Dzisiaj jest 17 lipca 2025, 02:50

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 17 lipca 2025, 02:50

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Wydech

Witam
Mam w swoim bladym yoshimure RS-3 i jest jak dla mnie troche za cicha.Jaki wydech polecacie (głośny :p) ??
Czytaj więcej : Wydech | Odsłony : 35103 | Odpowiedzi : 61 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Instalacja elektr. wersji USA

Vitam .Pierwszy raz kozystam z forum .Poszukuje schematu elektrycznego do amerykanskiej wersji sc44 .Do przednich kierunkowsk. ida po 3 przewody na strone .Trzeci po lewej i prawej przy kierunku sa odlaczone a chce wrocic do oryginalu lecz brak mi danych schemat BARDZO pomoze !Prosze o pomoc z gory dziekuje :D ! - tetrix (matrix929)
Czytaj więcej : Instalacja elektr. wersji USA | Odsłony : 3802 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Katalizator precz ?

Witam.
Szybkie pytanko. Czy jak CENZURA katalizator to odmuli sprzeta czy wrecz odwrotnie zaczna dziac sie jakies cyrki? Wiem ze najlepiej wsadzic jakis firmowy kolektor ale puki co w chalupie sie nie przelewa. Jesli ktos ma z tym jakies doswiadczenia to chetnie poslucham
Pozdro
Czytaj więcej : Katalizator precz ? | Odsłony : 8962 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

DEKIEL.

Witam to jeszcze raz ja!

Ostatnie pytanko.

Jak jest dekiel porywowany lekko to da sie to jakos naprawic? zregenerowac? zamalować?
Czytaj więcej : DEKIEL. | Odsłony : 3066 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Kierunkowskazy tylne

Witam. Mam pytanie.

Kupilem 929, jezdzilem ja caly sezon i tydzien temu znajomy mi urwał kierunek tylni lewy.
Kupilem nowe 2 i pytanie brzmi.

Tam sa 2 kabelki ( w prawym i leweym zielony) a 2 kabelek jest czerwony i jakis taki zółty.

____ zielony
____ czerwony

____ zioelony
____ zołty

I jak bede podłańczal nowe kierunki ma znaczenie jaki do jakiego podebne?

Bo w zakupionych kierunkach jest czarny i zółty.
Pomocy, zebym nie spalił ...
Czytaj więcej : Kierunkowskazy tylne | Odsłony : 3849 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Brak zaplonu Please Help !!!!!!

nie mam iskry na swiecach i nie swieci mi kontrolka czerwona od oleju oraz nie wyswietla mi kodow bledow prosze o pomoc !!!!!!
Czytaj więcej : Brak zaplonu Please Help !!!!!! | Odsłony : 5161 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Termoelektryczny włącznik wentylatora

Czesc.

Dzis odwiedzil mnie Luki913 i dostarczył oryginalny włącznik wentylatora, który mu sie popsuł.
Nowy w salonie Hondy to koszt 250 pln (?) więc posiedziałem troszkę i znalazłem kilka które będą działać w CBR'ce

Wszystkie te czujniki są stosowane w różnych samochodach.

Jak przypuszczam oryginalny czujnik wentylatora pracuje w zakresie temp. 103-90 stopni. Czujników pracujących w takich samych warunkach niestety nie znalazłem, wszystkie włączają sie w nieco innym zakresie temperatur, ważne jest żeby nie pracowały ...
Czytaj więcej : Termoelektryczny włącznik wentylatora | Odsłony : 7135 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

hiss do 929

chlopaki kto ma hissa do 929 pozdro
Czytaj więcej : hiss do 929 | Odsłony : 3306 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne Dyskusje

Czy wtryski sie reguluje?

Rozmawiałem z mechanikiem i powiedział mi ze trzeba wyregulować wtryski? Stwierdził to po tym jak odpalałem moto że niby rozrusznik za długo kreci.
Czytaj więcej : Czy wtryski sie reguluje? | Odsłony : 6687 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Ksenon w 929

Witam wszystkich :D czy ktoś z was ma ksenona w 929??Kumpel ma w TL1000R i zacząłem mu zazdrościć...Co myślicie o zestawach do samotnego montażu??A może macie coś godnego polecenia??
Czytaj więcej : Ksenon w 929 | Odsłony : 9556 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780