Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 19:16

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 19:16

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

dyno jet

witam Wszystkich
Jakis czas temu zakupiem 954, nooooo i ma CENZURA kopa :shock: , dowiedzialem sie potem ze ma zalozony dynojet, czy znalazl by sie ktos chetny zeby poruszyc ten temacik?
dzieki i pozdro :P
Czytaj więcej : dyno jet | Odsłony : 4983 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

wtryski

witam mam pytanie czy wtryski te które są w filtrze powietrza różnią sie w roczniku 04-05 a w roczniku 06-07 pytam z tego względu ze symbole na nich są całkiem inne i nie wiem czy ma to jakis wpływ na prace silnika?
Czytaj więcej : wtryski | Odsłony : 2197 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

sc28 Serwis na wiosne

Witam
Na wiosne chce zrobic generalny przeglad mojej hondy i potrzebuje kilku czesci a raczej ich numery katalogowe w jakich wystepuja w sprzedazy (orginalne honda, oraz zamienniki).
Łozysko glowki ramy
Przewod hamulcowy tylny
Swiece zapłonowe
Przewody zaplonowe
Z gory dzieki za odpowiedz Pozdrawiam
Czytaj więcej : sc28 Serwis na wiosne | Odsłony : 3426 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

problem z kupnem

witam wszystkich. Od pewnego czasu chciałbym zmienic sprzet i zastanawiam sie nad cbr 929. i tu jest pytanie co sądzicie o tym egzemplarzu??: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M956373 czy ta cena jest nie za wysoka?
Czytaj więcej : problem z kupnem | Odsłony : 4031 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

CBR 1000 RR 08 kupić czy nie?

na poczatku jak tytus zamiescił pierwsze zdjecia na forum 1000 rr08 to pomyslalem sobie ze gorszego paskudztwa nie mogli stworzyc, ale teraz im czesciej sie jej przygladam tym bardziej mi sie podoba, ale jedno jest pewne, ze lepiej jezdzi niz wyglada i tu powstaje dylemat cbr 1000 08 vs gsxr 1000 k7 k8 i z tego co obserwuje to trzeba sie spieszyc bo ceny robia sie coraz bardziej nieciekawe. Jesli wybiore k7 tytus wy.....doli mnie ...
Czytaj więcej : CBR 1000 RR 08 kupić czy nie? | Odsłony : 16781 | Odpowiedzi : 29 | Forum : Ogólne Dyskusje

lagi

witam, pisze w sprawie kolegi który ujeżdża929 na jesien miał małego szlifa<w sumie nic mu ani moto poważniejszego się nie stało, ale uderzył w krawężnik felgą, która się lekko podgieła, oczywiście felgę mu jakoś naprostowali ale jak polatał troche to zauważył że mu oponę wyzombkowało, teraz się zastanawia czy to wina koła które nie było do pożądku zrobione i chyba nawet nie wyważone czy może któraś laga, jeśli tak to w jaki sposób można to ...
Czytaj więcej : lagi | Odsłony : 6237 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Napinacz łańcuszka rozrządu

witam wszystkich mam pytanko gdzie dostane kupic napinacz rozrzadu do cbr 900 sc 28 moze ktos ma to kupie albo prosze o info gdzie mozna kupic z gory wielki dzieki
Czytaj więcej : Napinacz łańcuszka rozrządu | Odsłony : 4223 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Napinacz łańcuszka rozrządu

witam wszystkich mam pytanko gdzie dostane kupic napinacz rozrzadu do cbr 900 sc 28 moze ktos ma to kupie albo prosze o info gdzie mozna kupic z gory wielki dzieki
Czytaj więcej : Napinacz łańcuszka rozrządu | Odsłony : 2563 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Moto skutecznie załatwia świece

Witam . Mam problem z moja sc28 . Przed zimą kupiłem do mojej niuni komplet świec irydowych NGK dedykowanych do hondy cbr 900 rr . Wymieniłem przy okazji olej z filtrem , filtr powietrza i owe świece. Moto zapalało i chodziło na nich świetnie ale jak to mówią do trzech razy sztuka . Następnego dnia po wymianie świec chciałem odpalić moto i po zaciągnięciu ssania naciskam na rozrusznik i..... honda nie zapaliła :? . Naciskam ...
Czytaj więcej : Moto skutecznie załatwia świece | Odsłony : 16351 | Odpowiedzi : 28 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Weekendzik zapowiada sie cieplo :)

Jak w temacie, ma byc 12stopni!!! i nie padac :D Jak w sobote rano bedzie pogoda jak na wiosne to nie pozostaje nic innego jak wyciagac moto z garazu :) Ja chyba narazie wyciagam crfke i rura w teren :D
Czytaj więcej : Weekendzik zapowiada sie cieplo :) | Odsłony : 14099 | Odpowiedzi : 36 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780