Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 01:50

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 01:50

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

jak prawidłowo naciągnąć łańcuch??

witam zmieniałem zebatki i teraz chciałbym dobrze naciągnąć łańcuch.Wie może ktos jak to powinno byc??? Pozdrawiam
Czytaj więcej : jak prawidłowo naciągnąć łańcuch?? | Odsłony : 18963 | Odpowiedzi : 19 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Transport anglia-polska

j.w czy znacie kogos konkretnego albo jakas macie firme do polecenia i z niej korzystaliscie czy cos takiego co sie zajmuje transportem mootocykli anglia-polska?? pozdroo
Czytaj więcej : Transport anglia-polska | Odsłony : 2095 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne Dyskusje

przebieg UK

kto ma fajera sprowadzonego z angli to jestem w stanie sprawdzic mu czy ma orginalny przebieg czy tez był cofany, potrzebny jest nr rejestracyjny UK i nr dowodu rej pozdr
Czytaj więcej : przebieg UK | Odsłony : 2247 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

Problem z odpaleniem po remoncie

Ogólnie lipa po nagrzaniu zapala z miejsca ale to normalne myślę nad wymianą świeć i fajek

A do tego jak zakręci to ma problem z wejściem na obroty
Czytaj więcej : Problem z odpaleniem po remoncie | Odsłony : 9877 | Odpowiedzi : 22 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

Sprzęgło honda 929

Witam jakia firme polecacie przy zakupie sprzęgla do 929 ,bo wydaje mi sie ze sie kończy bo zaczeło brac wysoko a jak pokręcę śróbką to bierze nizej ale luz samej klamki jest zbyt duzy .
Czytaj więcej : Sprzęgło honda 929 | Odsłony : 2860 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

kierunkowskaz

Witam
mam pytanie czy ktoś moze wie od czego jest kierunkowskaz??? nie moge wkleić zdjęcia więc opiszę:

kierunkowskaz jest owalny podobny jak w samochodzie tylko z tyłu ma dużą nakrętkę mocującą.
Czytaj więcej : kierunkowskaz | Odsłony : 2055 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Problem z Fayerem

Witam mam taki problem na poczatku jak ruszam na wolnych obrotach to silnik sie nie zbiera tak szarpie i chodzi jak traktor szczerze niewiem jak to opisać co to moze byc ;/ a potem już idzie ładnie bez problemow tylko cos na nizszych obrotach tak szarpie moze to byc wina sprzęgła ?? fajer ma przejechane nieco ponad 22 tys
Czytaj więcej : Problem z Fayerem | Odsłony : 4100 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

kupno uzywanej cbr 954...na co zwrocic uwage

witam. chce kupic motocykl cbr 954. jest to moj pierwszy powazny motocylk. wczesniej jezdzilem na r6 brata, ale teraz chce kupic swoj. na co mam zwrocic uwage przy zakupie tej bryki. prosze o jakies dobre i dokladne rady. mowia ze skrzynia jest do bani.mam na oku 2 bryki. jeszcze nie bylem je zobaczyc bo nie jestem aktualnie w kraju. nie mam dobrego znajomego co sie zna dosyc wystarczajaco. prosze o dobre rady abym sam zadecydowal ...
Czytaj więcej : kupno uzywanej cbr 954...na co zwrocic uwage | Odsłony : 4168 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

cisnienie ogumienia

hej ! potrzebuje cisnienie do ogumienia PILNIE!!! jutro tor!!!
Czytaj więcej : cisnienie ogumienia | Odsłony : 8265 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Cos nie tak z 929 pomocy

Otoz taki problem gdy jade motocyklem na wyzszym biegu niz jedynka i sa bardzo niskie obroty okolo 1 tys i gdy daje gazu na maxa np na drugim biegu motor sie przydusi i dopiero jak minie 2 tys obrotow zaczyna ciagnac... co moze byc przyczyna?? Nie zagladalem do filtra powietrza ale tak troche na niego obstawiam, jakby malo powietrza bylo. A wy co sadzicie w czym tkwi problem...
Czytaj więcej : Cos nie tak z 929 pomocy | Odsłony : 7933 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780