Dzisiaj jest 12 lipca 2025, 20:00

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 12 lipca 2025, 20:00

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Czym kleić drobne pęknięcia??

Znalazłem drobne pęknięcie owiewki i zastanawiam się czy jest na rynku dobry klej, który zapobiegłby dalszemu poszerzaniu się cholerstwa:)
PoZdRo!
Czytaj więcej : Czym kleić drobne pęknięcia?? | Odsłony : 4581 | Odpowiedzi : 6 | Forum : Ogólne Dyskusje

ustawienie zegarka

Wiem ze nie jest to najwazniejsza rzecz w tym motocyklu, ale jak juz jest to powinna dzialac :) niestety w moim modelu jak przekrece kluczyk na wyswietlaczu zegar miga i nie ma ustawionej takiej godz jak powinna byc(01:00).Probowalem to dzisiaj jakos ustawic ale niestety nie dalem rady.Czy moze mi ktos podpowiedziec jak ustawia sie zegaz w 929 z 2000roku. i czy zawsze on bezie migal czy jak ...
Czytaj więcej : ustawienie zegarka | Odsłony : 10324 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

power commander

witam mam pytanie jaka moc przyblizona ma 954 z power commanderem?czy duza jest roznica w osiagach? 2pytanie czy ciezko jest go wystroic samemu czy lepiej to oddac komus co sie tym zajmuje (gdzie jest taki ktos w warszawie i ile to kosztuje) dzieki za odpowiedz
Czytaj więcej : power commander | Odsłony : 5859 | Odpowiedzi : 5 | Forum : Ogólne Dyskusje

Kolorystyka SC59

Hej,
Co myslicie o kolorystyce nowego Blade 2008?
Moze admin zrobilby jakas ankieteke w tym temacie to zobaczymy jakie zdanie przewaza...
Czytaj więcej : Kolorystyka SC59 | Odsłony : 7909 | Odpowiedzi : 8 | Forum : Ogólne (CBR1000RR SC59)

929 vs 954

Na wiosne zmieniam moto. Chce kupic 929 ale wiele osob namawia mnie na 954. Wart dodac troche wiecej zeby kupic nowsza wersje? Motocykl bedzie uzywany w 99% na szosie
Czytaj więcej : 929 vs 954 | Odsłony : 21417 | Odpowiedzi : 34 | Forum : Ogólne (CBR929RR SC44)

Nie pali na jeden cylinder

Witam jak w temacie niepali na jeden cylinder,zmieniłem swiece i to samo suszyłem przewód i to samo. a teraz nawet odpalic niechce. Juz niewiem co moze byc
Strzela tylko jak prubuje zapalic. Pomocy
Czytaj więcej : Nie pali na jeden cylinder | Odsłony : 5232 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Docieranie Silnika

Witam. Nowa CBR 1000RR juz do mnie jedzie i w związku z tym mam pytanko. Czytałem różne opinie na temat docierania silnika. Jednak są one strasznie rozbieżne. Zatem proszę o wasze opinie "jak docierać"?
Czytaj więcej : Docieranie Silnika | Odsłony : 38615 | Odpowiedzi : 27 | Forum : Ogólne Dyskusje

sc 33 w malowaniu repsol

witam wszystkich
własnie zakupiłem fire,a z 97 roku
mam pytanie czy ktoś posiada fotki malowania takiego motocykla w barwy repsol honda
mógłby podesłac jakieś fotki ,informacje na temat tekiego motocykla??
z góry dziekuje
Czytaj więcej : sc 33 w malowaniu repsol | Odsłony : 6295 | Odpowiedzi : 4 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Jakie plyny i kosmetyki polecacie

Witam! Obecnie na rynku mamy taka roznorodnosc olejow, plynow i kosmetykow motocyklowych ze trudno sie w tym wszystkim polapac :? Czy zawsze cena jest adekwatna do jakosci?! Gdzie najlepiej zaopatrywac sie w/w artykuly- sklep, allegro ... Po prostu :arrow: ktorych uzywacie i polecacie :?:

Troche precyzyjniej.... Najbardziej interesuje mnie czym potraktowac gume, lancuch oraz plastiki, szczegolnie teraz przed ...
Czytaj więcej : Jakie plyny i kosmetyki polecacie | Odsłony : 15137 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Ogólne Dyskusje

Co nowego na fireblade.pl?

- poaktualizowalem kilkanascie zdjec w galeri fajera 2006/2007 (wszytskie w rozdzialce 1024x768 :D ) http://fireblade.pl/sc57b_zdjecia.php

- dodano 25 nowych banerow (logo gorne ktore losowo pojawia sie u gory)

- moje mocowanie kamery do 954RR, 1000RR i kasku ;) http://fireblade.pl/garaz_tankcam_uchwyt_kamery.php

- moje mocowanie GPS palmtopa do 954RR i ...
Czytaj więcej : Co nowego na fireblade.pl? | Odsłony : 89294 | Odpowiedzi : 69 | Forum : Nowości na stronie FireBlade.pl

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114278 • Liczba tematów: 8496 • Liczba użytkowników: 4780