Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 20:59

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 20:59

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

wyciek z laga. co jest......?????

witam. kupilem wlasnie motorek i mam mala niespodzianke. troszke ucze sie latan na kole i gwaltownie spadam na ziemie. zauwazylem ze mam wyciek z lewego laga. tzn olej wydostaje sie na dole tam gdzie jest sruba od dokrecania kola. moim zdaniem odkrecila mi sie sruba do spuszczania oleju. lub moze ta mala srubka do cisnienia....prosze o rady. wlasnie jestem za granica i nie mam przy sobie motocykla....
Czytaj więcej : wyciek z laga. co jest......????? | Odsłony : 19076 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Nieobecność usprawiedliwiona

Chciałem się tylko pochwalić, że 10 maja popełniłem małżeństwo, stąd moja nieobecność na extrememoto 2008 oraz forum :wink: Po malutku wracam na ziemię i nadrabiam zaległości... Do galerii dodałem fotkę dwóch moich miłości :D Pozdrawiam wszystkich!
Czytaj więcej : Nieobecność usprawiedliwiona | Odsłony : 2791 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne Dyskusje

luz w glowce ramy....

witam. kupilem motocykl 954 i mam maly luz na glowce ramy. dokrecilem srube i znow mam luz. z tego co widze to brak tam jednej podkladki lub sruby kontrujacej......co jest nie tak...
Czytaj więcej : luz w glowce ramy.... | Odsłony : 4011 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

immobilizer

czy ktos sie moze orientuje czy w sc44 w kluczyku jest juz immobilizer?? Bo mam tylko jeden kluczyk niestety, a juz raz nie moglem go znalezc wiec trzeba dorobic. Znalazlem na forum ze w 954 z EU jest na pewno. Ja mam 929 z 2000r wesja EU.
Czytaj więcej : immobilizer | Odsłony : 6818 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Problem z rocznikiem motocykla,

Witam, niedawno kupiłem bladego który miał być z 1998 roku, niby przeglądałem dokumenty ale nie zauważyłem że ma w dowodzie rejestracyjnym wpisaną datę pierwszej rejestracji 5.12.1997r (może dlatego że byłem bardzo podekscytowany...). Wg numeru VIN jest to 1998rok :/ I teraz moje pytanie, czy możliwe jest że moto które miało wychodzić dopiero od 1998roku było sprzedawane już w 1997roku?
Czytaj więcej : Problem z rocznikiem motocykla, | Odsłony : 9673 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

ALARM !!!

Interesuje mnie żeby zabezpieczyc swoja pszczółkę przed ludzmi ktorzy chcieliby posiadać taki sprzet ale nie maja siana :evil: oraz towarzystwem ktore chcialoby sie przymierzac do maszyny bez zgody wlasciciela. Alarm- banalne urzadzenie, chce zeby uchronilo maszyne przed kradzieza i przed pajacami ktorzy lubia siadac i bawic sie nie swoim sprzetem. Nie bede non toper stal przy nim wiec chcialbym zainstalowc sobie. Macie w swoich pszczolkach alarmy?? Jakie polecacie??
Czytaj więcej : ALARM !!! | Odsłony : 7255 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

929 też coś stuka

co może tak stukać w tym silniku?
Odpala dobrze chodzi równo f1 się nie zapala a między 4500 a 5500 obrotów pojawia się stukanie raczej dzwonienie (jakby lużnych blach) rezonans .
Co może tak dzwonić w tym silniku ?
zaznaczam że to tylko przy tych obrotach .
Mam wrżenie że motocykl słabo idzie z dołu a na wysokich jest ok
Czytaj więcej : 929 też coś stuka | Odsłony : 14175 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

jaki Łancuch do zebatek 15/47

JOŁ, ktos wie jaki lancuch, ile ogniw musi miec lancuch do zebatek 15/47 w SC28 . i czy w SC33 tak samo?POZDRO
Czytaj więcej : jaki Łancuch do zebatek 15/47 | Odsłony : 8429 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Poradżcie

Witam wszystkich motocyklistów!! od niedawna planuje sprawić sobie jakiś nowy sprzęcik. Chciałem kupić f4. Ale dużo ludzi poleca mi cbr 929. Czy warto troszke poczekać, dołożyć i kupić 929?? Czy cena ok. 13 tyś. za sc 44 w miarę dobrym stanie ( nie jestem specjalistą, ale wydaje mi się, że silnik też jest wporządku) nie jest podejżana???
Czytaj więcej : Poradżcie | Odsłony : 5619 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Północ spotkanie na zlocie MC w Kępicach 16-18maja

Jak w temacie

Może czynni fajerowcy z okolic i nie tylko wpadną na zlocik nad jeziorem Oblęże k.Kępic 16-18 maja

zlocik całkiem fajnym sprawdzony, ja się na bank wybieram (chyba, że się pogoda całkiem wysypie) prawdopodobnie na 3 dni

zlocik organizuje Outlaws MC, tutaj link: http://www.slupsk.outlawsmc.pl/
Czytaj więcej : Północ spotkanie na zlocie MC w Kępicach 16-18maja | Odsłony : 3501 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780