Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 13:39

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 13:39

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Gdzie podłączyć wężyk ?;)

Witam.Podpowie mi ktoś gdzie podłączyć wężyk ze zdjęcia;) czy brakuje tu czegoś gdzie można go podłączyć , jakiejś pompki filterka ,bo już sam nie wiem;/po przytkaniu wężyka zmieniają sie obroty ,więć raczej tak luźno nie powinien on wisieć ;/ Prosze o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedzi ;) (sorry za foto) hihi:
Czytaj więcej : Gdzie podłączyć wężyk ?;) | Odsłony : 3319 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

CBR 1000rr - Hondy ciąg dalszy

Witam wszystkich serdecznie nadszedł czas abyśmy się przedstawili- Nazywam się Szymek i chciałem wam pokazać mój nowy nabytek - Honda CBR 1000rr 2004.Na forum jestem niedługo zazwyczaj czytałem u Was i na forum cbr nie udzielając się. Dlaczego Hondy ciąg dalszy.. ponieważ 3 poprzednie sezony spędziłem z jednym z najlepszych (jak dla mnie) motocykli mianowicie Hondą Hornet 600 z 1998 roku. Była to owocna (czyt.bezawaryjna) miłość ale w końcu jak u większości osób przychodzi taki ...
Czytaj więcej : CBR 1000rr - Hondy ciąg dalszy | Odsłony : 3750 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

HIFLOFILTRO HF 204 do SC33?

Witam, dostałem w prezencie na urodziny olej i filtr HIFLOFILTRO HF 204, będzie się on dobrze spisywał w mojej sc33 z 1998? Bo sprawdzałem w katalogu i ten filtr jest przeznaczony chyba tylko do nowszego modelu CBRy. Ogólnie założyłem go i pasował ale pytanie czy będzie dobrze spełniał swoją role?
Czytaj więcej : HIFLOFILTRO HF 204 do SC33? | Odsłony : 7918 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Szyba do SC33

Witajcie czy ktoś może kojarzy gdzie dostane taką szybę? I właściwie jakiej jest ona firmy?

https://img37.otomoto.pl/images_otomotopl/844256527_3_1080x720_cbr-919-fireblade-sc33-oryginal-klasyk-super-stan-cbr-900-motocykle.jpg
Czytaj więcej : Szyba do SC33 | Odsłony : 13533 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Przekładka silnika z 929 do 954

Witam. Mam pytanie czy podejdzie silnik z 929 do 954 ? Jeśli tak to ile przy tym grzebania , czy wszystko tak ładnie pasuje jak się wydaje ? Widziałem już kilka takich tematów ale nie trafiłem na żadną konkretną odpowiedź od osoby która miała już do czynienia z takim swapem. Z góry dziękuję za pomoc :diabel2:
Czytaj więcej : Przekładka silnika z 929 do 954 | Odsłony : 2328 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Gdzie wykonać serwis amortyzatora skrętu Arrow

Cześć, pod koniec zeszlego sezonu pociekł mi amortyzator skrętu marki Arrow, w związku z tym muszę zlecić wykonanie serwisu. Gdzie najlepiej się z tym udać? Ja znam tylko BFG Suspension. Może znacie jakąś alternatywę?
Czytaj więcej : Gdzie wykonać serwis amortyzatora skrętu Arrow | Odsłony : 3304 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Uszczelka Glowicy i simmering skrzyni biegow

No jak w temacie jednak sie poci pod uszczelka glowicy no i spod simmeringu skrzyni duzo to zachodu z tym?
Czytaj więcej : Uszczelka Glowicy i simmering skrzyni biegow | Odsłony : 3966 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Poci sie w bloku nizej kolektora

Witam!Poci sie uszczelka nizej kolektora to chyba uszcz.glowicy?No i spod miski olejowej ale tam cieknie z gory z malej zebatki napedu jest tam jakis uszczelniacz na tej zebatce?Tu sa fotki: https://www.instagram.com/ravico22/
Czytaj więcej : Poci sie w bloku nizej kolektora | Odsłony : 1972 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Wtyczka

Witam, ostatnio rozebralem swoja honde w celu przeczyszczenia wszystkich kanalow, filtrow itd. Dzisiaj przy skladaniu wszystko bylo wporzadku z tym, ze nie moge polapac sie gdzie wpiąc wtyczke. Znajduje sie zaraz pod bakiem, wychodzi z tej grubej wiazki. Czy ktoś orientuje sie gdzie ona powinna zostac wpięta? Załączam zdjecie

Obrazek
Obrazek

oczywiscie to ta niebieska ;)
Czytaj więcej : Wtyczka | Odsłony : 1536 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

Jaki najlepszy filtr powietrza?

Pytanko odnosnie filtra,jaki jest najlepszy,co ile sie wymienia i wymiana chyba nie jest skomplikowana?
Czytaj więcej : Jaki najlepszy filtr powietrza? | Odsłony : 2935 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780