Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 07:58

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 07:58

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Otwarcie sezonu 09 na Jasnej Gorze :)

Napewno juz wszyscy wiecie kiedy jest otwarcie sezonu w Częstochowie ale postanowielm zalozy temat zeby ktos nie zapomnial :)

JASNA GORA 2009 – radosne rozpoczęcie sezonu motocyklowego im. Księdza Ułana Zdzisława Peszkowskiego odbędzie się w dniach 18 – 19 kwietnia 2009 roku...

wiadomo ze pierwszy dzien to nie tak atrakcyjny jak drugi gdy sie wszyscy zjezdzaja ale jak by ktos mial ochote to pomoge jakis tani nocleg ...
Czytaj więcej : Otwarcie sezonu 09 na Jasnej Gorze :) | Odsłony : 2770 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Wszystirgo Najlepszego dla Wszystkich

no tak jak zawsze w grudniu zbliżają sie Święta Bożego Narodzenia,co za tym idzie chciałbym złożyć 'Wszystkim' najserdeczniejsze życzenia + co najważniejsze mam nadzieje że to samo zrobie w przyszłym roku i nikogo niezabraknie....nie znamy sie prywatnie ale mam nadzieje że dojdzie do zlotu -fireblade.pl w przyszłym sezonie.pozdrowienia dla założyciela Tytusa który zrobił naprawde 'kupe' dobrej roboty.

a cha w przyszłym roku mam Ślub z moją wybranką i chciałbym zawiadomić was że chciałbym żebyście mi ...
Czytaj więcej : Wszystirgo Najlepszego dla Wszystkich | Odsłony : 9417 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Ogólne Dyskusje

gdzie kupić?????

witam, potrzebuje śrubki do mocowania owiewek + takie jakby kołki-( plastik rozporowy,czarny) używa sie ich pod czaszę...rzecz sie tyczy 1000rr.pozdrowienia
Czytaj więcej : gdzie kupić????? | Odsłony : 6291 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Poduszka powietrzna dla motocyklisty

Co wy na to? Cena trochę mało zachęcająca ;)

http://www.impactjackets.com/videos.html

A tu następny bajer :) Kask ze wstecznym lusterkiem.

http://www.grandysduo.com.pl/reevu.html
Czytaj więcej : Poduszka powietrzna dla motocyklisty | Odsłony : 2256 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zmieniam sprzeta na... CRF ;)

Musze sie pochwalic czym teraz bede smigal ;) , tym razem nie jest sportowo tylko offroadowo a bedzie supermotowo hehe

dzis testowalem pierwszy raz i zszokowalo mnie jak czlowiek szybko sie meczy :o

Co moge powiedzic na poczetek? moc moc mocy tyle na kole ze 3 bieg balem sie wrzucic :) ...
Czytaj więcej : Zmieniam sprzeta na... CRF ;) | Odsłony : 35213 | Odpowiedzi : 30 | Forum : Off-road / supermoto

płyny do SC57b

hejka bracia, przychodzi powoli okres zimowy i niedługo będę sobie dopieszczał mojego fajerka i tak:płyn do chłodnicy- jaki, borygo? jaki kolor albo wogóle coś innego.....
Druga rzecz to płyn hamulcowy dot-4 ale jaki polecacie???z góry dzieki za wszystkie rady....
Czytaj więcej : płyny do SC57b | Odsłony : 7085 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

max pobór prądu w 929? manual co innego życie co innego

Witam,

wg nieocenionego manuala pobór prądu w 929 może wynosić max. 0,2mA przy wyjętym kluczyku ze stacyjki (strona 437)

Natomiast w mojej 929 wynosi on 1,8mA i jak tak czytam w internecie to wszyscy mają tyle samo.

Nie znalazłem jeszcze nikogo kto by spełniał ten wymóg. Wygląda więc mi to na bład w manualu.

Ktoś z was przerabiał już ten temat i sprawdzał to? albo może zobaczyć ile ma u siebie?

Dopóki tego nie wyjaśnie ...
Czytaj więcej : max pobór prądu w 929? manual co innego życie co innego | Odsłony : 2480 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

tylny wahacz

witam gość ma cbr 57b z 2006 roku,rama jest czarna a wahacz tylni srebrny, moto jest z usa,owiewki stylizowane na 2006 rok co może być z wahaczem?pozdrawiam i "ciasnych łuków"
Czytaj więcej : tylny wahacz | Odsłony : 3355 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

rama i tylni wahacz

cześć mam pytanie gość ma cbr 1000rr sc57b z 2006 roku z usa rama jest czarna a tylni wahacz srebrny,czy wahacz nie powinien być z tego roku czarny?owiewki są stylizowane na 2006rok to co z tym wahaczem?pozdrawiam i "ciasnych łuków"
Czytaj więcej : rama i tylni wahacz | Odsłony : 2201 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

owiewki fireblade

Pany , czy plastiki z modelu 2006 można przełożyć do modelu 2004 , chodzi mi o mocowania do ramy , stelaża lamp itd ........wiem, że lampa i dupa to to samo
Czytaj więcej : owiewki fireblade | Odsłony : 2914 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780