Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 15:05

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 15:05

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

honda creative racing

Czytaj więcej : honda creative racing | Odsłony : 2608 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Sport

koszty naprawy

tak jak w temacie przymierzam sie do zrobienia skrzyni w moim bladym (sc33 98) wsumie to chce oddac moto do znajomego mechaniora przy okazi robienia skrzyni chciałem tez zmnienic rozrzad i płytki zaworowe. koles krzyknoł mi za to 1000zł myslicie ze to duzo? dodam ze znam kolesia i jestem pewien ze nie wymieni mi zadnych czesc a co najwarzniejsze ze dobrze poskałda moto bez zadnych CENZURA. co o tym myslicie to tanio czy drogo dawac ...
Czytaj więcej : koszty naprawy | Odsłony : 4708 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zlot Roztocze - Biłgoraj

no i pojawił się problem. wielu znajomych z lubelszczyzny się właśnie tam wybiera i sam nie wiem gdzie się zjawić u papy czy tutaj. :?
Czytaj więcej : Zlot Roztocze - Biłgoraj | Odsłony : 3065 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

niepokojący dzwięk podczs gaszenia

Witam, tak jak w temacie, co może być przyczyna delikatnego klepnięcia, a może one tak maja?
Czytaj więcej : niepokojący dzwięk podczs gaszenia | Odsłony : 2964 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

ZLOT U PAPY

Witam
właśnie tam się wybieram, czy ktoś z forum też tam jedzie?
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : ZLOT U PAPY | Odsłony : 2989 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Światło stopu

Witam, czy ktoś z Was miał taki problem że światło stopu działa tylko przy wyłączonych światłach? gdy włączam światła i wciskam klamke - światło stopu się nie zapala,a bez świateł jest OK. Gdzie szukać przyczyny? Grzebałem w tych kabelkach i nie wiem ocb :?
Czytaj więcej : Światło stopu | Odsłony : 4913 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Problem ze skrzynią biegów

Witam!
Kupiłem CBR-kę 954 2003 z Belgii, była po ślizgu na lewą stronę, wymieniłem dekiel, filtr, olej i w drogę :D Spisywała się bez zarzutu. Pech chciał, że przy niewielkiej prędkości miałem taką samą przygodę :? Znowu lewa strona, dekiel do wymiany i dwa przewody od pompy wody.
Naprawa nie sprawiła problemu, zalałem nowym olejem i tu pojawił się problem ze skrzynią biegów. Strasznie bije na skrzynie, ...
Czytaj więcej : Problem ze skrzynią biegów | Odsłony : 13629 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Crash Pady

Witam mam pytanie chce zamontować jak w temacie pady do sc 57 2004 rok,proszę o opinie jakiej firmy i jak to zrobić bo z tego co sie dowiedziałem to tzreba wiercić otwory.

Chciałem również zapytac jaki alarm założyc do tego modelu,żeby był z odcieciem zapłonu bo jeden facet zaproponował mi taki można powiedzieć straszak tylko bez odcięcia,gość chyba raczej nie montował w motorach albo ma małe pojęcie, z góry dziekuje za info.
Czytaj więcej : Crash Pady | Odsłony : 5803 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Zamówienie na CrashPady do CBR 900 RR model SC28-SC33

Czesc.

Jesli ktos referuje (a wiem ze tacy sa) na CrashPady własnej roboty to zapraszam.

Opis moich CrashPadów znajdziecie w tym temacie

Koszta to 85 pln, w sklad wchodzi parka crashpadow i dwie sruby mocujace do nich.

Dostepne kolory to czarny i biały. PS. moje crashpady sa dluzsze od standardowo robionych o 3 cm, wystaja dokladnie tyle ile kierunki.

Ogloszonko stale aktualne, najblizsza dostawa w polowie miesiaca.
Czytaj więcej : Zamówienie na CrashPady do CBR 900 RR model SC28-SC33 | Odsłony : 6458 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

SC33 - Lakier - ORANGE REPSOL

witam

Sprawa dotyczy CBR900 RR SC33 w malowaniu Repsol. Mam do malowania dwa elementy - bak oraz prawy - środkowy boczek (ten najblizej bloku silnika z duzym napisem REPSOL ).
Problem w tym iż nie ma mozliwosci kupienia tego typu lakieru - pytałem w Hondzie i powiedzieli iż nie sprzedają lakierów , nie wykonują oni też napraw lakierniczych , jedyna mozliwosc to zakup nowego elementu w tym malowaniu - cena około 1500 zł za boczek ...
Czytaj więcej : SC33 - Lakier - ORANGE REPSOL | Odsłony : 3399 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780