Dzisiaj jest 12 lipca 2025, 20:18

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 12 lipca 2025, 20:18

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

[MotoGp] GP Hiszpanii Walencja 2007

http://fireblade.pl/sport_motogp.php

W niesamowitym stylu Dany Pedrosa wygrał ostatni wyścig sezonu 2007 w Walencji - na swoim terenie. Przyjechał na metę 5,5 sek przed Mistrzem 2007 Stonerem.

Jakby tego było mało wygrywając wyścig zapewnił sobie wicemistrzostwo na koniec sezonu, spychając Rossiego na 3 lokate (pierwszy raz "Doctor" jest 3 w generalce, zawsze był pierwszy lub drugi) Przed wyścigiem przewaga Włocha wynosiła 24pk nad Hiszpanem, wydawało się że nic nie może ...
Czytaj więcej : [MotoGp] GP Hiszpanii Walencja 2007 | Odsłony : 3371 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Sport

Łancuszek rozrzadu

witam

widze ze tego tematu nikt nie poruszyl ;/ zastanawiam sie nad wymiana w moim franku lancuszka rozrzadu mam najechane 42000 tys czy powinienem wymienic ? sprawdza sie napinaczem jak jest odcisniety do polowy to dobrze ? cos mi stuka w silniku pod obciazeniem jak dodam gwaltownie gazu czy to moze byc lancuszek ,albo zawory (plytki) moze ktos juz przerabial ten temat . moze przy takim przebiegu powinno sie go wymiecic
Czytaj więcej : Łancuszek rozrzadu | Odsłony : 4145 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

rękawice

Sezon sie konczy a rezem z nimi zycie moich rekawic. Kupilem je w maju za jakies 140zl. Jest to model METRO GROOVE. Link do aukcji na allegro: METRO GROOVE Przejechalem w nich jakies 9 tys. Pare razy w deszczu. Na dzień dzisiejszy wnetrze przykleja sie do palcow co daje dyskomfort przy używaniu sprzegla i hamulca. Teraz bardzo szybko lapia wilgoc wewnatrz co nie jest przyjemne. Ich wielka wada jest to ze farbuja dlonie na czarno. ...
Czytaj więcej : rękawice | Odsłony : 37021 | Odpowiedzi : 31 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

problem 954

mam problem z 954 mianowicie nie chodzi po0mpa paliwa (jutro sprawdze czy wogole jest iskra na cewce ) czy to moze byc cos z immo czy w czym innymszukac problemu?co wogole odcina immo?teraz byz zmieniany silnik i taki problem wystapil juz mam naprawde dosc.dzieki za odp.pzdr

iskry teaz nie ma takze chyba immo.moze tez ten czujnik co jest z tylu (nie wiem jakis wypadkowy) nie wiem ...
Czytaj więcej : problem 954 | Odsłony : 7621 | Odpowiedzi : 7 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

problem ze skrzynią, dziwne objawy

Witam. Borykam się ze swoją skrzynią, a jako, że sezon ku końcowi trzeba pomyśleć o naprawie.

Na początek objawy:

biegi wchodzą ze zgrzytem, jedynka szarpie, z jeden na dwa zgrzyt wyżej już nie jest źle ale czuć delikatną odchyłke od normy. mimo zgrzytu bieg wejdzie ale dwójka wypada przy około 7000rpm (myśle, że jest to następstwo marnej pracy skrzyni). wyżej opisane problemy są jak zmieniam biegi ze sprzęgłem, ostatnio próbowałem zmieniać bez sprzęgła i wchodzą ...
Czytaj więcej : problem ze skrzynią, dziwne objawy | Odsłony : 3701 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Usterki/awarie (CBR900RR SC33)

Górna półka

Mam wielki problem. Kupilem na allegro gorna polke do SC33. Dzis to rozebralem ( prosta kierownica turystyczna) i chcialem zalozyc oryginaly i sie okazalo ze nie pasuje. Otwor na stacyjke jest za maly i rozstaw na lagi tez jest za maly. Ogolnie pare godzin pracy, kupa nerwow i nic z tego. Mam rocznik 99. Orientuje się ktoś czy są różnice między np 96 a 99?? Teraz na allegro znalazlem polke pasujaca do modeli 96-98. To ...
Czytaj więcej : Górna półka | Odsłony : 6275 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

32 tapety na pulpit! [jpg]

Wrzuciłem na strone 32 nowye tapety Daniego Pedrosy, Nickyego Haydena i Micka Doohana(MotoGP) i FireBlade 2008 - każda w trzech najpopularniejszych rozdzielczościach 1600x1200, 1280x1024 i 1024x768!!!
Zapraszam do sciagania http://fireblade.pl/down_tapety.php
Czytaj więcej : 32 tapety na pulpit! [jpg] | Odsłony : 34991 | Odpowiedzi : 28 | Forum : Nowości na stronie FireBlade.pl

[MotoGp] GP Malezji 2007

Znowu Australijczyk wygral i pokazal kto jest w tym sezonie nie do objechania :)

Szkoda Predrosy bo znowu startowal z PP a skonczyl 3 przed Rossim. Widac ze Micheliny nie mja szans w tym roku z Bridgestonem...

WYNIKI:

1. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team (B) 43min 4.405 sek
2. Marco Melandri ITA Honda Gresini (B) 43min 6.106 sek
3. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team (M) ...
Czytaj więcej : [MotoGp] GP Malezji 2007 | Odsłony : 2642 | Odpowiedzi : 0 | Forum : Sport

Kimi Raikkonen mistrzem świata!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przede wszystkim Tytus to jest świetna wiadomość dla Ciebie :lol: Ja również się cieszę ze to nie Hamilton. A wiedzieliście jaki zadowolony był Alonso pomimo że przegrał?? Chyba się cieszył że Hamilton nie został mistrzem świata. A Robert?? Nie wiem dlaczgo koniec miał taki wolny?? Może opony miękkie na które narzekał? No nic. Ten sezon to nauka i zdobywanie doświadczenia. W następnym sezonie będzie lepiej:)
Czytaj więcej : Kimi Raikkonen mistrzem świata!!!!!!!!!!!!!!!!! | Odsłony : 6397 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Formula1

Airbox

Witam
Rozebralem dzisiaj obudowe filtra powietrza i co zobaczylem ../ filtr nowka ale obudowa filtra jest jakas popekana i klejona i przy laczeniu na pierwszym gazniku przy mocowaniu gumowym jest dosc duza dziura jest mozliwosc zeby ciaglo lewe powietrze? nie idzie przez filter tylko przez ta szczeline ..:/ moto troszke dziwnie sie zachowuje troszke szarpie przy niskich obrotach na postoju nic sie nie dzieje tylko przy ruszaniu ...
Czytaj więcej : Airbox | Odsłony : 3204 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114278 • Liczba tematów: 8496 • Liczba użytkowników: 4780