Vitam .Pierwszy raz kozystam z forum .Poszukuje schematu elektrycznego do amerykanskiej wersji sc44 .Do przednich kierunkowsk. ida po 3 przewody na strone .Trzeci po lewej i prawej przy kierunku sa odlaczone a chce wrocic do oryginalu lecz brak mi danych schemat BARDZO pomoze !Prosze o pomoc z gory dziekuje :D ! - tetrix (matrix929)
Witam.
Szybkie pytanko. Czy jak CENZURA katalizator to odmuli sprzeta czy wrecz odwrotnie zaczna dziac sie jakies cyrki? Wiem ze najlepiej wsadzic jakis firmowy kolektor ale puki co w chalupie sie nie przelewa. Jesli ktos ma z tym jakies doswiadczenia to chetnie poslucham
Pozdro
Dzis odwiedzil mnie Luki913 i dostarczył oryginalny włącznik wentylatora, który mu sie popsuł.
Nowy w salonie Hondy to koszt 250 pln (?) więc posiedziałem troszkę i znalazłem kilka które będą działać w CBR'ce
Wszystkie te czujniki są stosowane w różnych samochodach.
Jak przypuszczam oryginalny czujnik wentylatora pracuje w zakresie temp. 103-90 stopni. Czujników pracujących w takich samych warunkach niestety nie znalazłem, wszystkie włączają sie w nieco innym zakresie temperatur, ważne jest żeby nie pracowały ...
Witam wszystkich :D czy ktoś z was ma ksenona w 929??Kumpel ma w TL1000R i zacząłem mu zazdrościć...Co myślicie o zestawach do samotnego montażu??A może macie coś godnego polecenia??