Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 04:16

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 04:16

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Koło i tarcze do SC28

Mam pytanko.Jakiej średnicy jest mocowanie taarczy do SC28 i na ile śrub.Chce wiedzieć czy da się zamocować tarcze od X-11.Tarcze sa na 52mm w środku i na 6 śrub.

Dziś to pomierzyłem i tarcze mają w środku 58 i pasują do S28.Wiec jak coś jeżeli felga od SC28 pasuje do SC33 to po założeniu tarcz od X-11 które mają 310mm srednicy mamy mocniejszy komplet bo tarcze ...
Czytaj więcej : Koło i tarcze do SC28 | Odsłony : 2566 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne Dyskusje

przebieg

Jest wogole mozliwosc cofniecia licznika w 929 ?? kiedys obilo mi sie o uszy ze to nie mozliwe albo bardzo trudne itd zastanawialiscie sie kiedys nad tym?
Czytaj więcej : przebieg | Odsłony : 3416 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Kontrolka F1 w 929

Kontrolka sie swieci jak wlaczam stacyjke, gdy odpalam motocyl odrazu gasnie. czy jest wszytsko oki?? NIe wiem co oznacza ta kontrolka i czy nie jest cos uszkodzone??..
Czytaj więcej : Kontrolka F1 w 929 | Odsłony : 20426 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Usterki/awarie (CBR929RR SC44)

trening gp w jerrez

witam pisze w sprawie treningu gp w jerrez w nastepny weekend jak wszystko dobrze sie posklada bede tam :lol: wiec postaram sie zrobic kilka fotek i cos wam pokazac . do jerrez mam okolo 250 km i postaram sie tam byc . a 27 tego miesiaca jade na treningi bsb (super bikow) w gladix kolo grenady (hiszpania ) bylem juz na obu z tych torow jerrez wiadomo ...
Czytaj więcej : trening gp w jerrez | Odsłony : 2196 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne Dyskusje

smarowanie lancucha

jak pisalem jestem nowym posiadaczem 929 i moto ma ten automat do smarowania lancucha jest w srodku bez plynu wychdzi jedna rurka na lancuch inna do gory no i jakis kabel i moje pytanie czym moge go napelnic i na jakiej wogole zasadzie to urzadzenie pracuje, slyszalem ze troche to nie praktyczne ze chlapie pozniej z lancucha na kolo itd czekam na jakies sugestie itp pozdro
Czytaj więcej : smarowanie lancucha | Odsłony : 2379 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Amortyzator skretu LSL

Witam !
Wczoraj w moim Bladym 929 zamontowalem amorka firmy LSL . Wlasciwie obylo sie bez komplikacji bo wszystkie czynnosci wykonalem zgodnie z instrukcja montazu ale pojawil sie problem z odlegloscia tloczka z koncowka do regulacji sily tlumienia od klamki sprzegla . Poluzowalem sruby i podnislem do gory klamke sprzegla ale jakos dalej mi to troche nie pasuje bo mimo wszystko moze wystapic kontakt palcow dloni przy wciskaniu klamki sprzegla. Prosze uzytkownikow wlasnie takiego amora ...
Czytaj więcej : Amortyzator skretu LSL | Odsłony : 5597 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

łorzyska przedniego koła

mysle wymienic przednie koło na 17 calowe mam felge identyczna jak orginał tylko wieksze ale bez łozysk tuleji ogolnie bez całego wypełnienia i tu moje pytanie gdzie moge to wszystko dokupic ew od czego dopasowac?

2. czty ktos zna wymiary tych łozysk i tulei w razie gdybym chciał dorobic....
Czytaj więcej : łorzyska przedniego koła | Odsłony : 2800 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

nowy wlasciciel ;)

j.w po dlugich poszukiwaniach zdecydowalem sie na kupno , honda 929 rok 00 przebieg 21 tys mil , (chyba w miare dobry przebieg) cena 15 tys pln fajny wydech itd rzuce fotki nie dlugie ;) pozdrawiam :)
Czytaj więcej : nowy wlasciciel ;) | Odsłony : 1789 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Uzwojenie alternatora

Witam wszystkich®®!Potrzebuje wiadomości czy podejdzie uzwojenie alternatora do sc33 z modelu sc28?poniewaz mam mozliwosc kupienia takiego silnika bez uzwojenia a posiadam stary silnik z mojego sc 28 w ktorym mam sprawne to uzwojenie .Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi .Pozdrawiam wszystkich
Czytaj więcej : Uzwojenie alternatora | Odsłony : 2565 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

jaki olej

Witam mam pytanie jaki olej lejecie do swoich maszyn,ja mam 32.000 przebiegu nie wiem jaki jest bo sprowadziłem moto i nie wiem na jakim jezdził poprzedni właściciel,i jeszcze pytanie odnośnie opon zastanawiam sie nad kupnem Dunlop sportmax tl 73 W,Bridgestone BT 021R,czy lepiej coś Metzelera M3 a może Michelin.Za info z góry dziekuje.
Czytaj więcej : jaki olej | Odsłony : 3290 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114278 • Liczba tematów: 8496 • Liczba użytkowników: 4780