Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 09:35

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 09:35

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

jak sprawdzic pompe paliwa

wezyk z pompy paliwa odlonczylem od gaznikow motor kreci ale z pompy nie wydobywa sie benzyna dlatego chyba przez to nie moge uruchomic motoru.gdy pompe paliwa podlonczylem bezposrednio do akumulatora plus minus tez nic,a chyba powinna chodzic.jak mozna sprawdzic czy w kostce,ktora lonczy kabel pompy jest prad po przekreceniu stacyjki czy tez trzeba zakrecic rozrusznikiem zeby sprawdzic a moze jest jakis przekaznik co daje prad do kostki i dalej ,sa jakies bezpoeczniki w sc 28 ...
Czytaj więcej : jak sprawdzic pompe paliwa | Odsłony : 6819 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

PYTANKO??

wlasnie kupilem cbr900rr z 98r. i pytanko odnosnie oznaczenie modelu mam sc28 dlaczego nie sc33 jak powinno byc w tym roku.
Czytaj więcej : PYTANKO?? | Odsłony : 19072 | Odpowiedzi : 18 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

SPRZEGLO

Witam jak w temacie, chodzi o sprzeglo w sc33 rok.prod.99 do ile tys km moze wytrzymac sprzeglo?i ewentualnie jakie polecacie i jak cos prosze o stronki z tarczami.pozdrawiam :lol:
Czytaj więcej : SPRZEGLO | Odsłony : 2553 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne Dyskusje

lagi

Witam mam pytanie zamierzam oddac moto do wymiany oleju w lagach i uszczelniaczy,miałem sie sam za to zabrac ale z braku czasu i doswiadczenia postanowiłem oddac moto do warsztatu,moze wiecie jakie są koszty takiej wymianki, zebym nie przepłacił i jaki olej polecacie.Z góry dziekuje.
Czytaj więcej : lagi | Odsłony : 5736 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Podróż do Włoch i Chorwacje przez Austrię (alpy) 16.06.2008

jak w temacie, zbiera się grupa uderzeniowa z całej Polski, szczegóły tutaj http://forum.motocyklistow.pl/Podroz-do ... 88911.html
Czytaj więcej : Podróż do Włoch i Chorwacje przez Austrię (alpy) 16.06.2008 | Odsłony : 6621 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Serwis motocykli

Witam
Szukam serwisu motocyklowego w Warszawie lub w okolicach. Oczywiście czekam na wasze opinie o serwisach które odwiedzaliście :) . Zbliża się sezon i trzeba przygotować sprzęta :mrgreen: .
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Serwis motocykli | Odsłony : 5492 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne Dyskusje

Pytanko!

Witam. To znowu Ja :P

Mam pytanko. Mianowicie:

Czy to normalne jak jade na 1 wrzucam 2 (bez gazu) i nagle dodam gaz to słychac taki stuk, jak by łancuch sie napinał albo zebatka. Jak zwolnie manetke i dodam gazu znowu stuk. Troche slabszy jak przy wibijaniu biegu. To normalne? Motor zapier... normalnie tylko ten stuk, trzask
Czytaj więcej : Pytanko! | Odsłony : 4799 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

naped-modyfikacje sc33

witam.wymienialem u siebie caly naped w bladym .zakupilem naped firmy TRIPLE SSS CHAINS zebatki JT standardowe 16-42.mam takie pytanko .byla do niego zakowka ale tez i zapinka-zlozylem na zapinke -czy to jest bezpieczne w tak mocnym moto??
apropo modyfikacji-chcialbym zalozyc zebatke tylnia o 2 zeby wieksza -tak na probe.
czy ktos testowal ta konfiguracje??o ile blady bedzie wolniejszy? i co zyskam a co strace?
czy jesli zaloze ta zembatke to bede musial przedluzac lancuch bo ...
Czytaj więcej : naped-modyfikacje sc33 | Odsłony : 63704 | Odpowiedzi : 77 | Forum : Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)

Lusterka sc57b

Musze zamówić lusterko do mojego Fajera '06 i mam wątpliwość czy oferowane na allegro lusterka do modeli 2004-2005 będa pasować? A może macie jakieś sprawdzone źródło?
Czytaj więcej : Lusterka sc57b | Odsłony : 3355 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

dorobienie kluczyka do stacyjki

Czy jest jakis problem z dorobieniem zapasowego kluczyka bo dzisiaj dałem do zrobienia i przyszedłem do domu chciałem go sprawdzić i się okazało że nie pasuje. Czy ktoś dorabiał zapas?
Czytaj więcej : dorobienie kluczyka do stacyjki | Odsłony : 8200 | Odpowiedzi : 14 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780