Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 11:13

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 11:13

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

jeszcze raz naped

czesc :)

jakis czas temu pytalem Was o wymianę kompletnego napedu w 954.
dzieki forum dowiedzialem sie, ze mam amerykanska wersję motorku, a wiec miedzy innymi 43 zeby w zebatce z tylu.
udalem sie do bialostockiego sklepu motocyklowego, gdzie wiekszosc tutejszyvh motocyklistow zaopatruje sie w plyny, czesci itp. ze wzgledu na fachowosc wlasciciela i dobre ceny.
szefo dobral mi x-ringowy lancuch zloty ( nie DID - jakis ...
Czytaj więcej : jeszcze raz naped | Odsłony : 32954 | Odpowiedzi : 77 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Wgniecenie w baku

Witam
Zrobiłem u siebie w fajerku małe wgniecenie z odpryskiem lakieru.Wie ktoś może gdzie w Gliwicach albo okolicach można to naprawić ?

http://s6.zapodaj.net/30789157.jpg.html <<<<<<<tutaj link jak to wygląda
Czytaj więcej : Wgniecenie w baku | Odsłony : 4069 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

FOTORADARY - wszystko o nich ?

witam domyslam sie ze nie jestem tutaj jedynym ktory '' LUBI CENZURA ''

RADAR - nasz wrog hmm

Jezdze blejdem od pazdziernika dopiero
Nie dostalem jeszcze zadnej fotki ale to tylko dlatego ze znam kazdy radar w okolicy czestochowy.

Moje pytanie jest nastepujace :

CZY TO PRAWDA iż polskie radary NA DROGACH JEDNOJEZDNIOWYCH moga robic/robia FOTKI ROWNIEZ OD TYLU - pojazdom ktore znajduja sie ...
Czytaj więcej : FOTORADARY - wszystko o nich ? | Odsłony : 11089 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Ogólne Dyskusje

Rozrząd cbr 954rr

Witam. Posiadam 954 2002r. z przebiegiem 29000 km. Orientuje się ktoś przy jakim przebiegu należy wymieniać rozrząd? Zauważyłem dzwonienie przy schodzeniu z obrotów (nie zawsze ale występuje) i wydaje mi się, że to jest rozrząd. Ponadto rozgrzany silnik nie pracuje idealnie czysto ( daje się słyszeć delikatne cykanie) Prawdopodobnie nigdy nie były regulowane zawory, pomyślałem więc że przy okazji rozbierania dorzucę wymianę łańcucha.
Jak wygląda sprawa napinacza i prowadnic - wymienia się je przy okazji ...
Czytaj więcej : Rozrząd cbr 954rr | Odsłony : 13690 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Dlubanie 954...

Mam juz 954 od pewnego czasu a ze rynek ostatnimi czasy jest jaki jest i chcac sprzedac moto zadbane w dobrej kasie raczej nie ma najmniejszych szans to postanowilem ja dla siebie zostawic na lata. Ogolnie nie lubie jezdzic pospolitym moto a tym bardziej standardowym wiec w miare przyplywu kasy co chwile staralem sie robic jakies poprawki zeby moto nabralo indywidualnego charakteru.
W zwiazku z tym ze poki co staralem sie bardziej dopracowac strone wizualna ...
Czytaj więcej : Dlubanie 954... | Odsłony : 26405 | Odpowiedzi : 39 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU

Jak w temacie wszystkiego dobrego w nowym roku dlugich gum :P ,kulania guma po asfalcie duzo winkli i zero gleb :mrgreen:
Czytaj więcej : WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU | Odsłony : 2650 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne Dyskusje

Bedzie tor w Pionkach!!!

Chyba spelniaja sie marzenia ;) Bedzie tor w Pionkach!
http://fireblade.pl/index.php?id=69
Czytaj więcej : Bedzie tor w Pionkach!!! | Odsłony : 30381 | Odpowiedzi : 29 | Forum : Sport

naklejki na fajera sc 33

Witam wszystkim mam pytanko gdzie kupie juz sprawdzone naklejki i dobrej jakosci i cenie na mojego fajerka i znalazłem takie cos na allegro ale po poczytaniu pare negatywow jakos mnie to nie przekonuje na fotce fajnie wyglada ; http://moto.allegro.pl/item518339306_ho ... 00_rr.html .kupował ktos juz takie naklejki u tego kolesia?? Polecacie kogos albo jakoms stronke??
Czytaj więcej : naklejki na fajera sc 33 | Odsłony : 4149 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

namiar na serwis

Witam.Szukam serwisu w okolicach lublina.Moze oriętujecie sie gdzie warto prowadzic moto na przygotowanie do sezonu.Mam SC33.Musze zajzec do rozrzadu, regulacje i zmienic naped. Pzdr.
Czytaj więcej : namiar na serwis | Odsłony : 3009 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

chce kupic kask AGV ARABESQUE

WITAM poszukuje kasku dla siebie i na necie znalazlem pewien kask ale za maly chodzi mi o AGV ARABESQUE kolor czarno szarno srebrny. dzwonilem po roznych sklepach i nie maja tego rozmiaru dla mnie. chodzi mi o L. bardzo podoba mi sie ten kask i co sadzicie o tym modelu i tej firmy. zobaczcie sami...
http://cgi.ebay.pl/AGV-Stealth-Arabesqu ... 240%3A1318
Czytaj więcej : chce kupic kask AGV ARABESQUE | Odsłony : 5114 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780