Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 02:43

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 02:43

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

lakier orange repsol na felgi

witam serdecznie forumowiczow

bardzo prosze o pomoc -potrzebuje pomaranczowy lakier na felgi (tylko na felgi) do 1000RR '05 oczywiscie w malowaniu repsol, skad taki zdobyc? niestety nie posiadam "wzorca" na podstawie ktorego ewentualnie moznaby taki lakier dorobic,
czy musze szukac kogos w wawie z malowaniem repsol i jechac z nim do mieszalni lakierow? czy moze jest jakis prostszy sposob na zdobycie tego lakieru

Krzysiek
Czytaj więcej : lakier orange repsol na felgi | Odsłony : 9252 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Mam amortyzator skretu hyperpro ????

Witam zakupiłem sobie używany amortyzator hyperpro model z 9-stopniowa regulacja i mocowaniem na górna półkę. Po założeniu nie czuje dużych oporów tłumienia na najwyższym stopniu spokojnie przekręcam kierownica. A posiadam również LSL z 7 stopniowa regulacja mocowanym na lagę i na największym stopniu ciężko skręcam kierownica , wiec spowrotem założyłem LSL.

Moje pytanie co z HYPERPRO czy jest zużyty? czy muszę go zregenerować? czy możne ten model tak ma:) Nie widzę śladów wycieku a możne ...
Czytaj więcej : Mam amortyzator skretu hyperpro ???? | Odsłony : 15965 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zdjęcia naklejek RR

Witam, czy może mi ktoś podesłać zdjęcia naklejek RR z prawej i lewej strony owiewki na email ada_kol@o2.pl w maksymalnej rozdzielczości i w miarę blisko zrobione .
Potrzebuję to jako wzór żeby zrobić nalepki na swoje moto.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Czytaj więcej : Zdjęcia naklejek RR | Odsłony : 2851 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

PYTANIE

WITAM PANOWIE ZWRACAM SIE DO WAS ZPRO

SORRY DZIECKO COŚ WCISNĘLO CHODZI O : 1.CZY PRZY KAŻDYCH CRASHPADACH TRZEBA WIERCIC OTWORY JEZELI NIE TO PRZY JAKICH 2.CZY MACIE NAMIARY GDZIE MOŻNA NABYĆ BŁOTNIK TYŁ (WIEM ZE SA NA ALLEGRO ALE KIEDYŚ KUPIŁEM TAK DO AUTA I BEZ ŚRUB LUB NITÓW NIJAK NIEPASOWAŁ) LICZE NA WASZE DOSWIADCZENIE Z GORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM
Czytaj więcej : PYTANIE | Odsłony : 2934 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

olej

witam jaki mam lac olej do sc28 95r przebieg 50tys i co ile zmieniac
Czytaj więcej : olej | Odsłony : 16753 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Szarpanie przy dodaniu i odjęciu gazu ??

Witam. Mam taki problem, podczas jazdy gdy śmigam np. na 2 i odpuszczę gazu czuję mocne szarpnięcie tak jak by moto przyhamowało nagle. Mam wrażenie, że za bardzo odkręcam na niskim biegu a gdy odpuszcze gazu to po prostu silnik hamuje. Drugi problem to szarpnięcie przy dodaniu gazu, moto nie idzie płynnie tylko dostaje właśnie takie szarpnięcie ( uderzenie ) na tylne koło. Na tylnej zębatce nie wyczułem żadnego luzu. Czy to możliwe, że po ...
Czytaj więcej : Szarpanie przy dodaniu i odjęciu gazu ?? | Odsłony : 12968 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Zlot Bielsko- Biała

Jak co roku na zakończenie sezonu mały zlocik u Moniki tylko w nowym miejscu!!! Zobaczymy jak będzie!!!!
Szczegóły w tym linku:

http://www.podzapora.pl/zlot1/plakat09%2008.html
Czytaj więcej : Zlot Bielsko- Biała | Odsłony : 3337 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Pomoc dla żony kolegi z 200

Siema pomożecie zonie ziomka z moto? Głosując na nią dając 10 pk. pozwolisz uwierzyć jej w siebie bo już słuchać nie mogę, zawsze chciała spr. w czymś takim. :) http://facet.wp.pl/gid,10268364,img,102 ... Bpage%5D=4 z góry dzięki i wierze że pomożecie bo to nic nie kosztuje po za chwilą Waszego cennego czasu. Dzięki. p.s. szerokości i do zobaczyska na szosie.. ...
Czytaj więcej : Pomoc dla żony kolegi z 200 | Odsłony : 9203 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne Dyskusje

jazda na kole wheelie

mam pytanko >>jak stawiacie sprzety ze sprzegla...(gaz do 7 tysi,sprzeglo.gaz do 12 tysi.puszczenie gaz sprzeglo) 1 lub 2 bieg......czy normalnie z gazu ?? dzieki pzdr.szerokiej...
Czytaj więcej : jazda na kole wheelie | Odsłony : 3003 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

MotoGP Brno Czechy

Jak co roku wybieramy sie z ekipa na weekend z motogp :) W tym roku wyjezdzamy w piatek rano lub kolo poludnia. Standrdowo imprezka osta z piatku na sobote, nastepnego dnia troszke luzniej... :)

Kto sie wybiera i bedzie na kampingu camp start kolo autostrady? Mozna by sie zgadac na miejscu :) ...
Czytaj więcej : MotoGP Brno Czechy | Odsłony : 5474 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780