Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 13:56

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 13:56

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Czy powinien stukać ???

Czy to Panowie normalne że SC 50 na zimnym silniku po odpaleniu w okolicach głowicy po lewej stronie słychać stukanie. Wcześniej jeźdzłem starszymi modelami Fajery i takich odgłosów nie było. Dodam, że po złapaniu temperatury (już od 35 st.celcjusza) stukanie znika jak ręką odjął.
Czytaj więcej : Czy powinien stukać ??? | Odsłony : 15875 | Odpowiedzi : 27 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

zimowy zarobek!!!

Witam!Zajmuje $ie produkcją cze$ci tunningowych z kompozytów...

Płacę 100zł za pożyczenie na 10 dni jakiej$ cze$ci tunningowej np:

-nakładka na kanapę do 1000rr
-nadkole do 1000rr albo 954
-nadkole,nakładka do sc 33

Czę$ci te mu$zą wyglądać zawodowo i być w do$konałym $tanie
-żadnych goowien robionych z kartonu i poklejonych żywicą... :?

Na tych czę$ciach bedzie wykonana forma do odlewów..

Gwarantuje,ze czę$ci ode$lę w $tanie nienaru$zonym w ciągu 10 dni

GG 4595775
Czytaj więcej : zimowy zarobek!!! | Odsłony : 3442 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne Dyskusje

czy tak można tak mieć tablicę????

moje pytanie brzmi czy w Polsce można mieć tablice rej. w tym miejscu jak na filmiku???

http://pl.youtube.com/watch?v=uBvyD4zKm ... re=related

raczej chyba nie ale może ktoś miał jakiejs przejscia z ta sprawą????
Czytaj więcej : czy tak można tak mieć tablicę???? | Odsłony : 8187 | Odpowiedzi : 19 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

uszczelniacze

szykuje sie do wymiany uszczelniaczy niemoge nigdzie znaleźć rozmiaru wiem ze gdzies była mowa na ten temat na forum ile płynu wchodzi do lagi z gory dzięki za pomoc
Czytaj więcej : uszczelniacze | Odsłony : 8863 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Filtr Paliwa

sory za tak, moze sie wydawać, głupi i banalny temat, ale za cholere nie moge sie dowiedziec co z filtrem paliwa w SC33? na forum szukalem, pisza ludzie czasem zeby przeczyscic go, sprawdzając coś tam. (czyli ze niby istnieje) ale kurde w serwisówce nie ma filtra paliwa, czyli mam rozumieć ze fabrycznie nasze sprzęty go nie posiadają? ja u siebie nie mam. i planuje założenie. nie jestem mechanikiem ale zastanawia mnie to:)

po drugie, rozkrecilem ...
Czytaj więcej : Filtr Paliwa | Odsłony : 14335 | Odpowiedzi : 19 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Lampa / refletor z UK

Hej, mam problem. Mianowicie moja 929 pochodzi z kraju wiecznych mgieł (tzn. UK) i jak wiadomo oni jeżdżą po tej drugiej stronie. Kierownicy przekładać nie trzeba ale co z reflektorem ?!?. O przegląd się nie martwię wiadomo żyjemy w kraju, gdzie da się załatwić wszytko. Ale czy jak obniżę światło tak żeby nie oślepiać jadących z naprzeciwka to czy będę sam coś widział. Lub czy jak nie obniżę to będę mocno oślepiał. Słyszałem, że są ...
Czytaj więcej : Lampa / refletor z UK | Odsłony : 2438 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

Spalanie oleju w CBR 1000 RR SC59

Czesc. To jest moj pierwszy post na tym forum. Jezdze narazie hornetem ale przymiezam sie powoli do zakupu jakiegos litrowego motycykla. W gre wchodza gixer i rr 08-09. Byłem już przekonany do zakupu na wiosne rrki gdy znalazlem na zagranicznych forach fireblada informacje i rzekomym spalaniu oleju w niektórych egzemplarzach hondy, nawet 1 litr na 1000km,

Dla zainteresowanych w googlach wpisać: "cbr oil burning"

Juz sam nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. Z ...
Czytaj więcej : Spalanie oleju w CBR 1000 RR SC59 | Odsłony : 271344 | Odpowiedzi : 311 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC59)

klejenie plastiku

koledzy, doradzcie mi czym najlepiej skleić plastikowy element? jaki klej? spawanie odpada, bo to mały fragment i nie chce popalić naklejek. jest zima i rozkreciłem troche moto zeby poprzeglądac co sie dzieje pod owiewkami, od naszych pieknych polskich dróg pogubiłem kilka śrub i pękł mi uchwyt z lewej strony pod owiewką, przypomina troche literę U i trzyma plastik z takim czarnym elementem. nie wiem jak to lepiej opisac:) musze go skleic. tylko czym? druga sprawa, ...
Czytaj więcej : klejenie plastiku | Odsłony : 11470 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Wtrysk czy gaźnikowiec?

Witam :)
Męczy mnie już dłuższy czas jedna sprawa:

Jeśli chodzi o stunt, dłuższe gumy i reszte wariacjii które można by wyliczać bez końca. Czy motocykl którym zamierzamy się w to bawić MUSI mieć wtrysk paliwa? Bo poprawcie mnie jeśli sie mylę ale na "mój łeb" lecąc np. na gumie jakis dluższy czas, wypalimy całe paliwo z gaźnika, które normalnie jest cały czas uzupełniane. A że nie ...
Czytaj więcej : Wtrysk czy gaźnikowiec? | Odsłony : 6464 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Szkoła jazdy, stunt, tricki

nakladka na siedzenie

Gdzie mozna kupic nakladka na siedzenie do honda 954
Czytaj więcej : nakladka na siedzenie | Odsłony : 21096 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780