Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 22:02

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 22:02

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

BabeBikePics

Witam, nie wiem czy może już widzieliście ale wyszła nowa stronka z pod BikePics'a, dużo fajnych fotek fajerków i nie tylko ;)
klik :D
Czytaj więcej : BabeBikePics | Odsłony : 6049 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

problem z temperaturą

jak pewnie czytaliście o moje przygodzie z pękniętym silnikiem w mojej 954 kupiłem półtora miesiąca drugi silnik. Założyłem i motorek dobrze smiga tylko zauważyłem jak jade z prędkoscią 140-160 silnik sie schładza do tomp 89 stopni i tak trzyma temperturę ale jak przyszpieszę ponad 200 to temperatura się podnosi np 95 stopni i jak zwolnie do 140 to zaczyna się schładzać co może być przyczyną? Termostat? tak przy okazji rozprzedaje swój stary silnik jak by ...
Czytaj więcej : problem z temperaturą | Odsłony : 6908 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

pompa

Witam dzis cbr mnie zaskoczyla po przejechaniu 3 metrow zgasla przy probie odpalanie rozrusznik mocno kreci lecz przy pozycji on nie slychac silniczka od pompy jedyne 2 krotne cykniecie, Sprawdzilem bezpieczniki sa ok. Moje pytanie jak sprawdzic na krotko czy pompa dziala czyli po podlaczeniu pod akumulator czy trzeba paliwo zlewac (full bak) i wyjmowac cala pompe? Bo chyba od tego trzeba zaczac a moze gdzies wczesniej tkwi przyczyna? Czy moze ktos przerabial ten temat?
Czytaj więcej : pompa | Odsłony : 4377 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Mam problem 929 czy gsxr 1000 k3 ,k4

Mam problem z wybraniem nowego sprzętu ,czy powrócić do 929 czy zrobić zamianke gsxr 1000 k3 k4 . Sc 44 929 całkiem dobrze spisywał się w miejskim gąszczu nie za szeroki nie za długi , osiągowo też całkiem dobrze .gsxr no wiadomo lepsza moc ,trochę dłuższy(to może mi trochę przeszkadzać), no i podobnież lżejszy (nie wiem jak w nim ze spalaniem )

Czekam na wasze opinie:
Czytaj więcej : Mam problem 929 czy gsxr 1000 k3 ,k4 | Odsłony : 16331 | Odpowiedzi : 19 | Forum : Ogólne Dyskusje

dylemat 954 vs. r1 2003

jak w temacie, teoretycznie kto powinien wygrac 954 czy r1 2003 ? scigalem sie wczoraj z lotu 60km/h na 2 biegu i na znak ogien,przewalilem dosc duzo, pozniej 60km//h 3 nieg i ohgien to jeszcze wiecej, fakt ze zmieniam biegi ze sprzeglem raczej ale na samej 2 mnie r1 brala duzo, ja i on org zebatki, tyle ze koles lzejszy ode mnie o 40 kilo bo tamtem to piorkowo lekko zwiewny i niski
Czytaj więcej : dylemat 954 vs. r1 2003 | Odsłony : 13205 | Odpowiedzi : 19 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

blokada na tarcze xena

witam. mam pewnien problem lub tego nie wiem jeszcze. chodzi mi o to ze po zalozeniu blokady na tarcze alarm sam sie zalacza na okolo 5 sek i wylacza. posiadam to blokade od tyg i zdarzylo mi sie juz 2 razy w nocy ze musialem wybiegac na dwor aby sprawdzic czy wszystko jest ok. dzis w dzien tez sam zaloczyl sie alarm. nie wiem co jest grane czy to jest normalne czy jakas wada techniczna. ...
Czytaj więcej : blokada na tarcze xena | Odsłony : 4011 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Retransmisja wyścigów z poznańskiego toru w TVP SPORT

Witam wszystkich.
Dzisiaj o 16.50 na TVP SPORT obejrzeć będzie można retransmisję z wyścigów Pucharu Europy rozegranych 20 i 21 września 2008 na poznańskim torze.
Czytaj więcej : Retransmisja wyścigów z poznańskiego toru w TVP SPORT | Odsłony : 2886 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Sport

Garaz w Gdańsku

Wynajme garaz w gdansku na oruni gornej tylko na okres zimy (przezimowanie motocykla). Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac na e-maila ko1w@poczta.fm
Czytaj więcej : Garaz w Gdańsku | Odsłony : 1840 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

Filmik z sezonu 2008

Nudziło mi się i skleciłem krótki filmik z tego sezonu.
http://pl.youtube.com/watch?v=ITIyEbWmeDs
Czytaj więcej : Filmik z sezonu 2008 | Odsłony : 5012 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Szkoła jazdy, stunt, tricki

Fajna reklama

Fajna znalazlem reklame fajera

ps juz mozna dawac na forum bezposrednio filmy z YouTube wystarczy zaznaczyc w opcji lilmy link "umiesc" NIE "url"! i wylaczyc html w opcjach na dole posta ;)

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m1jBxwgX43g&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m1jBxwgX43g&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>
Czytaj więcej : Fajna reklama | Odsłony : 8104 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780