Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 04:41

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 13 lipca 2025, 04:41

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

NAPĘD !

WITAM
Na jakich napędach smigacie ?
I co myślicie o tym zestawie ? http://sklep.scigacz.pl/zestaw-napedowy ... -7499.html
Czytaj więcej : NAPĘD ! | Odsłony : 20012 | Odpowiedzi : 44 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Pompa paliwa

Mam pytanko czy fajer Sc33 musi mieć pompe paliwa ?? dokładnie chodzi mi o model 97

Dzieki z gory
Czytaj więcej : Pompa paliwa | Odsłony : 4098 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

stuki w silniku

Witam am pytanie do was miłośnicy blady.Oddałem motor do mechanika bo słyszałem jakieś stuki ,co sie okazało.Gdy pojechalem zobaczyc jak sobie radzą ,zdjeli pokryw górną dostali sie do zaworów wszystko ok,rozrzad ok takze co mozna sprawdzic z góry jest ok,spuszczony był olej zero jak to mówią srebrzanki czyli zadnych opiłkow,czyli powiedzieli ze nie ma sensu rozbierac dalej bo koszta rosna sporo.Chciałbym wam powiedziec ze ogolnie moto nie stracilo an mocy ,pali na dotyk ale wiecie ...
Czytaj więcej : stuki w silniku | Odsłony : 3401 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Sidi Mega Gore. Czy warto

Mam zamiar kupić SIDI Vertigo Mega Gore. Myślałem też o Vertigo Corsa ale są one chyba za sportowe. Ma ktoś może ten model? Jak wrażenia? Doczytałem się jak dotąd że trzeba zamawiać o numer większe niż się nosi bo rozmiarówka jest zaniżona. Miałem na sobie ostatnio zwykłe Vertigo i bardzo mi się spodobały. Poproszę o jakieś opinie na temat tych a także innych butów w jakich śmigacie.
Czytaj więcej : Sidi Mega Gore. Czy warto | Odsłony : 5982 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

MA ktoś wydech leo vince carbon?

Witam jak brzmi leo vince carbon więcej niewiem na ten temat?
Czytaj więcej : MA ktoś wydech leo vince carbon? | Odsłony : 4707 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Jak odroznic silnik

czym roznia sie od siebie w/w jednostki napedowe?
ps. poza deklami
Czytaj więcej : Jak odroznic silnik | Odsłony : 3591 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Yoshimura rs-3? Czy to będzie pasowało do 929?

To aukcja czy to bedzie pasowało do 929 ?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?it ... s%C5%82any.
i co o tym sądzicie?
Czytaj więcej : Yoshimura rs-3? Czy to będzie pasowało do 929? | Odsłony : 2956 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Jaki olej hamulcowy? Wymiana?

Witam. Chciał bym przed sezonem oprócz wymiany oleju i filtrów zmienić olej hamulcowy ponieważ mój jest jakiś taki brązowy (mam przewody w oplocie więc problemów z hamowaniem nie mam ale jak mam czas to wolał bym zmienić). Czy możecie mi powiedzieć coś na temat wymiany? Czy można to samemu zrobić (mechanikiem nie jestem ale szybko się ucze :) ) ? Jakie są koszty oleju? Jaki polecacie?
Czytaj więcej : Jaki olej hamulcowy? Wymiana? | Odsłony : 6892 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

OPONY z toru z nówki?

Witam
Jak to jest z tymi oponami.
Można kupić z toru kolplety za 400 i latać cały zezon.
Można kupić nóweczki i latać do koncja kadencji na tym moto ale za 1000-1100zł.

Druga strona medalu.
Ci co polatali na torówkach mówią że mają do nich zaufanie i latają łokciami po asfalcie i nigdy nie założą nowych. Wolą co sezon kupować kwalifikacyjne z toru. Że się super szybko nagrzewają itp.
Inni mówią że tylko nówką, bo ...
Czytaj więcej : OPONY z toru z nówki? | Odsłony : 10769 | Odpowiedzi : 18 | Forum : Ogólne Dyskusje

Elektryka

Witam mam takie pytanie czy da sie założyć elektrykę z rocznika 98-99 do rocznika 97 ??

Dzięki i pozdrawiam
Czytaj więcej : Elektryka | Odsłony : 3782 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114278 • Liczba tematów: 8496 • Liczba użytkowników: 4780