Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 00:38

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 15 lipca 2025, 00:38

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Czy jest możliwość i czy ktoś próbował ?

Może ktoś próbował założyć do 929 elektro-hydrauliczny amortyzator skrętu (HESD).z sc57 ???? Latałem SC 57 i to jest poprostu zajebiste stąd to pytanie ....Może jest jakiś kid montażowy albo patencik :) Bo moto to raczej naraazie nie zmienię :((
Czytaj więcej : Czy jest możliwość i czy ktoś próbował ? | Odsłony : 2685 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Streetfight Festival BIELAWA

Wybiera sie ktos z centralnej Polski?
Czytaj więcej : Streetfight Festival BIELAWA | Odsłony : 3067 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Gdzie jest to bydle (przerywacz kierunkowskazów) ukryte ???

Panowie help .....Gdzie jest ten pier........ przerywacz bo grzebię trzeci dzień w wolnych chwilach i nic wygrzebać nie mogę :(( A kierunki zamiast migać po włączeniu palą się na stałe a po 30 sek pali się bezpiecznik :(( W warszawie (mrowisku palantów za kierowniczkami samochodzików firmowych) ciężko bez kierunków bezpiecznie polatać niestety
Czytaj więcej : Gdzie jest to bydle (przerywacz kierunkowskazów) ukryte ??? | Odsłony : 29100 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

luz zaworowy?

witam ,jakie maja byc luzy zaworowe na zimnym silniku w bladym rocznik 97 ?
Czytaj więcej : luz zaworowy? | Odsłony : 10407 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Montaż alarmu w Honda CBR 900 RR (SC28 - SC33)

Witam serdecznie!

Niedawno montowałem alarm w mojej Hondzie CBR 900 RR, rocznik '94.
Chciałbym się podzielić moimi doświadczeniami z osobami, które będą chciały również coś podobnego zrobić. Montowałem alarm firmy SNYA w podstawowej wersji (chińska taniocha).

Kierunkowskazy - kolor: jasno - niebieski (prawy kier.), kolor: pomarańczowy (lewy kier.), wiązka kabli wychodząca z lewej strony kierownicy.

+ po zapłonie - kolor: czerwono czarny (biegnie do bezpieczników) oraz niebiesko - pomarańczowy (biegnie do wentylatora), wiązka kabli wychodząca ...
Czytaj więcej : Montaż alarmu w Honda CBR 900 RR (SC28 - SC33) | Odsłony : 14309 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC28)

GP MONAKO

Wyniki dzisiejszego GP Monako. Wyścig pasjonujący, dużo się działo. Najbardziej mi szkoda Adriana Sutila. To był jego życiowy wyścig... Robert poraz kolejny pokazał że jest w grupie kierowców którzy mogą wygrywać wyścigi. Wielką ciekawostką była postawia Kimiego.... w trakcie wyścigu był wolny, popełniał błędy pomimo że potrafi jeździć w takich warunkach, a zakończył wyścig z najlepszym czasem okrążenia.... chyba impreza była za gruba :lol:

1. Lewis Hamilton ...
Czytaj więcej : GP MONAKO | Odsłony : 7451 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Formula1

serwis po 50 tys km

W moim SC33 z 99r zbliża się magiczne 50 tys. Nie chce zmieniać sprzęta przez conajmniej 2 lata ponieważ jest w super stanie, chodzi jak laleczka i chciałbym żeby tak było dalej. Chciałbym się dowiedzieć co przy takim przebiegu należy zrobić lub sprawdzić żeby dalej cieszyć sie z użytkowania sprzęta. Ogólnie z silnikiem ani skrzynią nie ma problemów. Nie bierze oleju, pali dobrze, mocy nie brakuje. Czy trzeba zmienić rozrząd, sprawdzić ciśnienie sprężania???? Z góry ...
Czytaj więcej : serwis po 50 tys km | Odsłony : 6414 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

problem z licznikiem

witam, mam problem. a nie znalazlem tematu na forum ktory moglby mi pomoc. a mianowicie kupilem cbr 929 z angli no i na wyswietlaczu jednostka predkosciomierza jest podana w km/h ale jest to dziwne bo jadac dzisiaj na 6 biegu przy rpm 10000 licznik pokazywal 175km/h. jak to mozliwe??? po dystansie drogi tez widze ze klamie bo znam trase opole - wroclaw a licznik pokazuje zanizony dystans. wszystko bylo by ok jesli jednostka podana by ...
Czytaj więcej : problem z licznikiem | Odsłony : 4345 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

uszczelniacze

Czy może i ktoś powiedzieć jaki jest rozmiar uszczelniaczy do bladego z 97 r i jaki najlepiej olej wlać do lag.Pozdrawiam
Czytaj więcej : uszczelniacze | Odsłony : 2260 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

malowanie?

Witam wszystkich i mam zarazem troche chyba noobowskie pytanie...naklejki na fireblade sc33 99r powinny być na lakierze czy pod? nie moge cholewka sie tego doszukać
Czytaj więcej : malowanie? | Odsłony : 2504 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780