Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 14:32

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 18 lipca 2025, 14:32

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Rozrzad 954 2003

Witam!
Pytanko mam odnosnie rozrzadu,mianowicie sprawa jest taka ze mieszkam na stale we Francji i potrzebuje kupic kompletny rozrzad z napinaczem,wiec jesli moge prosic o pomoc,dokladnie moglby ktos podac liste co dokladnie wchodzi w kompletny sklad rozrzadu co musze kupic zeby wymienic komplet?Dzieki za pomoc!
Czytaj więcej : Rozrzad 954 2003 | Odsłony : 3677 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Wymiana plynu hamulcowego

Witam,pytanko co jaki czas wymienic plyn hamulcowy w 954?Dzieki pozdr,
Czytaj więcej : Wymiana plynu hamulcowego | Odsłony : 10729 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Rozrzad wymiana

Witam,co ile wymienia sie rozrzad w 954?Moto normalnie malo uzywane stalo siedem lat na desce ma pono 17tysi dopiero,nie wiem kiedy bylo cos robione pozdr
Czytaj więcej : Rozrzad wymiana | Odsłony : 2114 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Wymiana opon

Witam,dwa pytanka odnosnie opon,mam dunlopy sportmaxy ale funkiel nic nie zuzyte,bo moto stalo kupe czasu tzn ladnych pare lat,byly zalozone 7lat temu i nic nie jezdzone!Po ilu latach trzeba wymienic jesli nie jezdzone?W moim przypadku chyba juz?
No a drugie pytanko jakiej firmy sa najlepsze do tego modelu?
Dzieki pozdr!
Czytaj więcej : Wymiana opon | Odsłony : 4714 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Potrzebny amor skrętu LSL

Cześć,

Potrzebuję amor skrętu LSL, mój się nieco wykrzywił na tłoczysku i obdrapał, dlatego nie trzymał szczelności. Niestety zakupiłem juz cały zestaw naprawczy i nie chcę kupować nowego :), bo może ktoś z Was ma cieknący, wymiary długość cylindra 17,5 cm, średnica cylindra 22mm, średnica tłoczyska 8 mm, długość całkowita 32 cm.

Ewentualnie mam na sprzedaż mocowanie, zniszczony amor i nówka zestaw naprawczy za 450 zł.

Wdzięczy ...
Czytaj więcej : Potrzebny amor skrętu LSL | Odsłony : 2932 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Czarnula

Dziś kupiona, sprawdzona przez mechanika z Hondy,więc wiem, że jest OK
została w serwisie na wymianę filtrów, płynów i sprawdzenie zaworów
Czytaj więcej : Czarnula | Odsłony : 4944 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

filtr powietrza

Witam, co ile czasu trzeba zmieniać filtr powietrza? Jaki filtr polecacie? Nigdy nie grzebalem przy filtrze ale wyczytałem że idą dwie sztuki, prawda?
Czytaj więcej : filtr powietrza | Odsłony : 1805 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

CBR 600 RR odczytanie błędów FI

Witam kolegów mam CBR 600 rr z 2005 r i zapala mi się FI i mryga :/ na liczniku na dole tylko tam i znalazłem kostkę diagnostyczną ale nie wiem jak ją tam zewrzeć żeby odczytać kod. Ma ktoś pomysł i ewentualnie opis tych kodów pewnie któryś z was przerabiał taki temat :D
Czytaj więcej : CBR 600 RR odczytanie błędów FI | Odsłony : 5401 | Odpowiedzi : 4 | Forum : CBR600RR, CBR600F, CBR1100XX, CBR650, CBR500, CBR250, CBR125

Uszczelka sprzęgła

Witam
Czy ktoś orientuje się gdzie moge dostać uszczelke dekla sprzęgła do 954? Szczerze mowiąc mam problem znaleźć aa mechanik zrobił na silikon i zauważyłem niewielki wyciek. Dzięki za pomoc.
Czytaj więcej : Uszczelka sprzęgła | Odsłony : 6682 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Żółw Rebelhorn Iron-opinie

siema

mam okazje kupić w dobrej cenie żółwia Rebelhorn Iron. czy ktoś z Was posiada takiego żółwia? Może ktoś się na jego temat wypowiedzieć? chcę go tylko na torze użytkować. nie mogę w necie znaleźć opini na jego temat, wyszukiwarka forumowa też nic nie znajduje...

o taki: http://www.4ride.pl/ochraniacz-plecow-r ... -iron.html
Czytaj więcej : Żółw Rebelhorn Iron-opinie | Odsłony : 14439 | Odpowiedzi : 17 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780