Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 08:19

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 08:19

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Spodnie

Wczoraj doszły do mnie spodnie Tschula. Jakosc naprawde niezla. Posiadaja wypinana podpinke zimowa, wiec nadaja sie na każdą porę roku. Maja ochraniacze kolan i bioder. Pierwsze wrazenie jest pozytywne. Jutro je przetestuje na moto to napisze co i jak. Mysle ze ta kase (299zł) nie jest to zły zakup.Obrazek
Link do sklepu: http://www.motor-trader.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=78&category_id=12&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=28
Czytaj więcej : Spodnie | Odsłony : 7162 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

a moze by tak jakis zlocik Fireblade .pl???

No nie teraz oczywiscie.ale jak sie juz cieplutko zrobi moze by sie spiknal gdzies tak wiecie pod haslem Fierblade pl. :twisted: rzadzi.fajnie byloby sie poznac z co niektorymi hehe.
ktos chetny
Czytaj więcej : a moze by tak jakis zlocik Fireblade .pl??? | Odsłony : 30222 | Odpowiedzi : 62 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

954 sprzedana

i stało sie przyjechali wzieli i pojechali sprzedałem moja lale zal było sie rostac teraz poszukiwania 1000rr lol pozdro
Czytaj więcej : 954 sprzedana | Odsłony : 4692 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

Tourist Trophy 2009

Witam. Zbliża się kolejne TT na Manie może wybiera się ktoś?

http://www.scigacz.pl/Tourist,Trophy,20 ... ,3667.html
Czytaj więcej : Tourist Trophy 2009 | Odsłony : 2733 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

czy 1000rr odpali bez zegarów?

jak w temacie odpali bez zegarów czy nie? Bo ktos mi mowil ze bez nie da rady odpalic sprzeta...
Czytaj więcej : czy 1000rr odpali bez zegarów? | Odsłony : 3841 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Forum sie popsulo

Wlasnie naprawilem forum, nie bylo mnie przez 2 dni a tu taka niespodzienka... juz powinno wszytsko smigac... :)
Czytaj więcej : Forum sie popsulo | Odsłony : 27982 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Informacje, pytania, błędy i sugestie

Nie równo zużywająca się przednia opona

Witam. Mam w swoim fajerze 98r problem jak w temacie. Chodzi oto że przednia opona nie równo się zużywa a dokładnie lewą stroną jest bardziej zużyta. Dodam jeszcze że moto jedzie prosto po puszczeniu kiery przy wyższych prędkościach. Przy niższych (ok. 40km/h) troszkę wężykuje jednak wydaję mi się to przez nawierzchnie i boczny wiatr. Co może być przyczyną tego zjawiska? Krzywe lagi, rama? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdroo
Czytaj więcej : Nie równo zużywająca się przednia opona | Odsłony : 5527 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

sonda lambda

Chłopaki czy mozecie mi powiedziec gdzie wstawic zworke do sondy lambda bo za cholere nie moge znalezc gdzie (a nie bede rozbierał całego moto) Moze ktos juz zakładał PC i wie gdzie to cholerstwo wpiac.Jesli mozecie to bardzo prosze o odpowiedz.

ok juz nie wazne znalazłem :D
Czytaj więcej : sonda lambda | Odsłony : 3267 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)

Uchwyt pasażera !!!

Jak w temacie czy do SC57 można dokupić uchwyt pasażera.Do SC50 widziałem że jest.Głównie śmigam sam ale kilka razy w roku żonka wskakuje mi jak plecaczek i przydałby się jej takowy.
Czytaj więcej : Uchwyt pasażera !!! | Odsłony : 4896 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Shoei XR 1000 Diabolic Revelation czy AGV GP Tech

Witam wszystkich , pomóżcie co wybrać :roll: miedzy tymi dwoma kaskami z tematu . Do tej pory jeździłem w tańszych chełmach którym parowały szybki i przy wiekszych predkościach głowe chciało urwać !!Teraz mam mozliwosc kupienia jednego z tych dwóch , sa w tej samej cenie , jeżeli mieliście jakies doświadczenia z tymi cHełmami to podzielcie sie opiniami , ułatwiłoby mi to wybór . Pozdrawiam !!!

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780