Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 11:13

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 11:13

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Zamknięty odcinek A4 Kraków - Wieliczka - Pomocy

Orientujecie się może jak wygląda sytuacja z zamknietym odcinkiem autostrady A4 przy ul. Wielickiej (obwodnica Krakowa w strone Tarnowa, przed Wieliczką)? Czy da się tam wjechać i czy świczą tam stunterzy jeszcze, czy nie ma tam juz wjazdu z powodu jakiś remontów itp? mam zamiar zrobić nietypową sesję zdjęciową z moto, a że akurat będę rano w Krakowie pomyślałem o tym miejscu :) A jeżeli nie da ...
Czytaj więcej : Zamknięty odcinek A4 Kraków - Wieliczka - Pomocy | Odsłony : 3364 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

jak sie nazywa ten "drut" nad zegarami???

brakuje mi tego magicznego slowa :)

czy to jest stelaz gorny??
Czytaj więcej : jak sie nazywa ten "drut" nad zegarami??? | Odsłony : 2648 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

warsztat hondy

witam mam prosbe czy zna moze ktos dobrego mechanika od fireblade albo hondy jak tak to mozna jakis namiar
Czytaj więcej : warsztat hondy | Odsłony : 2644 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Szyba do sc33 96-97 r. HELP !!!

Orientujecie się czy szyba do bladego sc33 r. 98 - 99 bedzie pasowała do 96-97? Czacha jest inna, ale nie mam pojęcia jak jest z wymiarami otoworów i mocowaniem szyby...porszę o pomoc. Chyba, że ma ktos szybę do sc33 r. 97? Chętnie kupię jakąś używaną w dobrym stanie :D
Czytaj więcej : Szyba do sc33 96-97 r. HELP !!! | Odsłony : 6307 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Czy znacie kogoś lub servise co porządnie wyreguluje GAZNIKI

Witam co raz mniej prawdziwych fachowców od gaźników czy może znacie kogoś kto zjadł na tym zęby i ma uczciwe doświadczenie w tej kwestii!!! :twisted:
Głównie mi chodzi o regulacje gaźników z dynojetem bo jak wiemy aby charakterystyka była jak najlepsza trza kogoś kto ma dość duże pojecie praktyczne.
Jak znacie kogoś lub service z polecenia i uczciwy najlepiej w okolicach dolnego śląska był bym wdzięczny za namiar :mrgreen: ...
Czytaj więcej : Czy znacie kogoś lub servise co porządnie wyreguluje GAZNIKI | Odsłony : 3130 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Pomocy Chłopaki pomóżcie miałem wypadek i mam problem

Witam. Dwa dni temu mialem wypadek na moim 954. Jechał kombajn potem Volvo i ja. Zrobilo sie pusto wiec wyprzedzam..a tu nagle Volvo wciska mi sie na chama i sunie do przodu. wszystko bylo by dobrze ale koles sie czegos wystraszyl i zaczal hamowac. ja juz nie dalem rady. Chociaz w niego nie uderzylem motor mi fiknął do gory nogami i tak zostal. Ne uszkodzilem bynajmniej boków:) ale po powrocie na koła niechce palic.... Czy ...
Czytaj więcej : Pomocy Chłopaki pomóżcie miałem wypadek i mam problem | Odsłony : 7749 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Temperatura silnika - jaką macie ???

Witam

W moim sprzecie podczas postoju temperatura rosnie do około połowy skali (model bez elektronicznego wyswietlacza - wskazówka), po czym załącza sie wentylator i ją zbija, ale ogólnie utrzymuje się w tej okolicy - czyli według mnie w tym przypadku wszystko jest ok.
Jednak w czasie jazdy temperatura spada do wartości około 1/5 skali - oczywiscie jest to w pewnym stopniu zalezne od charakteru jazdy , nie mniej jednak regółą jest iż temperatura zmiejsza sie ...
Czytaj więcej : Temperatura silnika - jaką macie ??? | Odsłony : 43426 | Odpowiedzi : 87 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

potrzebna dobra rada

Co zrobic nowa sc 57 z 2007 za 35,600 czewrono czarna +polska gwarancja ,czy nowa sc 59 z tego roku za 39,000 ,a moze poczekac jeszcze, 2\3 sezonu za nami ,moze ceny rusza w dol.Co tym myslicie Pozdrawiam
Czytaj więcej : potrzebna dobra rada | Odsłony : 10575 | Odpowiedzi : 24 | Forum : Ogólne Dyskusje

Jakie świece zapłonowe???

Hej jakie swiece powinny być w 929 bo jak się zabrałem do rozkręcania to okazało się że mam irydowe DENSO które juz są do wyałtowania a nie wiem czy powinny byś irydowe czy zwykłe? Z góry dzieki za pomoc Pozdro :mrgreen:
Czytaj więcej : Jakie świece zapłonowe??? | Odsłony : 21131 | Odpowiedzi : 27 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

wezyk podcisnienia

witam mam problem kupilem maszyne z lewej strony gaznika na dole jest wetyl i tam niema zadnego wezyka a mysle ze powinien isc do zbiornika paliwa i podlaczylem go ale tak zasysa powitrze ze az korek wlewu wciaga i slychac jak powietrze syczy to sie nic nie stanie tak ma byc czy ma byc zaslepione
Czytaj więcej : wezyk podcisnienia | Odsłony : 4712 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780