Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 09:42

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 09:42

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

power commander

witam. posiadam honde 954 i mam mozliwosc kupna za bardzo male pieniadze total comander. nie mialem z tym nigdy stycznosci i nie wiem czy bede mogl sam to zainstalowac w motocylku. czy sa tam jakies wtyczki do gniazd w motocylku. jak tak to gdzie to trzeba podpiac i gdzie mam szukac tych gniazd. prosze o jakis rady posiadaczy tego urzadzenia. jak to zainstalowac i pozniej jaki tryb wybrac. czy sa to jakies duze problemy z ...
Czytaj więcej : power commander | Odsłony : 10338 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)

PIERWSZA ZDRADA

:cry: ...Nie minał miesiac jak zachwalałem moje 929 za bezawaryjnośc..a tu ZDRADA...
...co jest?jade z predkoscia ok 120 i motor co jakis czas sie zachowuje jakby nie dochodzilo paliwo---przerywa---jak wolno jade,hamuje sielnikiem -motocykl gasnie -zapala sie FI .....PALIWO jest---a zachowuje sie jakby sie konczylo...
Koledzy doradzcie--bo sie robi niebezpiecznie--zapierdalam w manewrze wyprzedzania tira--a tu motocykl sie dławi i zamiast wyprzedzac hamuje silnikiem :shock:
Koles z serwisu mowi -zmien paliwo--ale ja tankuje VPOWER,,,lipa
z kazdym dzniem ...
Czytaj więcej : PIERWSZA ZDRADA | Odsłony : 13484 | Odpowiedzi : 28 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Moduł zapłonowy sc33 :(

Mam pytanie czy ktoś z was wymieniał kiedyś moduł. Czy muszę szukać konkretnego do sc33 czy pasuje np od jakiejś 600 bądź od sc28? Niestety w mojej hondzie odmówił posłuszeństwa :(. Wszyto sprawdziłem i sam nic nie znalazłem (brak iskry). Po sprawdzeniu motocykla przez doświadczonego elektryka padło na moduł.
Aha może ktoś z was ma jakiś zapasowy na sprzedaż w dobrej cenie ...
Czytaj więcej : Moduł zapłonowy sc33 :( | Odsłony : 5199 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

maloanie 98

witam .potrzebuje numeru koloru malowania bladego z 98 roku tego pomaranczowego z grafitowymi wstawkami .gdybym byl przy mojej slicznotce to bym sobie sam odczytal ale ja jestem w polsce teraz a blady zostal w uk a musze huger pomalowac . z gory dzieki
pozdro
Czytaj więcej : maloanie 98 | Odsłony : 4251 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

olej do lag

po spuszczeniu oleju mozna uzupelnic stan poprzez odkrecenie gornej sruby przy pułce?
Czytaj więcej : olej do lag | Odsłony : 3152 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

naprawa kapcia, Warszawa lub okolice

Cześć.
Ostatnio spotkała mnie smutna sprawa. Złapałem kapcia i chciałbym naprawić. powstało pytanie:

GDZIE ???

Gdzie w okolicy Warszawy,lub w samej Warszawie to zrobić ,kto ma pojęcie o naprawie opony motocyklowej,łącznie z demontażem i montażem,jakimś wyważeniem.Niby warsztatów oponiarskich jest wiele, ale jak się tak zastanowić to gumiarzy motocyklowych jak na lekarstwo:(
Przykrość mnie spotkała na tylnym kapciu ,ale można temat rozwinąć i na przód.Różne przygody ludzie mają...

pozdrowienia dla szczęściarzy,co to gum nie łapią ...
Czytaj więcej : naprawa kapcia, Warszawa lub okolice | Odsłony : 6918 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

Licznik

Czy ktoś może wie czy jest mozliwośc przeprogramowania licznika tj. przjechanych mil na km? Męczy mnie już to przeliczanie :?
Czytaj więcej : Licznik | Odsłony : 7976 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zlot w Ozorkowie

Czytaj więcej : Zlot w Ozorkowie | Odsłony : 2926 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

sport wydech

Zamierzam wrzucić do bladziocha yoshke i wiem ,że po wypięciu tego osranego pseudo Exup-a ,zapali się kontrolka z błędem , ta mrugająca ,czerwona .... jak to ominąć ?
Czytaj więcej : sport wydech | Odsłony : 8823 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

wyskakująca dwujka

Witam Od niedawna jestem posiadaczem cbr 900 sc 29 ze strony dowiedziałem się już ze jest to sc28 tylko wypust na francję a w papierach ma sc33 nie wiedzieć czemu? :D Ale ja nie o tym Mam mały problem z drugim biegiem po przekroczeniu 7-8 tyś obrotów wyskakuje Na pozostałych biegach nie ma żadnego problemu I fajer kręci do końca Choć nie miałem jeszcze okazji zakręcić go ...
Czytaj więcej : wyskakująca dwujka | Odsłony : 20383 | Odpowiedzi : 32 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780