Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 02:11

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 02:11

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Szukam

Mam zamiar kupić do mojego Bladego żarówki hid xsenon + przetwornica. Jeśli jest ktoś z Katowic lub okolicy i ma też taki zamiar to myśle że wspólnie bedzie taniej no i komplet jest na pół. Czekam na propozycje.
Czytaj więcej : Szukam | Odsłony : 2466 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Zmiana blatu prędkościmierza

Mam bladego z Wysp i ma przędkościomierz w milach. Wymieniał moze ktoś może blaty w zegarach z roczników 98-99. Boje się żeby po zdjęci wskazówki nie miećprzekłamań.
Czytaj więcej : Zmiana blatu prędkościmierza | Odsłony : 4706 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

tłumik - co wybrać?

witam

czy ktoś ma w swoim fajerze tłumik bos`a lub leo vince?
jak z dźwiękiem tych tłumików, co brzmi lepiej (wiadomo odczucia subiektywne, ale proszę o odpowiedź)
może sugestie, który kupić?

z góry dzięki
Czytaj więcej : tłumik - co wybrać? | Odsłony : 65741 | Odpowiedzi : 57 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Części

Mam pytanie czy kierownica od modelu z rocznika 2004-05 pasuje do 2006-07???? I czy może macie jakieś linki na stronki serwisu żeby zobaczyć jakie są ceny???
Czytaj więcej : Części | Odsłony : 4281 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Lusterka!

Witam ponownie!

Chciałem was sie poradzić. W mojej 929 mam lusterka takie po tuningu (honde kupilem z takimilusterkami) one sa na kulce takiej i 1 lusterko sie trzyma mocno a drugie jak jade to sie odgina i nicnie widze ;/ jak to naprawic, da sie wogole?

Pewnie kazdy wie o co mi chodzi ale dam zdjecie http://img211.imageshack.us/img211/7471/obraz152fq9.jpg
Czytaj więcej : Lusterka! | Odsłony : 3054 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

wał i panewki

Witam. Mam fajera z 96 u użuwam go do stuntu. No i jak zwykle bywa poszły panewki. przy rozruchu stuka trochę ale poźniej o dziwo nie. i idzie normalnie. Ostatnio też dawałem nim na gumie. czyli myśle że to główne na wale poszły, wiem że panewki bo odkręcełem miskę i pył na dnie był i pozatym na wolnych obrotach jak mocno rozgrzany się tli kontrolka. I prosił bym o wypowiedzi ludzi co już mieli z ...
Czytaj więcej : wał i panewki | Odsłony : 13954 | Odpowiedzi : 19 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

akcja " KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!"

12 kwietnia 008 roku,w warszawie organizuje akcje "KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!"

moze ktos slyszal..filiki z 2 poprzednich mozna zobaczyc na youtube wpisujac w wysuzkiwarce KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA, lub Yarson :)

12 kwietnia o godzinie 12 w warszawie na pl.Teatralnym spotykamy sie,by przypomniec kierowcom ze motocykle wrcaja na drogi:)

spodziewam sie onad 200 motocykli,>
przejedziemy gl,ulicami warszawy,na ul,.ghen,maczka zapalic znicz,z pamiec motocyklisty ktory zostal celowo zabity przez ...
Czytaj więcej : akcja " KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!" | Odsłony : 2889 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Na jakim tłumiku śmigacie

Proszę o opinie tłumików Micron , scorpio , ixil, yoshimura. Jaki tłumik polecacie do tego modelu.
Czytaj więcej : Na jakim tłumiku śmigacie | Odsłony : 129805 | Odpowiedzi : 227 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Podświetlenie licznika

Czy w Bladym sc33 podświetla się stan km i obrotomież? Podświetla mi się tylko predkościomierz.
Czytaj więcej : Podświetlenie licznika | Odsłony : 5063 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Alarm do motoru

Witam kolegów
Chcę kupić alarm do mojej 954. Myśle o alarmie z mozliwościa palenia i gaszenia z pilota. Co o tym myślicie? Może macie jakies sprawdzone alarmy? Jeśli tak prosze o linki
Z góry dziekuje za pomoc :-)
Czytaj więcej : Alarm do motoru | Odsłony : 12399 | Odpowiedzi : 13 | Forum : Ogólne Dyskusje

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780