Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 18:26

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 18:26

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

przednie amortyzator

Witam wszystkich mam pytanko zauważyłem ze puściły mi usczelniacze w amortyzatorze przód prawa strona jeszcze sie nie leje ale jest troche mokre,czy mozna samemu to zreperowąc ,jezeli to nie wileka sprawa to jak do tego sie zabrać,czy raczej oddac do warsztatu, z góry dzięki.
Czytaj więcej : przednie amortyzator | Odsłony : 4222 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

kontrolka na wyświetlaczu???

witam, jestem nowym użytkownikiem BLADEGO!!! Pierwszy raz mam do czynienia z hondą a tym bardziej wersją USA.

Mam problem???

Włączając kluczykiem stacyjkę na wyświetlaczu pojawiaja sie różne informacje. Z :D kilometrami i temperaturą sobie poradziłem ale miga mi cos w prawym dolnym rogu ( 1:00 )!!! Przypuszcza że to godzina ale nie wiem za cholere jak ją ustawić!!!

Proszę o pomoc.

Dziekuje z góry
jacek954
Czytaj więcej : kontrolka na wyświetlaczu??? | Odsłony : 3912 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

JAK ZMIENIC TYLNE NADKOLE I SCHOWAC REJESTRACJE?

czesc,

mam pytanie czy ktos juz cos takiego u siebie zrobil?
nie problem wziac pile i upier.... rejestracje ale tak zrobic zeby to ladnie wygladalo. problemem pozostaje zamek do schowka.

czy ktos sie moze podzielic uwagami na ten temat, badz ma jakies fotki?
Czytaj więcej : JAK ZMIENIC TYLNE NADKOLE I SCHOWAC REJESTRACJE? | Odsłony : 6440 | Odpowiedzi : 10 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

kod ramy

witam kupiłem używanego fireblae'a kod ramy to sc57b65m... w papirach jest napisane że to rocznik 2006 literka "b" w kodzie wskazuje że to model 2006 natomiast cyfra 5 że został wyprodukowany w 2005r. niestety owiewki były zmieniona przez poprzedniego właściciela na model 2004. czy ktoś sie orientuje jaki to w końcu jest model? cz są inne różnice pomiędzy tymi modelami oprócz owiewek?

pozdrawiam
Czytaj więcej : kod ramy | Odsłony : 4136 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC57)

Poszukuje czaszy do cbr sc33 98/99

Witam pilnie poszukuje czaszy do fajera rocznik 98/99 w jak najlepszym stanie, nie spawana! Moze być porysowana ale aby nie miała kilo szpachli itp. dajcie pilnie znać jak ktoś ma w dobrej cenie do oddania pozdro
Czytaj więcej : Poszukuje czaszy do cbr sc33 98/99 | Odsłony : 2584 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Przegląd techniczny?

Mam do was pytanie musze zrobić przegląd w stacji kontroli pojazdów i tu mam pytanie bo założyłem wydech leo vince carbon niby jest z jakąś wkładką ale czy przejdzie przegląd czy lepiej założyć orginalny?
Czytaj więcej : Przegląd techniczny? | Odsłony : 11026 | Odpowiedzi : 22 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

olej 954rr

kilka tygodni temu kupiłem fireblade954.chce zrobić zmiane oleju ale nie wiem jaki będzie odpowiedni.czy honda zaleca jakiś specjalny???pozdrawiam
Czytaj więcej : olej 954rr | Odsłony : 5581 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Pomoc w kupnie sprzęta (929)

Witam wszystkich. Planuje zakup bladego 929. Byłem na giełdzie w W-wie ale nic ciekawego nie było. Ludzie się chyba pogody wystraszyli.

Dzięki pomocy kolegi Zbyszka007,
wstępnie dogadałem się z tym typkiem od żółtej CBR. Dla nie obecnych na bazarze: 929,
-- CENA: 15,000 Zł -- 2000 rok, ponoć 25000km przebiegu, 1 kluczyk (nawet nie spytałem czy kod ma) z Włoch. Dość dobrze obejrzałem ją i wizualnie nie budziła żadnych zastrzeżeń, oprócz lekko popękanej dolnej lewej ...
Czytaj więcej : Pomoc w kupnie sprzęta (929) | Odsłony : 5633 | Odpowiedzi : 9 | Forum : Ogólne Dyskusje

Koszulki - zamowienia

Widze ze w temacie koszulek duzo jest chetnych dlatego przesze tu jeszcze raz wpisac konkretne zamowienia, po ilosci bede mogl powiedziec jaka cena bedzie:

Dostepne tylko koszulki zwykle premium 160g (lepszej jakosci) nie ma koszulek polo!
wg wzoru dostepne tu -> http://fireblade.pl/koszulki.php (mozliwe ze jeszcze na bokach rekawow bedzie napis honda)

Przy wpisywaniu prosze czytelnie o tylko takie informacje:

kolor koszulki: ...
Czytaj więcej : Koszulki - zamowienia | Odsłony : 43021 | Odpowiedzi : 96 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

jaką oponę dobrać natył

Witam
właśnie przygotowywuje swojego bladego do sezony
kupiłem oponę na przód: continental contiforce 130/70zr16mc61w
jaką oponę dobrać na tył ???
Czytaj więcej : jaką oponę dobrać natył | Odsłony : 3520 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114279 • Liczba tematów: 8497 • Liczba użytkowników: 4780