Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 03:17

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 03:17

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

biegi

czy mozna w jakis sposob ustawic nozke od biegow zeby byla troszke nizej bo troche nie wygodnie sie wbija biegi , pozdrawiam
Czytaj więcej : biegi | Odsłony : 2497 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Jaki rodzaj postojówek jest w sc 44

Tak jak w temacie chciałbym sie dowiedziec jaki jest rodzaj zarówki postojowej w SC44, czy jest to model W5W czy moze jakis inny? W jaki sposób mozna sie do nich dostać, z tego co tak na szybko patrzyłem to trzeba chyba odkrecic plastiki ktore ida od wewnetrznej strony motocykla pod kierownica, czy jest moze jakis inny sposób? Jezeli chodzi o zarówki od swiatel mijania i drogowych to sa to H1 czy moze H7 czy jeszcze ...
Czytaj więcej : Jaki rodzaj postojówek jest w sc 44 | Odsłony : 3999 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

ZAPRASZAMY NA OTWARCIE SEZONY DO CZĘSTOCHOWY

Witam wszytskich i zapraszam do Częstochowy 19.04.2008r Na Camping Oleńka ,gdzie odbedzie się impreza charytatywna z której dochód pezkazany bedzie dla motocyklistow poszkodowanych w wypadkach drogowych.
Akcję oraganizuje Fundacja Studencka Młodzi - Młodym. W planach są liczne konkursy dla uczestników, pokazy,prezentacje,gastronomia, koncerty itp. Dla chętnych dostepne są jeszcze domki campingowe a dla mniej wymagających pole namiotowe stoi otworem. Zakwaterowanie w domku to koszt 35 zł. od osoby(wraz z motocyklem), na polu namiotowym wjazd jednej osoby ...
Czytaj więcej : ZAPRASZAMY NA OTWARCIE SEZONY DO CZĘSTOCHOWY | Odsłony : 6377 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Podróże, wypady, zloty, ustawki

Honda 929 PYTANIE

czy ktoś wie jaka jest MASA WŁASNA tego moto
Czytaj więcej : Honda 929 PYTANIE | Odsłony : 4218 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Filtr KN

Panowie mam pytanko odnośnie filtra KN.Dzisiaj wziełem sie za robote przy XX(x) i zaglądnełem se do filtra powietrza.Okazało sie ze niemiec miał wstawiony sportowe cacko.Niestety był troszke upierniczony,wiedząc ze da sie je myć zrobiłem tak.No ale teraz mam problem odnośnie tego że go trzeba jakimś olejem nasączyć.I tu powstaje pytanko JAKIM OLEJEM?????
Czytaj więcej : Filtr KN | Odsłony : 3552 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne Dyskusje

pilne

Witam potrzebuje pilnie wszystkich danych hondy 929 z 2000 roku, kupilem wlasnie sprowadzona z angli i chce zrobic przeglad ale bez moto i oni nie posiadaja w katalogu 929 tylko 900rr( poj 919) i 900 fireblade o pojemnosci 954. bede wdzieczny za jakies linki itp pozdrawiam

juz znalazlem ;) hehe jestem posiadaczem wkoncu fajery;) postaram sie zrobic przeglad ...
Czytaj więcej : pilne | Odsłony : 2677 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Pierwszy test Fireblade `08 na tle innych motocykli [MCN]

Na stronie MCN zamieszczono pierwszy test wszytskich tysiacow na sezon 2008 (1000RR , R1 , GSXR1000 i ZX10) Zgadnijcie kto wygral? ;)

... jednomyslnie Nowy Fireblade 2008 wygral zarowno w tescie drogowym jak i na torze!!! :)

wiecej mozecie obejzec tu -> http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/ ... grouptest/ ...
Czytaj więcej : Pierwszy test Fireblade `08 na tle innych motocykli [MCN] | Odsłony : 6102 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

przebieg

Jakie przebiegi macie w swoich fajerach? Mam do kupienia sc33 '99 z anglii. Przebieg miałbyć 38500 km... Więc spoko, ale... Okazuje się, że to w milach, więc wychodzi ok 60 000 km. Czy watro się ładować w moto z takim przelotem? :roll:
Czytaj więcej : przebieg | Odsłony : 4906 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Jak odblokować sc50?!!!!!!!

Witam wszystkich..Mam problem z moja sc50. Moto kupiłem we Francji więc jest nie powinna być zblokowana .Problem w tym że wszystko jest w porządku do predkości 230 km\h i w tym momencie przestaje przyśpieszać to jest jej max.Wydaje mi sie że jest blokada prędkości na module .nie wiem czy wystarczy zmienić moduł i co wtedy z immobilizerem , czy może przeprogramować moduł. Jeśli ktoś wie coś na ten temat to bardzo proszę o cynk.
Czytaj więcej : Jak odblokować sc50?!!!!!!! | Odsłony : 25756 | Odpowiedzi : 34 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Problem z sc 28

Czesc.Może od razu opisz mój problem z sc 28. Mianowicie, odpalam bez problemów, siadam jade, i teraz, licznik pokazuje mi predkość dajmy na to 100km/h włanczam światła postojowe/krótkie jest ok, włanczam długie wskazówka licznika pokazuje 0km/h. wyłanczam wraca na 100km/h . włanczam kierunek na światłach krótkich, wskazówka skacze. wyłanczam jest ok. naciskam stop, wskazówka wskakuje na 0km/h. Był bym skłonny pomyśleć ze to żwarcie jakieś.Tylko ,ze sprawa jest bardziej złożona, bo jak "niby sie podładuje ...
Czytaj więcej : Problem z sc 28 | Odsłony : 5081 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC28)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114278 • Liczba tematów: 8496 • Liczba użytkowników: 4780