Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 02:35

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 14 lipca 2025, 02:35

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Odpalony motocykl na nóżce!

Mam pytanko.
Czy jak odpale motocykl (Honde 929) i postawie na poczne nożce moze pracować silnik? Zauważyłem że olej sie przechyla na lewa strone. Nic sie nie stanie z silnikiem? nie zatrze sie?
Czytaj więcej : Odpalony motocykl na nóżce! | Odsłony : 8298 | Odpowiedzi : 15 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Do Tytusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytus widziałem na youtube twój filmik z 954 .
Miałeś w niej zainstalowany wyświetlacz biegów . Mam pytanie gdzie bym dostał coś takiego ??
Pozdrawiam !!
Czytaj więcej : Do Tytusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Odsłony : 2904 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Wyświetlacz biegów! Jak to zrobic?

Witam, chce zamontowac taki wyswietlacz biegow w jaki sposob mozna to zrobic? dobrze!
Czytaj więcej : Wyświetlacz biegów! Jak to zrobic? | Odsłony : 4756 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

maneta od gazu

witam .przy mojej lali maneta od gazu jest gumowa i sie zaczela obracac i skrecac pod rekawica czy jest na to jakas rada??czy mozna to jakos podkleic??czy trzeba kupic nowa ??
szedlem dzis jak ogien w strone rowuale sie udalo!!!
pozdrawiam Tomek
Czytaj więcej : maneta od gazu | Odsłony : 2016 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

ustawienie zawiasu w SC33

Witam .jak w temacie pochwalcie sie na jakich ustawieniach zawieszenia jezdzicie .jakie przodu a jakie z tylu.moto posiadam od listopada .i nic nie zmienialem po zakupie.waze 71 kg i tak- przod mam na 3 karbie -napiecie wstepne. odbicie i dobicie na srodku skali.
tyl na 2karb od gory i tak samo dobicie i odbicie na srodku skali.moto kupilem od pierwszego wlasciciela wiec wnioskuje ze mial ustawione jak sie nalezy.ale moze jakies sugestie i porady??
latam ...
Czytaj więcej : ustawienie zawiasu w SC33 | Odsłony : 9339 | Odpowiedzi : 16 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

problem z 954, pomocy kontrolka błędu

witam, mam problem z 954 a mianowicie nie wiem czemu ciągle mi swieci kontrolka błędu. dodam ze motor nie chodzi równo ale nie zaglądałem do exapy. po zapaleniu silnka wyskakuje błąd 34 poniewaz jest na wydechu arow i nie ma silniczka w przepustnicy, a pózniej podczas jazdy non stop się swieci na czerwono kontrolka, co to moze być? z tego co zauwazyłem to kontrolka gasnie po wyłączeniu wtrysku.(czyli po zgaszeniu silnika) moto ma 21tys przebiegu, ...
Czytaj więcej : problem z 954, pomocy kontrolka błędu | Odsłony : 2912 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

help!Posiada ktos schemat instalacji elektrycznej do 929?

awaria instalacji---ratunku :?
Czytaj więcej : help!Posiada ktos schemat instalacji elektrycznej do 929? | Odsłony : 3260 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

INSTALACJA Xenonów w 954RR

Witam
Ostatnio TYTUS zapodał relacją z montażu xenonków w swojej 1000RR to teraz ja pokazuję jak to zrobić w 954RR.

1. Zakup żarników - proponuję 6500K bo taka barwa mi najbardziej osobiście odpowiada. Jesli jest możliwość kupcie wersję żarników z przetwornicą SLIM (jak paczka fajek tylko połowę cieńsza). Do tego proponuję kupić z kolegą na spółkę bo nie opłaca się kupować wersji stricte for moto z jedną przetwornicą ( dużą ) i jednym żarnikiem z ...
Czytaj więcej : INSTALACJA Xenonów w 954RR | Odsłony : 51010 | Odpowiedzi : 38 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Jak ustawić godzine na zegarku w 929

Witam

Kupiłem 929 i nie mogę zmienić godziny, nie mam instrukcji więc nie wiem czy przycisk nie jest zepsuty bo próbowałem trzymać długo oba na raz i nic, lewy kasuje przebieg a prawy nic nie robi.

Dzięki z góry za pomoc.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Jak ustawić godzine na zegarku w 929 | Odsłony : 4289 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

panowie pomozcie

panowie na co zwracac uwage kupujac sc33?jestem nowy a cenie wasze rady i opinie.pozrawiam
Czytaj więcej : panowie pomozcie | Odsłony : 2780 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780