Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 00:08

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 00:08

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Wymiary łożysk i tuleji w przednim kole 929

witam rozbilem swoja honde i potrzebuje zalozyc do niej jakies kolo wiecie moze od czego bedzie pasowalo? myslalem zeby wlozyc od f4 bo wyglada identycznie tylko ma inne lozyska i nie wiem czy dam rade dobrac takie zeby oska od bladego weszla. w f4 wewnetrzna jest 20mm a w bladym 25mm niestety niewiem jakie sa zewnetrzne i stad ten temat. moje kolo zostalo w tecrolu- nie da sie naprawic, sam nie moge go pomierzyc bo ...
Czytaj więcej : Wymiary łożysk i tuleji w przednim kole 929 | Odsłony : 3966 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

czoper pytanie z innej beki

kumpel kupił sobie yhahe virago 535 z 95 roku. sprowadzona z belgii kupiona w salonie we francji i jezdzila nim kobieta. motorek jest na 100% zblokowany tylko co? ktos moze interesuje sie czoperkami?
Czytaj więcej : czoper pytanie z innej beki | Odsłony : 1989 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

tylny amor

Witam
jak w temacie ostatnio zauważyłem że zbiornik z gazem tylnego amora strasznie się grzeje. sytuacja była dość zabawna bo dojechałem pod dom, zaparkoweałem, wyłączyłem silnik a tu nagle słyszę strzał z motocykla jak by ktoś petarde odpalił i pod moje nogi padł mały czarny dekielek. okazało się że jest to przykrywka wentyla zbiornika gazu tylnego amora. wystrzeliła bo zbiornik się magrzał od wydechu. i teraz moje pytanie czy u was też się grzeje ten ...
Czytaj więcej : tylny amor | Odsłony : 2333 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Poszukuje garazu w W-wie.

Jak w temacie. Tak w polowie lipca chcialbym sciagnac moto do stolicy ( na ok 1,5 miesiaca) i potrzebuje wynajac garaz. Coraz wiecej uzytkownikow z W-wy na forum wiec postanowilem zapytac. A moze ktos podzieli sie odrobina miejsca w swoim garazu
Oczywiscie nie za darmo! Pozdrawiam! Jakby cos to piszcie na pw....
Czytaj więcej : Poszukuje garazu w W-wie. | Odsłony : 2119 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

BAK

Hej, mam pytanie, poszukuję najlepiej nowego baku do 929, malowanie jak widac na mojej fotce... '
Miałam przygody nad jeziorem, koleś skoczył mi na motocykl i mam wgnieciony bak, i wiadomo...otarcia itp... na policje zgłoszone, pewnie kase jeśli w ogóle to odzyskam dopiero za dluuugi czas, ale chciałabym znać cenę takiego baku, macie jakieś informacje na ten temat?
Ceny i linki do używek też chętnie zobacze.
Czytaj więcej : BAK | Odsłony : 6842 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

naklejki

witam potrzebuje rozmiar nakleejk z napisem nonda ktore sie znajdują na dolnych plastikach w modelu sc 33 biały napis honda,moze ktos ma gdzies namiar na program graficzny w którym wektorowo jest to przedstwaione,z góry dzięki.
Czytaj więcej : naklejki | Odsłony : 2792 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

[SBK] USA SALT LAKE CITY

Hiszpan, Carlos Checa team Honda HannSpree w wielkim stylu wygrał 11 i 12 runde SBK w USA - SALT LAKE CITY. Rewelacyjnie spisywała się cały weekend jego Honda Fireblade, zdobył pierwszy raz Super Pole z rewelacyjnym czasem 1:48,193 i 2 razy zwycieżył z dużą przewagą. Aż było miło widzieć jak przedziera się po złych startach w górę stawki. Lider klasyfikacji Troy Bayliss nie zdobył żadnego punktu i jego przewaga nad drugim Checa zmalała do zaledwie ...
Czytaj więcej : [SBK] USA SALT LAKE CITY | Odsłony : 2533 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Sport

pomozcie wybrac

Witam nosze sie juz z checia kupna franka caly czas myslalem ze bedzie to 929 ale po lekturze paru artykulow nie wiem czy nie szrpnac sie jednak na 954 czy naprawde warto ??? ( bo dla mnie ta roznica w cenie to juz duzo znaczy :0 )
Ahai czy w razie czego jest w KAtowicach ktos kto moglby pomoc w znalezieniu odpowiednie bo ja za dobry w tym nie jestem a koles co mi ostatnio ...
Czytaj więcej : pomozcie wybrac | Odsłony : 4947 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne Dyskusje

zuza :)

też się trochę pochwalić chciałem ....:P
http://www.bikepics.com/members/barty929/zuzia/
Czytaj więcej : zuza :) | Odsłony : 2256 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

wskaznik spalania !?!

siemka, dzien po kupieniu moto zaczalem grzebac i zerowac licznik,pokazywalo l/km czy jakos tak ze jest taka opcja a teraz czy odpalam czy jezdze nic nie pokazuje , aha i jak na rozgrzanym stoje na swiatlach na luzie to cos stuka , na co mam zwrocic uwage , dziwny nieregularny dzwiek
Czytaj więcej : wskaznik spalania !?! | Odsłony : 3858 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780