem z dystansem do opinii ludzi, szczególnie po moich przeprawach z "macherami" samochodowymi i jestem naprawdę pod wrażeniem. Musze chłopakowi zrobić tą reklamę, bo jest profesjonalistą. Rzadko się zdarza, żeby mechanik podchodził do sprzętu z pasją. Jego warsztat wygląda jak sala operacyjna! Klucze czyste, idealny porządek, moto pod pokrowcami. Facet zna się na rzeczy. Oddałem moje ...
Czytaj więcej : Moto po serwisie u Czikena | Odsłony : 4641 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Bierze olej - nie sprawdzałem dokładnie ile ->1l./1000km

Jestem załamany, kupiłem motocykl i pierwszy raz (jak głupi) nie sprawdziłem kontrolki oleju <dałn> nie wiem jak mogłem tego nie sprawdzić - zapytałem tylko chłopaka, który mi wsadził tą minę, czy bierze olej (2003 rocznik - nawet mi nie przyszło do głowy, że honda '03 moze brac olej!) - odpowiedział, że od wymiany do wymiany nigdy nic nie lał <- kłamał, a ja głupi uwierzyłem, jak dojechałem ...
Czytaj więcej : Bierze olej - nie sprawdzałem dokładnie ile ->1l./1000km | Odsłony : 23678 | Odpowiedzi : 39 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Skrzynia z954 do 929

Koledzy potrzebuję waszej pomocy. Powiedzcie mi czy skrzynia biegów z 954 pasuje do 929 z góry dziękuje .
Czytaj więcej : Skrzynia z954 do 929 | Odsłony : 3305 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780