Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 09:07

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 09:07

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Licznik - zegary problem z obrotomierzem

Witam!
Jestem nowy na forum więc witam wszystkich!
Mam problem z obrotomierzem i nie wiem czy da sie to naprawić czy muszę wymienić zlicznik, wskazówka stoi na 2 tysiącach i wygląda jak by się zawiesiła - dodam tylko że już tak kupiłem.
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Licznik - zegary problem z obrotomierzem | Odsłony : 4830 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

kod lakieru sc33

Witam Wszystkich .

Niestety ostatnio miałem szlifa na moto sc33 98rok pomarańczowo grafitowa , i mam problem z doborem lakieru ponieważ nie mam naklejki z kodem barw motoru , Z tond moja wielka prośba dla posiadacza takiego modelu hondy o kod lakieru , nalepka znajduje się pod kanapą kierowcy na łączniku stelaża .

pozdrawiam tomek
Czytaj więcej : kod lakieru sc33 | Odsłony : 4229 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

kad koloru malowania sc33

Witam Wszystkich .

Niestety ostatnio miałem szlifa na moto sc33 98rok pomarańczowo grafitowa , i mam problem z doborem lakieru ponieważ nie mam naklejki z kodem barw motoru , Z tond moja wielka prośba dla posiadacza takiego modelu hondy o kod lakieru , nalepka znajduje się pod kanapą kierowcy na łączniku stelaża .

pozdrawiam tomek
Czytaj więcej : kad koloru malowania sc33 | Odsłony : 2276 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

WYSCIG sc33 ws 954 JAK SPRAWDZIC

Witam ostatnio scigalem sie z cbr 954 i,o dziwo moim sc 33 bylem troche lepszy,954 jest mojego dobrego kolegi sprowadzil go z francji i wydaje mi sie,ze bez problemu powinien mnie zostawic z tylu i teraz pytanko jak sprawdzic czy 954 jest zdlawiona?(tylko nie piscie glupich tekstow typu moze on nie umie jezdzic)dodam tez,ze z 2-ki trudno ja z gazu na gume postawic
wydaje mi sie, ze moje sc 33 lepiej idzie. dodam tez ze ...
Czytaj więcej : WYSCIG sc33 ws 954 JAK SPRAWDZIC | Odsłony : 11074 | Odpowiedzi : 25 | Forum : Ogólne Dyskusje

INTERKOM

witam na allegro znalazlem interkom, czy ktos mial juz z czyms takim do czynienia,czy to zdaje egzamin?prosze o odp.pozdrwaiam

http://moto.allegro.pl/item388712090_in ... eraz_.html
Czytaj więcej : INTERKOM | Odsłony : 2504 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne Dyskusje

Pilnie poszukuje garaz na motocykl w Gdansku

Poszukuje garaz na oruni gornej. Prosze o kontakt 504940316
Czytaj więcej : Pilnie poszukuje garaz na motocykl w Gdansku | Odsłony : 2569 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne Dyskusje

sc 33 albo sc 44

Witam wszystkich, pomocy!W niedługim czasie mam zamiar kupić hondę lecz mój budżet niestety jest ograniczony do kwoty ok 14-15tys..waham się pomiędzy sc 33 a sc 44.Co wybrać???
Czytaj więcej : sc 33 albo sc 44 | Odsłony : 5434 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne Dyskusje

Różnice między silnikami 97r a 98r

Na początku jako, że to mój pierwszy post chciałbym przywitać wszystkich posiadaczy fireblada. Ja sam stałem się szczęśliwym właścicielem tegoż motocykla tydzień temu. Jest to mój pierwszy czterosów. Wcześniej jeździłem na Jawie 350TS. Mam pytanie czym się różniły silniki od 98r od wcześniejszych wiem, że na pewno pojemnością o 0.5 cmm ale czy były jeszcze jakieś różnice?? Jak je rozróżnić i czy różniły się mocą lub momentem obrotowym?? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrooo
Czytaj więcej : Różnice między silnikami 97r a 98r | Odsłony : 3052 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

warto zajrzec

Witam! Nie chce spamowac Broń Boże, ale dostałem pewien link od znajomego: http://www.cbr1000rr.de/ Różne ciekawe akrykuły piszą z tym że po niemiecku :x Są np. diagramy z hamowani do sc44 i tu odziwo zasmuciłem się troszke :( Sami zobaczcie
Czytaj więcej : warto zajrzec | Odsłony : 3640 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

sc28/sc33 jak z gaznikami?

Witam wszystkich i prosze o porade.Chce kupić silnik z sc 33 i wlozyć do sc28 czytalem juz ze podejdzie i mozna tak zrobic ale nie wiem jak jest wtedy z gaznikami czy moge zostawic stare z sc 28 czy rowniez musze kupic nowe?
Czytaj więcej : sc28/sc33 jak z gaznikami? | Odsłony : 10931 | Odpowiedzi : 18 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780