Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 04:48

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 04:48

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Naklejki

Witam jak to jest u was z tym chodzi mi o naklejki na 929 na boczku miedzy plugiem a czacha ta srodkowa owiewka i czy u was jest to naklejka jako jeden element ? i czy tam gdzie jest taki tak jakby trojkacik w kolorze plastikow jest malowany czzy tez stanowi calosc naklejki ? jesli mozecie sprawdzcie. Bo ja mam zolta niebieska i to jest cala naklejka zoltobiala i niebieski trokacik jako jedn
Czytaj więcej : Naklejki | Odsłony : 5485 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Pierwsze wrazenia z SC50 i male porownanie do SC33

Witam
Sewgo czasu jak sie inteesowalem kupnem 954 zapoczatkowalem temat na tym forum:http://forum.fireblade.pl/viewtopic.php?t=134

Poszukiwania rozpoczalem w kraju (choc wczesniej zakladalem wyjazd do niemiec), po ogledzinach paru egzemplarzy stwierdzilem ze na 1005 jade do niemiec (nie bede sie tu rozpisywal na temat handlarzy ktorzy wciskaja kit w oczy).
W niemczech znalazlem 954 po lekkim szlifie lewej strony. Mam juz ja mniejwiecej gotowa ale jeszcze polerka felg, moze ramy i dam fotki do galeri.
Porownujac z sc33 ...
Czytaj więcej : Pierwsze wrazenia z SC50 i male porownanie do SC33 | Odsłony : 6042 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

klocki ??

W sc57 mam chamulce nieporównywalnie lepsze niż w 929 , myślę że to wina klocków ....Napiszcie co założyć lub co polecacie ,używaliście lub używacie i jak to się sprawuje ...:)???
Czytaj więcej : klocki ?? | Odsłony : 19483 | Odpowiedzi : 29 | Forum : Ogólne Dyskusje

opinia na temat opon

hm....mam olbrzymi dylemat a mianowicie... zastanawiam sie nad zakupem opony do przodu....zastanawiam sie miedzy opona PIRELLI DIABLO , a METZELER M3 doradzcie ktora lepsza....mam na mysli przyczepnosc ale tez wytrzymalosc.....zeby sie nie wytarla szybcutko....
Czytaj więcej : opinia na temat opon | Odsłony : 3241 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Czerwona kontrolka.

Witam. Wiecie może co za przyczyna może być, jak świeci się czerwona kontrolka i w tym samym czasie zapala się znak jakby oliwiarki na wyświetlaczu? Co to za diabeł i czy to normalne? Jeśli nie to jak na to zaradzić? Dodam że dzieje się to przy niskich obrotach (bez dodawania gazu). Obroty niskie są na poziomie ok 1,2 tys. Olej był wymieniony i stan jego jest ok. Przed wymianą też tak było czyli sprawa oleju ...
Czytaj więcej : Czerwona kontrolka. | Odsłony : 9748 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

AEROGRAF-PROFESJONALNE LAKIEROWANIE MOTOCYKLI ITP.

Siema!Szukam zlecen na malowanie aerografem Franków i itp...kasków.
NAMALUJE WSZYSTKO NA WSZYSTKIM! 8)
Dla uzytkowników Forum-FireBlade----znizka!
Zajmuje sie rownież spawaniem plastików i naprawami powypadkowymi---jezeli chodzi o estetyke karoseryjna :mrgreen:
OKLEJAM CARBONEM
WYKONUJE TUNNINGOWE OWIEWKI Z KOMPOZYTÓW
TEL.698-656-217
GG- 4595775

http://img231.imageshack.us/my.php?imag ... 751lv0.jpg
Czytaj więcej : AEROGRAF-PROFESJONALNE LAKIEROWANIE MOTOCYKLI ITP. | Odsłony : 53944 | Odpowiedzi : 47 | Forum : Warsztaty, salony

Gryf Party

http://www.gryf.riders.pl/gp08.html

Witam
Wybieram sie na ten zlocik wyjeżdżam z Warszawy. Jeśli ktoś jeszcze bedzie jechał to było by fajnie polecieć razem.

pozdrawiam.
Czytaj więcej : Gryf Party | Odsłony : 4129 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Werner Party

Czytaj więcej : Werner Party | Odsłony : 2907 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

jazda "na kolanie "

Witam !
Moze ktos moglby rozwinac temat pokonywania zakretow "na kolanie " . Znajduje tylko ogolne informacje a mnie interesuja szczegoly , co jest wazne i na co zwrocic uwage .
Podzieli sie ktos doswiadczeniami ? :)
---
pozdrawiam
Czytaj więcej : jazda "na kolanie " | Odsłony : 19250 | Odpowiedzi : 30 | Forum : Szkoła jazdy, stunt, tricki

no i stało się :)))))))))))))))

Grzebałem grzebałem i wygrzebałem ;) Stałem się dziś posiadaczem SC 57B produkcja 5 ty września 2007 rok przebieg 2650 km :) Leciutki szlifek na prawej stronie , praktycznie dzięki crashom bez uszkodzeń :))) Mam teraz 2 blade koniki w mojej stajni adrenalinowej :PPP ...
Czytaj więcej : no i stało się :))))))))))))))) | Odsłony : 4075 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780