Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 17:15

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 17:15

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Zdjęcie półki

JOŁ! czy ktoś może sciagal górną półkę ? dużo roboty z tym jest? chcialbym sie dostac do lagi aby zalozyc do niej taki oring, mocowanie amorka.Pozdro
Czytaj więcej : Zdjęcie półki | Odsłony : 3177 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

GP BIKES

Juz dawno nie bylo realisycznych wyscigow motocyklowych na PC, ostatnim takim produktem byl GP500 chyba z 98 roku

Wlasnie ukazala sie wersja aplha chyba dobrego nastepcy kulkowego gp500 - GP BIKES

mozna zaassac demo http://www.gp-bikes.com/?page=downloads powiem ze naprawde fajnie oddaje realisyke jazdy na moto

http://pl.youtube.com/watch?v=Z_K4iRrhPI4 tak to wyglada
Czytaj więcej : GP BIKES | Odsłony : 2974 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Sport

Z serii dziwnych pytań

Witam
Mam takie pytanie mianowicie jakie wam wychodzi spalanie w 1000RR. Znalazłem ostatnio na sieci informacje że są ludzie któtrzy na takim motocyklu potrafią tak jeździć że twierdzą że im pali 5,5 - 7 l/100km. czy to bajkopiszrze czy rzeczywiście to jest możliwe? 7l/100km jeszcze jestem w stanie uwierzyć ale to chyba na trasie i bardzo spokojnie jadąc. ja jak bym nie jeździł to 8-8,5l/100km musi wypić, a nie cisne jej za bardzo. czyżby mapy ...
Czytaj więcej : Z serii dziwnych pytań | Odsłony : 24797 | Odpowiedzi : 41 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

PYTANKO

Moze ktos sie orietuje czy licznik od 954 nadaje sie do innych modeli, czy tak samo podlacza sie przewody itd. Rame mam sc28 ale owiewki zalozone z 954 noi stary licznik kiepsko pasuje, poza tym musi byc przyczepiony do polki i obraca sie z kierownica-lipa Owiewkami od 954 tez bym byl zainteresowany bo moje sa gowniane, torowe z wlokna szkl. Pzdr.
Czytaj więcej : PYTANKO | Odsłony : 4688 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC28)

prosba_roznica miedzy 2004 a 2006

witam...mam mozliwosc kupienia cbr 2004 za 18 a 2006/7 za 23 usa...

ale mam pytanie....jak duze sa roznice miedzy tymi modelami??
na stronce czytalem troche parametry...
ale czy roznia sie wygladadem??bo ja nie moge sie dopatrzec w galeri roznicy;/chyba zem slepy...
prosze o krotkie odpowiedzi:)pozdro
Czytaj więcej : prosba_roznica miedzy 2004 a 2006 | Odsłony : 5881 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

rezerwa

Witam, pewnie ktoś powie ze pytanie juz bylo, albo w serwisówce znajde... Ja nie znalazlem...

Ktoś wie ile litrów pozostaje w baku po zapaleniu sie rezerwy w sc44?? I czy przy glebokiej rezerwie zaczyna moze mrygac swiatelko? (tak mam w katamaranie, a to moje pierwsze moto bez kranika...)

Z góry dziekuje i pozdrawiam!!
Czytaj więcej : rezerwa | Odsłony : 12517 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

CO JEST KUR** GRANE??

sory, za taki początek ale po prostu jestem juz mega wqrwiony sytuacja z moto a w dodatku zaraz CENZURA tego laptopa bo juz mi tez dziala na nerwy....

sprawa wyglada tak: oddalem cebre na wymiane rozrzadu + zrobienie zaworów. wczoraj dostalem info od mechanika, ze po zlozeniu wszystkiego do kupy i odpaleniu sprzeta COS CENZURA STUKA w silniku i ze chyba jakis problem z 3 cylindrem jest. no i ze podejrzewaja, ze to wina EXUP'u. ...
Czytaj więcej : CO JEST KUR** GRANE?? | Odsłony : 9958 | Odpowiedzi : 20 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Extrememoto 2008

Ktos sie wybiera do Warszawy w ten wekend? Ja z Tazzamnem bede, mozna sie gdzies zgadac na miejscu ;)
Czytaj więcej : Extrememoto 2008 | Odsłony : 9643 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Problem z kierunkowskazami :/

Witam, mam problem z kierunkowskazami, nie działają :/ Kupiłem dopiero co motocykl, jest po szlifie i był bez kierunkowskazów. Kupiłem dzisiaj narazie dwa kierunki podłączyłem i nie działają :/ Bezpieczniki wszystkie w porządku, nie wiem czy brak zegarów może mieć coś z tym wspólnego, może przerywacz jest zepsuty? Możecie mi powiedzieć co to może być, i napiszcie mi gdzie ...
Czytaj więcej : Problem z kierunkowskazami :/ | Odsłony : 16070 | Odpowiedzi : 21 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

amortyzator skretu

witam potrzebuje amorek skretu do mojej 954 jaki najlepiej kupic ?moze ma ktos cos takiego do sprzedania w dobrej cenie?
Czytaj więcej : amortyzator skretu | Odsłony : 2978 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780