Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 21:34

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 21:34

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

dysze, dynojety

witam, może ktoś z Was mi pomoże , szukam dysz do mojej sc33, z tego co wiem to mam zalozone dynojety, nastawilem sie raczej na ekonomicznosc, dlatego chcialbym wymienic moje dyno na zwykle albo kupic, ale w rozsadnej cenie, cokolwiek, abym mial normalne, z góry dzieki za pomoc, jakby co to tel. 606 953 068, piotrek
Czytaj więcej : dysze, dynojety | Odsłony : 5534 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

G&M Honda Racing Team [WMMP 2008]

Tytus pisze:daniel#57, moze daj jakies fotki do galerii swojego torowego potwora? :)

Sorki że tak późno:)
Foteczki Sławka, moje i... :) oczywiście do dowolnego wykorzystania na fireblade.pl za chwilę wyślę Ci na priva (może jeszcze przydadzą się:))
A co do CBRki to tak jak przypuszczałem przed sezonem - jest rewelacyjna mimo, że troszeczkę brakuje mi w niej mocy.
Czytaj więcej : G&M Honda Racing Team [WMMP 2008] | Odsłony : 7908 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Sport

4 Runda WMMP HONDA RACING TEAM w Poznaniu

Grausam & Mańkowski Honda RT - DESZCZ, POT i ŁZY...

Dwa podia dla zespołu w jeden dzień. Zawodnicy zespołu G&M HRT minioną rundę mogą zaliczyć do wyjątkowo udanych. Po nieco słabszych kwalifikacjach na suchej nawierzchni (Sławek 13 a Daniel 9 pole startowe) udowodnili, że na mokrej są wyjątkowo groźnymi rywalami. Sławek zdeklasował rywali zajmując pierwsze miejsce w swojej klasie. Daniel po zaciętej walce na 5 okrążeniu objął 3 miejsce, którego nie oddał już do mety. ...
Czytaj więcej : 4 Runda WMMP HONDA RACING TEAM w Poznaniu | Odsłony : 3371 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Sport

Zaślepione wężyki przy gaźnikach

Witam,
niedawno, przy okazji regulacji ssania w moim Bladym, zauważyłem jakieś dziwne modyfikacje przy gaźnikach. A więc tak: patrząc w kierunku przodu motocykla na gaźniki po lewej na skrajnym lewym gaźniku mamy czujnik położenia przepustnicy - natomiast po prawej na skrajnym prawym gaźniku jest jakiś wężyk gumowy (jakieś podciśnienie) - zauważyłem że taki wężyk znajduje się po prawej stronie każdego gaźnika. U mnie każdy z tych wężyków jest przecięty i pozaślepiany. Nie rozbierałem jeszcze gaźników ...
Czytaj więcej : Zaślepione wężyki przy gaźnikach | Odsłony : 3966 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Znaki na grzebienu wału

Witam.Czy ktos wie jak powinny byc ustawione znaki na grzebienu wału??? z wałkami sobie poradziłem :P
Czytaj więcej : Znaki na grzebienu wału | Odsłony : 2410 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

problem z uruchomieniem

Witam Panowie jak w temacie mam problem zuruchomieniem motoru.Zdjałem boczna owiewke ,czachę,tylny zadupek (oddałem do malowania).Chciałem go odpalić by wprowadzic go do garazu a tu nic,nie słychać wogóle pompy jakby sie nie załaczała i nie dostarcza paliwa,ale ja tam nic nie grzebałem zadnych przewodów kostek nie rozłaczałem tylko jeden kierunek,acha i siedzenia ściagnąłem.Nie wiem ,mam zainstalowanego power comandera może tam cos ruszyłem przypadkiem.Z góry dzięki za info.
Czytaj więcej : problem z uruchomieniem | Odsłony : 5206 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)

8-10 sierpień 2008 Bałtów/k.Ostrowca i SANDOMIERZ

Wybiera się ktos na te zloty? są niedaleko siebie, więc pewnie zaliczę oba :)

8-10.08.2008 I Międzynarodowy Zlot Motocyklowy Moto Zauro Music, Baltów k. Ostrowca Świętokrzyskiego. Organizator: Black Rider MC Poland, tel.: 0-502 031 206 - Skorpion,
http://www2.blackridermc.pl/

8-10.08.2008 III Ogólnopolski Zlot Motocyklowy Sandomierz 2008, Sandomierz.Organizator: Sandomierskie Stowarzyszenie Miłośników Motocykli, tel.:0-506 142 577 - Robert "Chopper", 0-606 433 462 - Marek ...
Czytaj więcej : 8-10 sierpień 2008 Bałtów/k.Ostrowca i SANDOMIERZ | Odsłony : 7456 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Gdzie diagnostyka silnika

:?: Czy ktoś się może orientuje gdzie najlepiej zrobić swojej świerzo zakupionnej urzywaneej 954 diagnostyke i regulację silnika. Interesuje mnie rejon Rzeszowa. Co powiecie o BANZAI-MORORBIKE?
Pozdrowionka...
Czytaj więcej : Gdzie diagnostyka silnika | Odsłony : 3681 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

Owiewki REPSOL i inne

Witam!
Mam pytanie czy sprowadzał już ktoś z Was owiewki zakupione na eBay.com ? Bo chciałbym sobie zamówić, kupowałem już inne rzeczy z eBay.com więc z tym problemu nie ma. Chodzi mi tylko o jakość tych plastików. Pozdrawiam.
Takie jak ta: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-02-03-CBR954-RR-CBR-954-Bodywork-Fairing-Repsol_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em122QQcategoryZ35583QQihZ014QQitemZ330250476989QQrdZ1QQsspagenameZWD2V
Czytaj więcej : Owiewki REPSOL i inne | Odsłony : 9786 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

Ustawianie Rozrzadu w sc 28

Witam mam problem z ustawieniem rozrzadu w sc 28.. Motocykl kupiłem z rozebrana górą silnika. Rozrzad złorzyłem ale moto nie chce palić najprawdopodobniej jest zle ustawiony rozrząd :oops: CZy ktoś wie na jakich znakach go ustawić?????
Czytaj więcej : Ustawianie Rozrzadu w sc 28 | Odsłony : 8855 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780