Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 05:49

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 05:49

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Co wybrac?

Witam wszystkich! Mam problem planuje kupic nowy motocykl, waham sie miedzy gsxr 750 k1 a własnie honda 929. Co wybrac?? Mam nadzieje ze cos doradzicie. z gory dzieki :)
Czytaj więcej : Co wybrac? | Odsłony : 6122 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Pierwsze zwycięstwo Roberta Kubicy!!!!!!!!!

Robert Kubica w Kanadzie odniósł swoje pierwsze zwycięstwo w F1. Po raz pierwszy mieliśmy okazję posłuchać naszego hymnu w tych prestiżowych wyścigach. Dla mnie to jest super przeżycie, pół wyścigu obejrzałem na stojąco, nerwów było strasznie dużo. Dla tych co nie wiedzą to teraz Robert prowadzi w klasyfikacji ogólnej mistrzostw świata!!!! Ma 4 punkty przewagi nad Hamiltonem oraz Massą i 7 na Kimim Raikkonenem. Oby tak dalej. Media spekulują, sam Robert powiedział że chce wywalczyć ...
Czytaj więcej : Pierwsze zwycięstwo Roberta Kubicy!!!!!!!!! | Odsłony : 5736 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Formula1

Opony 190/55/17 - problem

Witam i prosze o rade .
Dzisiaj zalozylem na tyl opone o wyzszym profilu czyli 190/55/17 i wszystko fajnie do momentu kiedy zaczalem naciagac lancuch a tu zonk bo opona zaczela ocierac o wewnatrzna , tylna czesc wahacza od strony amora . No i czar prysl a mialo byc tak fajnie na winkielkach . Zastanawiam w czym problem . Mam zalozona tylna zebatke z 44 zebami a w oryginale jest 42 ale czy to mogloby ...
Czytaj więcej : Opony 190/55/17 - problem | Odsłony : 11033 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne Dyskusje

honda 954 Prosze o rade ? !!

witam wszystkich jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem takiej maszynki jaka jest 954 jestem z niej bardzo zadowolony i chce po zakupie zrobic jej serwis we wlasnym zakresie wiec wymienic plyny hamulcowy i chlodzenia oraz olej i tutaj jest problem poniewaz kolega w sklepie kupil mi zamiast oleju specjalnego do motocykli olej Castrol 10w40 magnatec samochodowy i nie wiem czy moge go nalac do swojego nowego nabytku nie chcial bym zeby to narobilo mi jakis problemow ...
Czytaj więcej : honda 954 Prosze o rade ? !! | Odsłony : 17445 | Odpowiedzi : 18 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Olej w Hondzie 954 Pilnie

witam wszystkich jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem takiej maszynki jaka jest 954 jestem z niej bardzo zadowolony i chce po zakupie zrobic jej serwis we wlasnym zakresie wiec wymienic plyny hamulcowy i chlodzenia oraz olej i tutaj jest problem poniewaz kolega w sklepie kupil mi zamiast oleju specjalnego do motocykli olej Castrol 10w40 magnatec samochodowy i nie wiem czy moge go nalac do swojego nowego nabytku nie chcial bym zeby to narobilo mi jakis problemow ...
Czytaj więcej : Olej w Hondzie 954 Pilnie | Odsłony : 5438 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

exup

pytanie czym jest exup jak dziala i czy mozna go usunac ?
Czytaj więcej : exup | Odsłony : 6884 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne Dyskusje

Opinia

Witam mam pytanko chce kupić nastepny motor myslę nad sc 50,prosze o opinie na temat tego motoru czy startować od razu na 1000 z 2004 roku,do tej pory jeżdziłem na sc 33,z góry dzięki.Na temat sc 50 słyszałem róznę opinie,wydaje mi sie ze te złe były od tych co trafili na złe egzemplarze.
Czytaj więcej : Opinia | Odsłony : 2938 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Gadzety

http://www.utagice.com/ polecam jest to wisior jak pendrajw wklejasz zdjecie wpisujesz dane grupe krwi itd,http://cgi.ebay.co.uk/Schluesselanhaenger-Honda-Fireblade-CBR-900-RR-CBR900RR_W0QQitemZ260246230317QQihZ016QQcategoryZ86770QQcmdZViewItem dodatek http://www.utagice.com/takealook.html zobaczcie sobie mozekomus spodoba sie :D

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... gory=86770

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... ...
Czytaj więcej : Gadzety | Odsłony : 2166 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

ręcznik z bladym :)

Moja ex zakupiła mi ręcznik plażowy z bladym :) fajny gadżet uważam za śmieszne pieniążki ...:)jak ktoś ma ochotę to piszcie kupię i wam powysyłam :))do wyboru czarna i czerwona kolorystyka cena chyba około 30 zł ale jak wezmę więcej będę się targował :) ...
Czytaj więcej : ręcznik z bladym :) | Odsłony : 4872 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne Dyskusje

Stuknęła mi dzisiaj 50-siatka...

...Jak w temacie..i co teraz--magiczna cyfra na 'cyferblacie"....od zawsze mialem ustalone ,ze gdy 50 sie pojawi na liczniku - to pozbywam sie sprzetu i wymieniam na "swieższy"...ale moje 929 chodzi dobrze---wszystko co trzeba bylo robic -bylo robione we wlasciwym czasie--bezawaryjnie wszystko chodzi... 8)
Mam ja od sierpnia 2007-od tamtego czasu przejechalem na niej 30 tys.km 8)

W NAGRODE 929---dostała nowe malowanie AEROGRAFEM---lakier schnie w komorze lakierniczej--bezpyłowej 8) --jutro wrzuce fote jak to wyszlo

--do 929--- ...
Czytaj więcej : Stuknęła mi dzisiaj 50-siatka... | Odsłony : 10671 | Odpowiedzi : 28 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780