Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 19:09

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 19:09

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

mocowanie rama --silnik

witam.jak w temacie,czoraj wybralem sie pod ace cafe w londynie --taka knajpka dla motomaniakow--zaczepil mnie kolo i mowi ze mial takiego matonga jak ja do niedawna .i od razu mi mowi ze mam kzywa rame.otuz w miejscu gdzie mam przykrecony crashpad niby powinna byc jakas tulejka i przez to ktos -poprzedni wlasciciel-dociagnal tak srube ze skrzywil mocowanie po prawej stronie -takie trojkatne pod glowna rama trzymajace silnik-jesli ktos sie orientuje co i jak powinno tam ...
Czytaj więcej : mocowanie rama --silnik | Odsłony : 4721 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Coś nie tak ---- nie idzie na koło

Witam wszystkich
Stałem sie nowym użytkownikiem fajera i jest problem. Moto ogólnie bardzo zadbane ma trochę przebiegu 67000 km i ni jak nie idzie na gumę nawet na jedynce. Opona stan bdb. łancuch zębatki również. To nie moje pierwsze moto i nawet potrafiłem z gazu gsx 600f postawic a tu d.... ale na mechanice sie nie znam i czy to może oznaczać że sprzegło tak ślizga że nie chce iść. Moto sprowadzone z włoch, rocznik ...
Czytaj więcej : Coś nie tak ---- nie idzie na koło | Odsłony : 21704 | Odpowiedzi : 24 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC28)

[MotoGp] GRAND PRIX OF QATAR 2008

Ufff

Wreszcie za nami pierwasza runda MotoGp w sezonie 2008

Moim zdaniem bylo troche emocji i nieprzewidywalnych wynikow :)

Co do wyscigu to mam nastepujace spostrzezenia:

Pedrosa zaskoczyl bardzo pozytywnie i rzadzil dzisiaj. :) Na motocyklu ktory mial takie problemy (hayden 10 miejsce) wystartowal jak rakieta i 3 miejsce to bardzo dobry wynik - widac bylo w boxach ze ...
Czytaj więcej : [MotoGp] GRAND PRIX OF QATAR 2008 | Odsłony : 4074 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Sport

Jak kupic czesci z USA do moto

Witam
Znalazlem na amerykanskim ebayu takie cos:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-CB ... dZViewItem

Bardzo mi sie podoba to malowanie ale nie wiem jakie koszty sie kryja za tym. Chodzi mi tu glownie czy jak kupie te owiewki to nie bede musial placic cła lub jakiegos podobnego podatku. Orietuje sie ktos jakie koszty sie z tym wiaza? Co radzicie, co robic lub jak obejsc aby wyjsc na tym najlepiej?

Pzodrawaim
Czytaj więcej : Jak kupic czesci z USA do moto | Odsłony : 2949 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Virus na forum ??

Dzisiaj zalogowałem się na forum i po kliknięciu w "zobacz nie przeczytane posty" mój antyvir wywalił takie okno jednoczesnie zamykając stronę:

Obrazek
Czytaj więcej : Virus na forum ?? | Odsłony : 2856 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

Moto z USA

Pozdro dla wszystkich. Po wizycie na paris tuning show i obejrzeniu nowej cbr delikatnie mowiac sie napalilem na nia. Znalazlem w USA za 11750 $. wiec sie mocno zastanawiam jakie sa wasze podpowiedzi i czy warto.
Czytaj więcej : Moto z USA | Odsłony : 7524 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

ciezarki

Witam dzis zgubilem jeden ciezarek przy kierownicy wykrecil sie i wypadł podczas jazdy i jest taka brzydka dziura. Kazdy chyba wie o co chodzi i moje pytanie gdzie to moge dokupic ile kosztuje okolo i czy to jest uniwersalne bo to sie wklada i skreca jakos a wiem ze sa jakies kolorowe itd a na allegro malo co jest ;/ 2. pytanie czy wam tez tak nie wygodnie sie wlacza i wylacza dlugie swiatła bo ...
Czytaj więcej : ciezarki | Odsłony : 6528 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

chodzi na dwagary- pomocy

Moze ktaos mi pomoze bo nie wiem co to mkoze byc.Dzis odpalam swoje moto,czekam az sie zagrzeje ,przcuje normalnie a po chwili zaczyna dziwnie chodzic :( .Pracuje teraz na dwa cylindry bo oba srodkowe kolektory sa zimne.A wczoraj zmienialem swiece i olej.Co to moze byc ?
Czytaj więcej : chodzi na dwagary- pomocy | Odsłony : 5416 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

amorek drgan bocznych

Mam takie pytanie jak montowac amorek .Do pólki. Jesli tak to czy bez wzmocnienia półki BĘDZIE OKI.
Czytaj więcej : amorek drgan bocznych | Odsłony : 2775 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

spalanie w 954??

witam, chciałem zapytać czy w 954 licznik pokazuje spalanie?? a jesli tak to jak włączyć zeby pokazywało spalanie w wersji europejskiej?? pozdrawiam
Czytaj więcej : spalanie w 954?? | Odsłony : 20827 | Odpowiedzi : 25 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780