Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 12:14

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 12:14

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Potrzebny uczciwy mechanik.

Witam.
W moim bladym zaczal wyskakiwac 2 bieg mozecie polecic kogos solidnego kto to moze zrobic i wymieni tylko to co trzeba a nie cała reszte.Najlepiej okolice Katowic. Pozdrawiam.

Hmm widze ze chyba wszyscy z okolic Katowic albo smigaja na nowych sprzetach w ktorych nic sie nie dzieje albo nigdy nic nie naprawiali.
Czytaj więcej : Potrzebny uczciwy mechanik. | Odsłony : 3714 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

honda cbr 400 rr

witam wszystkich nie dawno na bylem w spaniały motocykl jakim jest honda cbr 400 rr z 93 r
lecz jest jedna rzecz z którą mam problem ciężko z częściami do tego motocykla i tu proszę o jakąś rade gdzie takie części można nabyć???????? np. uszczelniacze przedniego zawieszenia........ pozdrawiam
Czytaj więcej : honda cbr 400 rr | Odsłony : 12536 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

AKUMULATOR

Witam
Znalazłem taki oto ciekawy temat odonśnie sprawdzenia aku.
Proponowałbym go umieścić gdzieś na stałe. Wydaje się być to temat ponadczasowy a jeszcze nie spotkałem się z tak wyczerpującym opisem jak sprawdzić akumulator.

http://www.elektrownie.tanio.net/akumlatory.html
Czytaj więcej : AKUMULATOR | Odsłony : 2592 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

kilka pyatań od młodego...

do kupna, cbr 900/929RR pozostało mi tylko sprzedać mój aktualny moto, chociaż już sie przekonałem, że po sezonie nie jest to takie proste. ale powoli już rozglądam sie za bladym i w związku z tym mam kilka standardowych pytań młodziaka. gdybym moja RS sprzedał za 5 tys to będę miał około 11 tys na moto z rejestracja. kupi sie za to 929 do jazdy???na co trzeba zwracać uwagę przy oglądaniu tego modelu???

i od razu ...
Czytaj więcej : kilka pyatań od młodego... | Odsłony : 4823 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Końcówka Wydechu

czy jest możliwość usunięcia końcówki w tłumniku w celu polepszenia doznań dzwiękowych ?? :lol:
( foto )

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Końcówka Wydechu | Odsłony : 6385 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

waszym zdaniem...HELP

Witam wszystkich motórzystow:)panowie potrzebna opinia bo holera spac po nocach nie moge.....wyluskalem honde cbr1000rr 2006 przebieg 420km po malych przejsciach....brakuje paru rzeczy, ogolnie rama+lagi proste plastiki i pare rzeczy do zrobienia....zima tuz tuz takze czas bedzie problem jest taki: pierwszy raz kiedy pojechalem na ogledziny wszystko bylo okiej....dzisiaj wzialem typa ktory sie zna lepiej niz ja ....pierwszy problem blok silnika posiada takie hmmmm nie wiem jak to nazwac...wyglada to na blad konstrukcyjny...cienka kreska wygladajaca jak ...
Czytaj więcej : waszym zdaniem...HELP | Odsłony : 2830 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Amortyzator skrętu HyperPro

Czesc

czy ktos z uzytkownikow ma zamontowany w swoim przecinaku amortyzator skrętu HyperPro?

Chciałbym dorobić do swojego Hypera z kawasiaki uchwyty do bladego aby dalo sie go zakladac rowniez do mojej hondzi.

Potrzebuje fabrycznych uchwytow jakie sa do zestawu Hypera na jeden dzien aby je odrysywac, w zamian za wypozyczenie takich uchwytow oferuje cos z oferty Intermotors wartosci 100 pln max, oczywiscie pokrywam wszystkie koszta wysylek.

Chyba ze ktos ma taki zestaw do sprzedania chociaz ...
Czytaj więcej : Amortyzator skrętu HyperPro | Odsłony : 8825 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

opon

witam potrzebuje opon 130/70/16
Czytaj więcej : opon | Odsłony : 8458 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Ogólne Dyskusje

przednie koło

Mam do wymiany przednią opone, ostatnio zaliczyłem małego szlifa..
Mam do kupienia w zasadzie nową opone metzelera za 370 albo za 450 zeta koło 17'.
Wolałbym zmienić koło i mieć z bani kombinowanie z oponami, na siedemnastke zawsze za 100 znajde torówke w super stanie, a na szesnastkę to zawsze problem i jeszcze kasy trza wypluć sporo.

i tu mam pytanie do kumatych.
Koło o którym pisałem wyżej jeździło wcześniej w sc28. Czy będzie pasowało ...
Czytaj więcej : przednie koło | Odsłony : 3823 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Ubezpieczenie???

hej, zakupiłem swoją wymażoną sc57 i musze załatwić sobie ubezpieczenie,prosze o porade na temat jakiegoś taniego ubezpieczenia,plusy i minusy???? z góry dzieki:)
Czytaj więcej : Ubezpieczenie??? | Odsłony : 2751 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780