Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 03:49

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 16 lipca 2025, 03:49

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

...Dookoła EUROPY na CBR 929...

Helllo!...Od czego tu zacząc...HM!Dzisiaj rozpoczynam ostateczne przygotowania do trasy
,ktora bedzie wynosiła ok 25 tys...
....Juz postanowione-wyjazd w przyszłym tygodniu! 8)
PYTANIE:czy jest ktos chetny do towarzyszenia?

Maluje obrazy--wszystko na wszystkim---w duzych miastach---Bruxela,Paryz...itp
-jezeli ktos z forumowiczów"zarabia kase na ulicy"....zapraszam do przygody---żonglerka,akrobacja...itp :wink:
Podsumowujac---zarabiam jeżdżąc na motocyklu :mrgreen:
Na motocyklu bo łatwiej i przyjemniej---korek w ciapatej BLX---strata czasu
Kasa na paliwo jest z tego co ludzie wrzucą do "czapki" a na Życie z tego co ...
Czytaj więcej : ...Dookoła EUROPY na CBR 929... | Odsłony : 18863 | Odpowiedzi : 35 | Forum : Ogólne Dyskusje

schemat elektryki

czy ma ktoś skan/adres www do strony gdzie znajdę cały schemat elektryczny do 929 ?

z góry dzięki za pomoc
Czytaj więcej : schemat elektryki | Odsłony : 3081 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Streerbike freestyle 30/31 sierpien Bydgoszcz

Pewnie niektorzy z was juz slyszeli i sie wybieraja ale Ci co nie wiedza nic na temat to zarzucam bezposrednie info od Cygana organizatora imprezy

STREETBIKE FREESTYLE- 30/31 sierpien 2008r.

Mamy niesamowita przyjemnosc poinformowac Was o tym ze w sierpniu 30/31 ) w Bydgoszczy zorganizujemy dla stunterow zawody!!!!
Tak, zorganizujemy- czyli wspolnie z Fiodorem robimy na koniec wakacji impreze. Planujemy przyjecie zawodnikow w dwoch klasach, czyli skutery itd. oraz motocykle regulaminowe t/z 550ccm. dwucylindrowe tak ...
Czytaj więcej : Streerbike freestyle 30/31 sierpien Bydgoszcz | Odsłony : 2605 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Fireblade do turystyki

Witam wszystkich motocyklistów,

Bardzo proszę o poradę kogoś kto ujeżdża Bladego turystycznie.Cztery sezony przejeździłem
VFR i bardzo dobrze mi się na niej jedziło.Do turystyki się nadaje, a spalanie na trasie oscyluje w granicach 6L.NIestety z braku funduszy musiałem ją sprzedać i kupić gsx600 do latania na wakacje.
Chcę kupić coś do turystyki i waham się pomiędzy golaskiem Hornetem 600 (ale trzeba go ostro kręcić, bo mała pojemnośc), Bladym 900RR PC31, CBR 1000F Dual (ciężki) lub ...
Czytaj więcej : Fireblade do turystyki | Odsłony : 8106 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne Dyskusje

Predkość maxymalna SC28???????????????

Siemanko. Ile najwiecej pędziliscie swoją SC 28??
Czytaj więcej : Predkość maxymalna SC28??????????????? | Odsłony : 27311 | Odpowiedzi : 48 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Tor Automotodrom Brno

Jak bedzie pogoda to wybieram sie 25/26 sierpnia na tor do brna (ostsni termin z jazdami po 2 godziny dziennie, pozniej tylko godzinne sa)

Sa jacys chetni na 2 dniowa imprezke na torze ? :)

Na 100% jade ja + dwoch kumpli, lecz czym wiecej tym lepiej wiadomo :)
Czytaj więcej : Tor Automotodrom Brno | Odsłony : 6869 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

CZIKEN MAM PYTANKO

WITAM tak sie zastanawiam,na czym polega dokladnie ustawienie,dostrojenie dynojetow i jak to sie robi?Oczywiscie zrozumie jezeli to tajemnica zawodowa :D pozdrawiam
Czytaj więcej : CZIKEN MAM PYTANKO | Odsłony : 9009 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne Dyskusje

PROŚBA O POMOC

CZEŚĆ PANOWIE ZWRACAM SIĘ DO WAS Z PROŚBĄ O POMOC PRZY WYBORZE FACHOWCA W OKOLICACH W-WA.MIESZKAM NA URSYNOWIE I TUTAJ TO CO NAJWYŻEJ KOWALE.RĘCE OPADAJĄ.WIADOMO ZOSTAJE AUTORYZACJA , ALE ZE WSZYSTKIM TAM PODSTAWIAĆ 7-LETNIE MOTO TO PRZESADA.DZIĘKI POZDRAWIAM.
Czytaj więcej : PROŚBA O POMOC | Odsłony : 4694 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Podłączenie wyświetlacza biegów do 929

Witam zakupiłem wyświetlacz biegów firmy Acumen czy ktoś mógłby podpowiedzieć pod które kabelki podpiąć sie przy liczniku bo ze schematu niemoge sie dopatrzyc zabardzoa w instrukcji są tylko nowsze hondy
Czytaj więcej : Podłączenie wyświetlacza biegów do 929 | Odsłony : 10894 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zdjęcie zamka od wewnątrz

Ja mam taka prosbe czy mogł by mi ktos zrobic pare zdjec zatrzasku tylniego zadupka, jak to tam jest zrobione. Mam u siebie jakos dziewnie przerobione a chce miec orginał, w okolicy nigdzie niewidziałem zadnego fajera dlatego moze wy mi mi pomozecie, takie zdjecie tego co pod zadupkiem jest i jak to sie tam zamyka na kluczyk by mi sie przydało, z góry dzieki
Czytaj więcej : Zdjęcie zamka od wewnątrz | Odsłony : 2316 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780