Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 14:27

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 14:27

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

[MotoGp] GRAND PRIX Portugalii - Estoril 2008

Dani Pedrosa kontynuuje dobrą passe od początku sezonu, w Estoril dojechał na miejscu 2 tuż za debiutantem w tym sezonie Jorge Lorenso który zwyciężył swój pierwszy wyścig w klasie MotoGP. Na trzecim miejscu dojechał Valentino Rossi. Jadący na 4 i 5 miejscu Dovizioso i Hayden nie ukończyli zawodów z powodu upadków, w takim układzie o 2 miejsca przesuneli się w góre C. Edwarts, J. Hopkins (najlepszy wynik kawasaki) i broniący tytułu C. Stoner który nie ...
Czytaj więcej : [MotoGp] GRAND PRIX Portugalii - Estoril 2008 | Odsłony : 2964 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Sport

Ile koni maja motory z motogp

no własnie ile :?:
Czytaj więcej : Ile koni maja motory z motogp | Odsłony : 7658 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Sport

jak jest ze sprzegłem u was?

Po wymianie tarcz i spreżyn na nowe skrecilem maksymalnie na minimum regulacje naprezenia linki przy manetce sprzeglo teraz bierze na samej gorze wystarczy nacisnąc okolo 2cm i jest git. jak by kogos interesowalo tarcze 160zł i sprezyny 40zł roznica miedzy starymi sprezynami a nowymi to jakies 4mm. nie potrzebnie wymienilem tarcze bo sa w bdb stanie zamowilem przed rozkreceniem .

Zmienilem tez napęd 14 przód i 44 tył bladego teraz trzeba mocno trzymac ...
Czytaj więcej : jak jest ze sprzegłem u was? | Odsłony : 2441 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

wrocław i okolice

wrocław i okolice
Czytaj więcej : wrocław i okolice | Odsłony : 3074 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Koszalin i okolice wystąp

jak w temacie, jest ktoś czynny fajerowcem z koszałkowa i okolic??

można by się umówić na jakiś wspólny zlocik lub weekendowe latanko :P

pzdr4all

edit
przenosze do odpowiedniego dzialu
Czytaj więcej : Koszalin i okolice wystąp | Odsłony : 4789 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

obuwie

Witam szukam obuwia do 400 zl co byscie doradzili wiem ze sidi jest b.d ale w tej cenie nie dostane nowych zainteresowalo mnie obuwie nitro nb101 bodajrze http://moto.allegro.pl/item349120202_ok ... _101_.html cos takiego ale teraz porownujac ceny na ebay np uk ceny sa 2 krotnie wyzsze u nas w polsce , czy moze ktos zamawial przez ebay i ma jakies doswiadczenie albo ktos jest za granica np anglia i by ...
Czytaj więcej : obuwie | Odsłony : 26125 | Odpowiedzi : 58 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Zmiana kierunków na "płaskie" SC33

Witam.

Mam prośbę czy ktoś mi może poradzić chcę zmienić kieunkowskazy w mojej sc33. W tej chwili mam standardowe odstające :/, a chciałbym je zmienić na takie przylegające do owiewki. Szukałem na Allegro ale nie mam pojęcia które będą pasowały czy ktoś może mi poradzić które powinienem kupić pozdrawiam i dzieki z góry.
Czytaj więcej : Zmiana kierunków na "płaskie" SC33 | Odsłony : 9614 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

UWAGA! Oszust - allegro

Witam
Zapodam taki wątek, może być pomocny.
Krótko opowiem co się stało. Zamówiliśmy z kumplem do 954 dwie sztuki tłumików devil (obiecywał, że ori, nówki i takie różne), przyszedł tylko do kumpla wydech samoróbka z naklejką z plotera. Ja szczęście w nieszczęściu nie dostałem swojego. Kolega odesłał i czeka wciąż na kasę. Zatem ostrzegam, kolejny naciągacz. Nick to ewcia18.

http://moto.allegro.pl/item348416301__t ... ybor_.html
Czytaj więcej : UWAGA! Oszust - allegro | Odsłony : 69118 | Odpowiedzi : 96 | Forum : Ku przestrodze, wypadki, oszuści

Zamykanie wątków technicznych z napraw

Słuchajcie, wydaje mi się ze dobrze było jeżeli każdy wątek był zakańczany przez autora tematu opisem jak zakończyła się naprawa i co było przyczyną usterki. W ten sposób Nasze forum będzie naprawdę pomocne dla użytkowników Fireów.
Czytaj więcej : Zamykanie wątków technicznych z napraw | Odsłony : 2343 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Blokady do moto

W zwiazku z tym ze planuje przeniesc moto w mniej bezpieczne miejsce musze kupic do niego jakas blokade. ALarm raczej odpada bo te co u nas oferuja to badziewie z chin ktore mozna rozblokowac pilotem do tv wiec pozostaje blokada na tarcze albo lancuch. Z tych dwoch opcji raczej bardziej widzi mi sie lancuch chocby z tego wzgledu ze czasem o blokadzie moge sobie zapomniec a wtedy nieszczescie gotowe. Z lancuchow polecono mi oxforda widze ...
Czytaj więcej : Blokady do moto | Odsłony : 5512 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780