Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 21:22

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 21:22

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

zegary nie świecą...

witam wszystkich, jestem szczesliwym posiadaczem SC33 od 3 dni;] zauwazylem ze nie swieci cały blat. Wiec delikatnie go sciagnalem rozkrecilem, i okazalo sie ze 3 zaróweczki są spalone, wymienilem je na nowe i tu pytanie, o jakim napieciu są oryginalne? 12V? Skręciłem wszystko i kurde dalej działa to co działało i tyle.... co moze byc? dzieki z góry za odp.
pozdrawiam i zycze suchego asfaltu :)
Czytaj więcej : zegary nie świecą... | Odsłony : 3049 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

jaki olej

pytanie czy pelny syntetyk mozna lac do moto z przebiegiem 20tys mil?
Czytaj więcej : jaki olej | Odsłony : 9303 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne Dyskusje

pomoc ebay;)

Witam mam wielka prosbe dotyczaca ebaya i zamowienia, otoz mam upatrzone obuwie i chcialbym je kupic z niemiec jednak nie posiadam peypala i konto na ebay ( wiem ze bym mogl to sam zalozyc i to zrobic jednak troche jestem w tym ciemnym) czy ktos moze nie pomogl mi w problemie :P najlepiej by bylo jak wyslal bym mu kase na konto polskie wyslal linka z ebaya ...
Czytaj więcej : pomoc ebay;) | Odsłony : 2100 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne Dyskusje

problem z ustawieniem tylniego amora

witam. posiadam od niedawna sc 50 i mam maly problem dotyczacy tego ze, jestem bardzo szczupla osoba mam 65kg na 22 lata i jadac po polskich drogach i dolach bola mnie nerki to uczucie wywolane jest tym ze tylni amortyzator jest za twardy dla mnie i obijaja mi sie nerki po tych dolach. prosze o rady jak to ustawic. posiadam orginalny amortyzator.
Czytaj więcej : problem z ustawieniem tylniego amora | Odsłony : 2244 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

KURTKi

Witam kolegów z forumm pisze z zapytaniem gdzie mozna kupic dobra kurtke na moto.??Dziekuje z gory za pomoc pozdrawiam;)
Czytaj więcej : KURTKi | Odsłony : 11949 | Odpowiedzi : 18 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Problem z silnikiem sc 50

Witam jestem nowym uzytkownikiem forum i posiadaczem 954 od nie dawna i mam problem z silnikiem gdyz motocykl dziwnie pracuje na wolnych obrotach słychac taki metaliczny dzwiek i przy przyspieszaniu najgorzej tak do 5-6 tys\obr tez wydaje dziwne odgłosy i tak jakby nie równo pracował i dosyc mocno słychac takie "klepanie" i ciezko pali jak sie zagrzeje tak jakby był słaby akumulator a jest nowy i ładowanie tez jest swiece równiez nowe i szybko dostaje ...
Czytaj więcej : Problem z silnikiem sc 50 | Odsłony : 15838 | Odpowiedzi : 31 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

GERMAN STUNTDAYS 01.08. - 03.08.2008 , pod BERLINEM..

http://www.german-stuntdays.de/ Wybiera sie moze ktos?? moze byc calkiem ciekawie...
Czytaj więcej : GERMAN STUNTDAYS 01.08. - 03.08.2008 , pod BERLINEM.. | Odsłony : 4657 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zamek zadupka

Mam pytanie czy zamek tylniego zadupka jest taki sam w modelu sc28 jak i w sc33 czy sąjakies różnice? bo musze kupic a mam na oku taki zamek ale do starszego modelu a nie jestem pewny czy bedzie pasowac. Prosze o rade z góry thx
Czytaj więcej : Zamek zadupka | Odsłony : 2342 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Czerwone pole na obrotomierzu

Witam niedawno zakupiłem Fajera ze Szwajcari i od 6,5 tys zaczyna sie cienkie czerwone pole a od 11 juz typowe czerwone. Silnik pracuje bez problemów w każdym zakresie wiec zastanawiam sie po co takie dziwne oznaczenie na obrotku bo w innych modelach czerwone pole jest od 11 tys
Czytaj więcej : Czerwone pole na obrotomierzu | Odsłony : 6848 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

Czujnik temperatury SC 33 '98r

Wysiadl mi czujnik temperatury, i nie wlacza mi wentylatora. Wymieniał z Was już ktoś? Ile kosztuje oryginał i czy jest jakiś zamiennik? Podajcie dane tego czujnika i przy jakiej temperaturze włącza wentylator (moj stary zaskoczył raz przy 105'C ) Dzięki waszej pomocy szybciej usunę usterkę.
Czytaj więcej : Czujnik temperatury SC 33 '98r | Odsłony : 5200 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780