Co o tym sądzicie koledzy? LINK Jak dla mnie to zupełny debilizm!!! Z tego wynika ze jak bym już nie miał prawka to mógł bym je zrobić dopiero za 3 lata! Moim zdaniem to powinno się wprowadzić jakieś ograniczenia pojemnościowe lub mocy.
Witam chcialem zapytac jak jarac gume i zeby po woli jechac do przodu;) na postoju umiem juz ladnie bez szarpniec przedniego kola itd tylko teraz jak probuje zeby troche jechal i palic gume to niezbyt mi wychodzi;/ jak to trzeba robic ;) np lekko chamulec i pochylic sie do przodu ale wtedy mi blokuje przod i sciaga na strony jak to zrobic plynnie ...
Czytaj więcej :guma | Odsłony : 2219 | Odpowiedzi : 1 | Forum :Ogólne Dyskusje
Mam takie pytanko. Kupiłem niedawno motocykl w stanach, narazie jeszcze jest w drodze do polski, ale wiem że prędkość pokazuje w milach. Czy można jakoś zmienić na kilometry? czy trzeba podpiąć komputer, czy może na przyciskach się da? :?:
WITAM!....yyy od czegi tu zacząc.....yy.pewnego dnia jade i podczas jazdy zgasly zegary-przestaly dzialac-obr.predkosciomiez-ogolnie wyswietlacz-dzialaly tylko kontrolki od kierunkow i swiatel :? ..po sprawdzeniu w domu-okazalo sie,ze:
-nie dziala wyswietlacz i obrotomierz
-nie dziala swiatlo stopu-dziala tylko po nacisnieciu klamki hamulca
-nie dziala klakson
O CO CHODZI????????rozebralem cebre na czynniki pierwsze 3 dzien sprawdzam miernikiem przewody i nic D......
nie zdziwie sie jak sie okaze ze ma to zwiazek z faktem-ze w srodku pod owiewkami jest ...
Co zrobic jak sie juz zlapie shimmy??oczywiscie jesli nie ma amorka. Czy mozna wyprowadzic motocykl?? Czy nalezy dodac czy odpuscic gaz?? Czy trzymac mozno kierownice czy delikatnie?? Kiedy najczescie mozna zlapac shimmy. Prosze o jakies rady:)
Witam. Mam takie pytanko. jakie jest spalanie w waszych maszynach?? Kpiłem 1000 RR w stanach i przyjdzie dopiero za miesiąc, tak ze się narazie nie orjentuj:)
Wiatm.
Szukając w necie crash padów znalazłem ciekawą ofertę pewnej firmy:
http://womet-tech.pl/indexmoto.swf Cena za komplet do bladego 170 zł. Jeszcze nie dzwoniłem ale dziś to zrobię i popytam.
W dodatku: "Przy ilościach hurtowych rabat do 50%"
Co myślicie o tej ofercie?
Witam.
Kupiłe ostatnio 929 z Włoch. Wszytko fajnie pięknie tylko przednie światła chyba nie świecą tak jak powinny. Mianowicie jak każdy wie z przodu są 3 żarówki (nie licząc postojówek które świecą ok). Jedna centralna i dwie "boczne". U mnie jak zapalam świtło normalne do jazdy, "krótkie", to pali się tylko jedna żarówka, ta z lewej strony, a jak zapale "długie" palą się wszytkie trzy.
Jak jest u was i jak być powinno?
witam
jestem świeżym użytkowinkiem blade'a kupiłem go nie cały tydzień temu wiec mam kilka pytań.
na początek pytanie o instalacje bo nie jestem pewny czy takie zachowanie jest przwidłowe. kiedy przekręcam kluczyk wszystkie kontrolki rozbłyskują i to jest ok. natomiast zastanawia mnie czy jest to normalne że kiedy zapłon jest wyłączony (kluczyk jest na ON) przyciskam starter i rozrusznik zaczyna kręcić silnikiem :shock: oczywiście silknik nie zapala bo zapłon jest wyłączony. w moich poprzednich motocyklach ...