Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 16:50

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 16:50

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Testowalem nowego fajera 2008! :]

A wiec po kolei ;)

Dzis dzieki uprzejmosci Hondy Kawaler w Katowicach (thx Beti i Michał) ;) mialem mozliwosc przetestowac razem z Tazzmanem nowego franka 2008 :D W sumie ok 1,5 godziny jazdy do rezerwy na zmiane ;) Stan licznika: ok 1100 km ...
Czytaj więcej : Testowalem nowego fajera 2008! :] | Odsłony : 37201 | Odpowiedzi : 50 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

problem z odpaleniem

blady stal przez tydzien nie ruszany wczoraj chcialem posmigac i ku mojemu zdziwieniu krece zalapal jakby nie na wszystkie baniaki i strzelil z rury. teraz kiedy krece jakby lapal na jesden baniak chwileczke ,kichnie z pierwszego gaznika i CENZURA z komina ogniem na pol metra az bebenki w uszach dzwonia. i tak caly czas az akuma padla dziasiaj to samo. wykrecilem swiece przeczyscilem i przepalilem na kuchence gazowej i zadnej roznicy. kiedy byl sprawny w ...
Czytaj więcej : problem z odpaleniem | Odsłony : 3498 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne Dyskusje

Tylnia zębatka

Witam ile zębów powinna mieć orginalna zebatka z tylu w firebladzie z 97 roku? ja mam 42 ale chciałbym dać większą. jaka była by najlepsza? i czy z przodu trzeba odrazu dac mniejszą? chce zeby motor był odrobine mocniejszy ale żeby też jechał wmiare szybko jakie ustawienie jest najlepsze?
Czytaj więcej : Tylnia zębatka | Odsłony : 21735 | Odpowiedzi : 33 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Zmiana wskaznika temp.silnika z Farenhajta na Celsjusza

JOŁ.. czy ktos sie orientuje czy jest jakas kombinacja przyciskiem czy cos, aby zmienic wyswietlanie na zegarze temeperatury silnika z Farenhajta na Celsjusza? PZDR
Czytaj więcej : Zmiana wskaznika temp.silnika z Farenhajta na Celsjusza | Odsłony : 1972 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

Alpinestars GP-PLUS

Przed weekendem doszły do mnie rękawice Alpinestars GP-PLUS. Malowanie biało niebieskie. Dziś pierwsze kilometry. Nawet na deszcz się załapałem. Ogólnie jak narazie jestem bardzo zadowolony. Rękawice wyszły mnie 455zł. Cena sklepowa ok 600. Jeżeli ktoś potrzebuje jakiś kask z AGV lub coś z Alpinestars to pomogę załatwić taniej :D
Czytaj więcej : Alpinestars GP-PLUS | Odsłony : 6262 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki

dodatki

Witam widzial ktos moze cos takiego szybke do 929 w taki kolorze co sie tak mieni i sa takie zajebiste odbicia takie srebne itd wiem ze robia takie szybki w kaskach ale czy mozliwe jest dorobienie do moto? inna sprawa to czy jest nakladka na tylne siedzenie do dostania, albo tez by mnie interesowal caly tylni plastki z aeordynamicznym garbem i ostatnia sprawa klamki w carbonie;>:D
Czytaj więcej : dodatki | Odsłony : 3432 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

plastiki

prosze o opinie na temat spawania i klejenia plastikow wiem ze zwykle sie spawa ale u mnie
po szalenstwach na kole jak pier..czasem o glebe to peka przednia owiewka przy lampie i nie mam na to metody spawanie klej do plastikow wszystko na nic
Czytaj więcej : plastiki | Odsłony : 2347 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Wentylator... temperatura

Witam. Mam krotkie pytanie. Przy jakiej temperaturze w 929 wlacza sie wam wentylator.??? prosze kogos o odp .
Czytaj więcej : Wentylator... temperatura | Odsłony : 8583 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Rozstanie

Witam. Dzisiaj rozstałem z moją kochaną 954. Czas zacząć poszukiwania nowego sprzęta bo czasu mało a śmigać sie chce. Tak jakoś dziwnie sie czuję ze świadomością, że w garażu nie ma maszyny.Pozdro
Czytaj więcej : Rozstanie | Odsłony : 2231 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

gorący temat zlot 3 maja Międzychód

jedzie ktoś może na ten zlot, nosi mnie aby gdzieś pojechać i nie wiem czy tam czy gdzie indziej, szczegóły tutaj http://www.mikroluks.com.pl/plakat.jpg

ponąć jest to zlot ogólny więc może będzie trochę maszyn z Poznania
Czytaj więcej : gorący temat zlot 3 maja Międzychód | Odsłony : 4737 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780