Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 20:40

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 20:40

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

LOGO RR ROCZNIK 98-99 - poszukuje

Poszukuje jakiegoś wzoru RR(tych 2 "erek" co są na bocznych owiewkach) do modelu SC33 98-99, tzn chodzi mi o np. logo wektorowe, lub jakiś plik w corelu pod ploter, a nie mogę nigdzie na necie znaleźc do tego rocznika, z góry dzieki.
Czytaj więcej : LOGO RR ROCZNIK 98-99 - poszukuje | Odsłony : 4043 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

HELP!!! BO JUZ KURWICY DOSTAJE!!

ludziska prosze Was pomozcie mi bo normalnie wyjde z siebie. CENZURA mnie juz strzela taka, ze zaczynam miec ochote sprzedac 929...

nie wiem co sie jej teraz CENZURA, ale jakis czas temu mialem problem z wentylatorem (zalaczal sie przy 106*C). wyjalem czujnik z chlodnicy, przeczyscilem styki i zaczal dzialac od 103*C. DO CZASU. bo teraz do CENZURA wafla znowu zaczal sie zalaczac przy 106*C ale to jeszcze nic! najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ...
Czytaj więcej : HELP!!! BO JUZ KURWICY DOSTAJE!! | Odsłony : 9778 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Dobra impreza na lotnisku w Olsztynie

Czesc.

W dniach 9-10 sierpnia bedzie bardzo fajna impreza na lotnisku w olsztynie.

Obrazek

Jesli bylaby grupa chetna na ta impreze to moge zalatwic specjalna wejsciowke i miejscowke dla calej ekipy

wiec zrobcie liste jesli sa chetni

1. Fabiq
2. ?
3. ?
Czytaj więcej : Dobra impreza na lotnisku w Olsztynie | Odsłony : 2716 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

blotnik tylni i nadkole

witam, mam zamiar troche przerobic dupe motocykla, dokladajac blotnik - najepiej karbon, tyle ze nie wiem gdzie taki dostac, no i wrzucic nadkole jakies i obciac ten wystajacy plastik pod tablice, tylko czuje ze nie obejdzie sie bez rzezbienia, oryginalne nadkole jest tak skonstruowane ze bedzie trzeba wyciac kawalek bo bedzie wystawala ta czesci na ktorej jest odblask, czy ktos moze przerabial dupe pod nadkole? albo jakies fotki?
Czytaj więcej : blotnik tylni i nadkole | Odsłony : 29203 | Odpowiedzi : 24 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

regulator napiecia czy cos innego??????

witam. mam maly problem ze swoja cbrka. zatrzymalem sie swoim motorkiem aby sie zalatwic i slyszalem jakis dzwiek spod siedzenia kierowcy. odkrecilem siedzenie i slyszalem dzwiek gotujacego sie akumulatora. nie wiem co moglo sie stac bo nic nie wyswietlilo mi sie na desce ze mam jakis blad czy tez sinlik zaczol zle pracowac. AKUMULATOR zagotowal mi sie go tej temperatury ze az zaczol piszczec jak alarm taki dzwiek sie wydobywal. rano gdy sprawdzilem motocykl akumulator ...
Czytaj więcej : regulator napiecia czy cos innego?????? | Odsłony : 13009 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

problem z licznikiem

Niedawno wszedłem w posiadanie 954 z 2003roku, motocykl był kupiony w polskim salonie a ostatnie dwa lata przestał zupełnie nieużywany w garażu. W sumie dopiero po jakimś czasie zauważyłem dziwną rzecz.... otóż licznik prędkość pokazuje mi w km/h, spalanie również w L/km, natomiast przebieg liczy mi w milach :? o oc chodzi? jak przestawić licznik żeby przebieg był liczony w km ??
W sumie nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz, skoro motocykl jest krajowy to dlaczego ...
Czytaj więcej : problem z licznikiem | Odsłony : 2072 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Wymiana plynu

Witam,
Konkretnie do tego modelu pytanie jak wymienic plyn chlodniczy.Tzn. jak spuscic stary i jesli trzeba to w jaki sposob odpowietrzyc uklad po zalaniu nowym plynem.

Z gory dziekiuje i pozdrawiam 8)
Czytaj więcej : Wymiana plynu | Odsłony : 2862 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

odszkodowanie po kolizji

witam. mam pytanie czy ktos mial kolizje nie ze swojej winy i ubiegal sie o odszkodowanie. za motocykl to wiem ze bedzie z OC sprawcy. interesuje mnie za obrazenie ciala poniesione w tej ze kolizji. z gory dzieki za jakis info
Czytaj więcej : odszkodowanie po kolizji | Odsłony : 11633 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Ogólne Dyskusje

Redukcja biegów podczas postoju

witam

Jestem posiadaczem CBR 900RR z 98 roku zastanawia mnie kwestia zrzucania (redukowania ) biegów podczas postoju. Podczas jazdy jest wszystko OK, jednak jesli sie zatrzymam i mam na przykład 6 bieg to zeby wrzucic na luz muszę po każdym biegu delikanie ruszyć motocyklem lub delikatnie puscic sprzegło. Czy to normalne, a jeśli nie co moze być tego przyczyną ??? Jak jest u was ???

Oczywiscie zawsze zrzucam biegi podczas hamowania i jest wszystko cacy ...
Czytaj więcej : Redukcja biegów podczas postoju | Odsłony : 6218 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

chłodnica od sc33 97r

Witam pytam bo od gumowania pękła mi chłodnica dziś i ciekawy jestem jak wygląda spawanie czy wytrzyma kolejne gumowania czy inne nie korzystne sytuacje. Jeśli ktoś gdzieś robił niech da znać jak mu się sprawuje i gdzie naprawiał...
Czytaj więcej : chłodnica od sc33 97r | Odsłony : 4435 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780