Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 16:44

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 16:44

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

[motoGP] Pierwszy dzien testow 2009

Za nami pierwszy dzien testow , czolowka zwarta i gotowa do sezonu :) Wszystkie zespoly bez kawasaki glodne zwyciestw ;)

Honda wydaje sie na pierwszy rzut slabo ale to tylko pozory bo wszyscy jezdzili ze zredukowanymi obrotami do 18,2 tys - takie decyzje podjela HRC by ograniczyc koszty i ilosc nowych silnkow... Moeze w osttani dzien dadza full power ...
Czytaj więcej : [motoGP] Pierwszy dzien testow 2009 | Odsłony : 2157 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Sport

MOTO DAR Rzeszów ? zna ktoś tą firmę ?

tak jak w temacie. MOTODAR, mają ładną ceberke, http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1079493 mam daleko tam, chcialbym przed wyjaazdem zasiegnac jakiejs opinii na temat tego komisu i motorka jak ktos wie :) pomocy !
Czytaj więcej : MOTO DAR Rzeszów ? zna ktoś tą firmę ? | Odsłony : 5903 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Warsztaty, salony

mały zlocik, ostatni weekend marca Wrocław-Międzygórze-Czech

witam, organizuje mały zlot w ostatni weekend marcowy z noclegiem (sobota-niedziela) z wyżywieniem. zlot będzie liczył około 20 maszyn i 30 osób (połowa już zarezerwowała pobyt) jak ktoś miał by ochotę wyruszyć, to można śmiało pisać na skladak_86@o2.pl odpowiem na wszystkie pytania.
serdecznie zapraszam
Krzysiek
Czytaj więcej : mały zlocik, ostatni weekend marca Wrocław-Międzygórze-Czech | Odsłony : 4444 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Otywarcie sezonu Warszawa Bemowo

A otwarcie sezonu na warszawskim Bemowie - 25.04.09
http://www.otwarciesezonu.com.pl/

Oby nie lało jak w tamtym roku...
Czytaj więcej : Otywarcie sezonu Warszawa Bemowo | Odsłony : 4350 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

cbr 954 kupic czy nie?

witam kolegow ja jak w temacie mam problem z 954, pragne kupic ten model ale czytajac rozne opinie mam mieszane uczucie do tego modelu jezdzilem dwoma modelami bladego sc28 i sc33 zadnych problemow nie bylo tylko lac paliwo i rura no ale jak zrobilem jazde probna sc54 to mi szczena opadla z wrazenia ze moto moze byc tak zwinne, super hamulce , wyglad itd jedyna rzecz jaka mnie martwi to silnik znalazlem dosyc tanio ten ...
Czytaj więcej : cbr 954 kupic czy nie? | Odsłony : 5210 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

WANTED 954 RR !! xD

witam wszystkich ! :) jestem w trakcie poszukiwania cebry 954, czy moglibyscie mi cos doradzić zeby nie wpaść na mine jakąś ? Jeśli jest ktoś kto ma igiełke do sprzedania to pisać xD pozdrawiam !
Czytaj więcej : WANTED 954 RR !! xD | Odsłony : 30162 | Odpowiedzi : 67 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

dziewczyny i motocykle...

powinnien powstac dzial dziewczyny i motocykle ;)
Czytaj więcej : dziewczyny i motocykle... | Odsłony : 11792 | Odpowiedzi : 25 | Forum : Ogólne Dyskusje

zlocik na jasnej gorze 18-19 kwiecien 2009

witajcie koledzy z tego co wyczytalem na necie to 18-19 kwietniq bedzie zlocik i masz na jasnej gorze. jeszcze nie ma dokladnego planu co i jak bo ustalaja to z miastem organizatorzy. czy ktos wybiera sie tam na ten zlocik na swoim motorku bo ja akurat bede w polsce w ten weekend i bede jechal tam. bedzie ktos z was koledzy tam....
Czytaj więcej : zlocik na jasnej gorze 18-19 kwiecien 2009 | Odsłony : 25764 | Odpowiedzi : 57 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Nieszczesne ladowanie a naprawa

Witam wszystkich jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem 929 dwa dni temu po odpaleniu moto zaobserwowalem ze nie mam ladowania wogole zero null
probowalem wszystko pomierzyc tak jak bylo to juz opisywane na forum i nic klapa
- pytanie moje brzm jak jest sprawny alternator to po odlaczeniu akumulatora czy motocykl powinien dalej pracowac?
-i gdzie moge we wrocku oddac STATOR cewke do przewiniecia moze znacie kogos kto tym sie zajmuje i nie spie....... sprawy bo ...
Czytaj więcej : Nieszczesne ladowanie a naprawa | Odsłony : 5718 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

akumulator

Witam. Jak odroznic zelowy od zwyklego?? Kumpel kupil moto i aku jest suche i CENZURA kreci i nie wiem czy lac wode.
Czytaj więcej : akumulator | Odsłony : 2406 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780