Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 04:37

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 04:37

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

kilka pytań o plyny itp. w 954

koledzy

mozecie mi jeszcze kilka informacji podać odnosnie 954?

- zeby spuscic olej z silnika muszę odkrecac owiewki? nie za bardzo nawet przykucając widac korek spustowy ... do filtra z tego co widzialem raczej dostep jest dobry miedzy kolektorami.
- olej zmieniacie raczej przed zimą czy na wiosnę przed sezonem ? u nas dwie szkoly są na to i kazda mowi inaczej ...

- zbiorniczek na plyn chlodniczy z tego co widzialem jest z lewej ...
Czytaj więcej : kilka pytań o plyny itp. w 954 | Odsłony : 5416 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Zdjęcia - tylko ładne sztuki

natrafilem na ciekawa przerobke

sami zobaczcie

Obrazek
Czytaj więcej : Zdjęcia - tylko ładne sztuki | Odsłony : 118309 | Odpowiedzi : 86 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

po regulacji zaworów

witam wszystkich mam pytanie czy po regulacji zaworów trzeba z synchronizowac gazniki ?? bo regulacja zaworów była potrzebna poniewarz był zbyt maly luz na zaworach (cisnienie po rozgrzaniu było mniejsze na 3 cyl a teraz jest ideal;) )i przed tom regulacją jakis 3 miechy robiłem synchronizacje ale czy po regulacji zaworow nie zmienia sie tam jakies podcisnienie?? czy niejest wieksze bo teraz moto po regulacji zaworów wydaje mi sie taki mniej jadliwe ;/ ??
Czytaj więcej : po regulacji zaworów | Odsłony : 3396 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

prosba o wypenienie ANKIETY :)

szybka akcja
wypełnijcie mi tą oto wydumana ankiete gdyz wyniki z niej na gwał mi potrzebne!!!

z góry dziekuje :-)

METRYCZKA
Pani/Pana stałe miejsce zamieszkania to:
a) wieś
b) małe miasto
c) duże miasto

1.Czy według Pana/Pani motocykl jest pojazdem (odp. uzasadnij):
a) bardzo niebezpiecznym
b) niebezpiecznym
c) bezpiecznym
d) bardzo bezpiecznym
…………………………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………

2. W jaki sposób według Pana/Pani jeżdżą motocykliści?
a) ...
Czytaj więcej : prosba o wypenienie ANKIETY :) | Odsłony : 4547 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne Dyskusje

Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii?

Jak widac forum powoli sie rozrasta, postawilem na nowym serwerze aktualna wersje forum od PRZEMA z wieloma dodatkami, czesc z nich powylaczalem by odciazyc serwer ale moze macie jakies propozycje zmian?

W tym temacie wpisujcie swoje propozycje jakie zmiany chcielibyście widzieć...
Może nowy dział? Nowe opcje? Cos usunac lub zmienic? Czego brakuje?

Wszystkie propozycje bedą uwzględnione.

Bledy prosze zglaszac w dziale: Pytanie,błędy i sugestie

Zapraszam do dyskusji na ten temat.
Czytaj więcej : Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii? | Odsłony : 111220 | Odpowiedzi : 195 | Forum : Informacje, pytania, błędy i sugestie

akumulator na zimę

cześć :)

akumulatorek na zimę nalezy wymontować z moto czy może zostac? ktos mi tam mowil ze powinien byc u mnie akumulator zelowy i takiego nie trzeba chronic przed mrozem, ale nie wiem czy taki mam ....

dzieki za poradę:)
Czytaj więcej : akumulator na zimę | Odsłony : 16779 | Odpowiedzi : 24 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Wymiana stacyjki

Aż wstyd się przyznac ale zgubiłem kluczyki.Kupiłem już stacyjke ale nie mam pojęcia jak to wymienic.Drobna pomoc by sie przydala :lol:
Czytaj więcej : Wymiana stacyjki | Odsłony : 9935 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

czujnik w 929

Witam witam czy ktos wie moze gdzie jest czujnik obrotomieza w 929 bo nie moge znalesc pozdawiam :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :evil:
Czytaj więcej : czujnik w 929 | Odsłony : 2189 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne Dyskusje

Kilka pytań o 929.

Witam, mam kilka pytań co do 929 a więc:

1. Czy to normalne, że w okół pompy paliwa jest włożone coś w stylu druciaka? Słyszałem coś że to może być coś w stylu wygłuszenia, ale jeśli ktoś rozbierał to czekam na relacje ;)

2. Czy może ktoś mi wysłać zdjęcia ogólnie zbiornika i dokładne zdjęcia naklejek? Najlepiej żeby były z pomiarami od jakiś punktów odniesienia, ponieważ naklejki ...
Czytaj więcej : Kilka pytań o 929. | Odsłony : 14738 | Odpowiedzi : 26 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Problem z powiadomieniami z forum!!!

Witam mam problem bo od chwili kiedy jestem zarejestrowany na forum ni dostaje powiadomień na poczte jeśli ktos odpisze w temacie w którym się wypowiadałem. Niby w profilu mam zaznaczone żeby wysyłało powiadomienia ale nie wiem co jest. Z forum motocyklistów to działa wzorowo ale tutaj ani razu nie dostałem powiadomienia. Na początku nie było mi to bardzo potrzebne bo nie pisałem dużo. teraz też wiele nie pisze ale mam już troszke postów i to ...
Czytaj więcej : Problem z powiadomieniami z forum!!! | Odsłony : 24801 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Informacje, pytania, błędy i sugestie

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780