Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 13:41

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 13:41

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Zloty Fireblade

Panowie czy w PL są organizowane jakieś typowe zloty Hondy Cbr tak jak np. inne marki moto
??
Czytaj więcej : Zloty Fireblade | Odsłony : 2277 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Gdzie kupić tanio i dobrze używane owiewki?

Siemka
Tak jak w temacie, macie jakieś pomysły? wiem że tanio i dobrze trochę się gryzie, ale chodzi mi o jakieś normalne ceny, a nie tak jak na allegro 600 zł za ogon. Macie może jakieś pomysły dojścia gdzie mógłbym kupić używane pomalowane i oklejone plastiki ?
Chodzi mi o 2 boczki i zadupek do sc57a w kolorze czerwonym.
Czytaj więcej : Gdzie kupić tanio i dobrze używane owiewki? | Odsłony : 2262 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne Dyskusje

Prośba o oględziny

Witam wszystkich, udało mi się znaleźć stosunkowo fajną Honde w dobrej dla mnie cenie (na olx niestety aukcja już znikneła natomiast posiadam zdjęcia wysłane drogą mailową, jak aukcja się pojawi wrzucę na pewno link) niestety znajduje się ona zbyt daleko od mojego miejsca zamieszkania (Przemyśl) żeby fatygować się tylko i wyłącznie na jej oględziny z Białej Podlaskiej/Warszawy (350 km w jedną stronę). Czy ktokolwiek z forumowiczów mieszkający w okolicy mógłby podskoczyć i obejrzeć motocykl ? ...
Czytaj więcej : Prośba o oględziny | Odsłony : 7066 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Potrzebuje pomocy z licznikiem od 954. Kuj-pom

Witam potrzebuje pomocy przy zegarach w 954. Motocykl stał dosyć długi czas nie używany. Przed tą przerwą zegary chodziły bez problemu. Teraz gdy odpalam motocykl działa tylko podświetlenie zegarów , kontrolka hiss i kontrolka biegu neutralnego. Poszukuje osoby w Kujawsko-Pomorskim posiadającą 954/929 i możliwością podłączenia moich zegarów w celu sprawdzenia gdzie leży przyczyna. Czy w samym liczniku czy trzeba szukać dalej.
Czytaj więcej : Potrzebuje pomocy z licznikiem od 954. Kuj-pom | Odsłony : 2358 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Cbr 929 wymiana rury lagi

Witam mam pytanko. Czy ktoś z was kiedykolwiek w 929 w ladze wymieniał rurę ? Tzn mam na myśli dolną część lagi czyli rure z chromem oddzielił od tej ciemnej części trzymającej zacisk oraz oś.
jak tak To jak to zrobić :D
Czytaj więcej : Cbr 929 wymiana rury lagi | Odsłony : 3644 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Nowy nabytek SC33 :)

Witam od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem SC33 rok '98 jak można się domyślić po malowaniu :) Stan kolekcjonerski jak dla mnie ;) zdjęcia jeszcze przed wyjazdem na piękne pozimowe dziurawe drogi :)
Czytaj więcej : Nowy nabytek SC33 :) | Odsłony : 3250 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

Przedłużenie pługu SC59

Witam czy może ktoś wie gdzie dostane takie cudo (przedłużenie pługu) lub kto może to wykonać.Zaznaczyłem na zdjęciu.
Czytaj więcej : Przedłużenie pługu SC59 | Odsłony : 2048 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)

Zmiana wydechu na akcesoryjny Honda sc59

Witam będę zmieniał oryginalny wydech na akcesoryjny takowy już zakupiłem w Honda SC59 rok 2009 .Proszę o rade mianowicie muszę dokupić samą rurę dolotową z wejściem na sondę tzn od kolektorów do samego komina.Czy znać kogoś wiecie gdzie szukać takowego widziałem w necie różne już wersji prosta oraz w kształcie eski a może ktoś z was ma do sprzedania abym miał pewność że to pasuje (zdjęcia jak to powinno fachowo wyglądać) oraz jaka jest średnica ...
Czytaj więcej : Zmiana wydechu na akcesoryjny Honda sc59 | Odsłony : 2126 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)

Jakiej firmy polecacie akumulator

Siema
Krótko i na temat. Potrzebuje aku do mojej cb 1000 bo na starym mam problem żeby moto odpalić. Producent podaje 190A
Jakiej firmy kupić ?? Co polecacie ??
Czytaj więcej : Jakiej firmy polecacie akumulator | Odsłony : 15312 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne Dyskusje

Łożysko główki ramy

nie wiem czy ktoś poruszał już taki temat jesli tak to sorki a mianowicie chodzi mi o to jakiej firmy polecacie łożysko główki ramy do cbr 929, i czy jeśli wyczuwalny jest mały luz na postoju (popychając moto i blokując hamulec) tzn że łożysko jest do wymiany czy może wystarczy dokrecic?
Czytaj więcej : Łożysko główki ramy | Odsłony : 13727 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780