Dzisiaj jest 12 lipca 2025, 16:54

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Dzisiaj jest 12 lipca 2025, 16:54

Nowości Nowości dla FORUM.FIREBLADE.PL

Mapa strony FORUM.FIREBLADE.PL » Forum : FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR 1000RR | 954RR | 929RR | 900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

sonda lambda 954

czy kazda 954 posiadala sonde?w swojej nie posiadam i nie wiem czy poprostu niektore nie mialy czy tylko dlatego ze w mojej sa jakies kabinowane wydechy i dlatego jej nie ma jakie moga byc skutki (dla silnika) jazdy bez sondy i czy bez niej bedzie dzialal poprawnie komp?dzieki za odpowiedz.pzdr
Czytaj więcej : sonda lambda 954 | Odsłony : 4017 | Odpowiedzi : 1 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

Nowe artykuły na stronie [PDF]

Wlaśnie zamiaściłem na stronie w dziale POBIERZ/PRASA http://www.fireblade.pl/down_prasa.php nowe zeskanowane artykuły z gazet w formacie PDF. Cztery z nich dotyczą 900RR Sc33 , jeden 900rr Sc28 (przysłał je Cris83cbr900 - thx) , następne dwa dotyczą 1000rr 2007. Zapraszam do zapoznania się z tymi testami, na pewno poszerzą waszą wiedzę na temat tych modeli.

Przypominam że artykuły te są własnością gazet przez które zostały wydane, zamieszczam je tylko w celach ...
Czytaj więcej : Nowe artykuły na stronie [PDF] | Odsłony : 7471 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Nowości na stronie FireBlade.pl

Opinie o kaskach

Jakiego kasku używacie i na ile jesteście z niego zadowoleni??
zaczne od siebie: Kask Naxa kupiony w maju za 240zl do Suzuki GS500. Opinia jest taka: biedny zawsze traci dwa razy. Po przejechaniu 6 tys kask zwiekszyl sie conajmniej o rozmiar, przy zakupie ledwo go wkladalem , teraz w kominiarce jest za duzy:( Glosnosc jest ponizej krytyki jezeli sie przekracza 120. Teraz czekam na Sharka RSX. Cena sklepowa ok 1600 a mi sie udalo dostac ...
Czytaj więcej : Opinie o kaskach | Odsłony : 65306 | Odpowiedzi : 82 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

Kombik Tschul

Szukam ubrania dla brata. Kupil pare dni temu F2 no i musi w czyms jezdzic. Ogolnie budzet jest mocno ograniczony. Jak narazie dorobil sie dobrej kominiarki, pasa nerkowego i kasku po mnie:) Rekawice sa juz wybrane. Chodzi o kombik i buty. Mial ktos stycznosc z Tschulem?? Na allegro mozna kupic dwuczesciowy kombik za 900zl. Sama kurtke mozna kupic za 400zl. Moze ktos tego uzywa lub uzywal i moze sie wypowiedziec. Na roznych forach czytalem calkiem ...
Czytaj więcej : Kombik Tschul | Odsłony : 5842 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)

swiatla :)

witam :)
P.1 Mam mam pytanie odnosnie swiatel przednich w mojej cbr swieci tylko jedna strona po zalaczeniu swiatel dlugich siweca obydwie i teraz pytanie czy ja mam cos zle podlaczone ?;/ widzialem pare cbr i siweca obydwa swialta :) czy po prostu to tak ma byc na swiatlach drogowych swieci jedna strona prawa a do dlugich to swieca ...
Czytaj więcej : swiatla :) | Odsłony : 8828 | Odpowiedzi : 12 | Forum : Ogólne (CBR900RR SC33)

GP Brazylii 2007 + ankieta

Przed nami ostatnie GP w tym sezonie. Emocji nie zabraknie. Trzech kierowców może sięgnąć po tytuł mistrza świata. Lewis Hamilton który ma 4 punkty przewagi nad Fernando Alonso i 7 nad Kimim Raikkonenem. Robert zapowiada ze chce zakończyć sezon mocnym akcentem. Do walki włączyć może się Massa.... będzie ciekawie
Czytaj więcej : GP Brazylii 2007 + ankieta | Odsłony : 7375 | Odpowiedzi : 3 | Forum : Formula1

[MotoGp] GP Australii 2007

21-letni Australijczyk Casey Stoner (Ducati), który już wcześniej zapewnił sobie tytuł mistrza świata w motocyklowej klasie MotoGP, wygrał w niedzielę na torze na Philip Island wyścig o Grand Prix Australii. Wie ktoś może co sie stało z maszyna Haydena?? Podwójne zwycięstwo Ducati, Rossi trzeci. Przewaga w szybkości Ducati nad Yamaha to normalnie przepaść. Dani Pedrosa który dziś był czwarty nadal ma szansę na wicemistrzostwo świata. Ale myślę że Rossi sobie poradzi. A tak w ogóle ...
Czytaj więcej : [MotoGp] GP Australii 2007 | Odsłony : 3165 | Odpowiedzi : 2 | Forum : Sport

Bolesny koniec sezonu

We wtorek zabralem swoje poczciwe suzuki GS500 zeby sie przejechac. Final byl taki ze wbilem sie w sluzbowe Renault Kangoo. Jechalem sobie i szykowalem sie zeby go wyprzedzic a on nagle hamowanie i skret w lewo, ja juz nie zdazylem i przy ok 70 wbilem sie pod katem ok 45 stopni w bok. Samochod nie przyjal tego najlepiej. Suzuki wyszlo z tego calkiem dobrze, przetarte kapy od silnika, urwane lusterka, kierunki, przednia owiewka (nieseryja), wgnieciony ...
Czytaj więcej : Bolesny koniec sezonu | Odsłony : 7005 | Odpowiedzi : 11 | Forum : Ogólne Dyskusje

Mam zamiar kupic 954 ale mam pewne obawy, POMOC?!

Witam

Obecnie smigam SC33 i postanowilem zmienic na model 954 tylko mam pewne niepokojace obawy:
1. Skrzynia biegow - Czy to norma ze 954 ma ciulata skrzynie biegow? Obilo mi sie o uszy ze wypadajaca 2 to standard. Przy jakim przebiegu (mniejwiecej oczywiscie bo jak kto urzywa tak sie zurzywa) wypada 2 czy tam inny bieg. Jaki koszt napraw?
2. System przepustnicy w ukl wydechowym podobno sie zaciera lub pada silnik krokowy sterujacy przepustnicami systemu ...
Czytaj więcej : Mam zamiar kupic 954 ale mam pewne obawy, POMOC?! | Odsłony : 18055 | Odpowiedzi : 23 | Forum : Ogólne (CBR954RR SC50)

gotuje mi sie moja CBR-KA

Jestem swieży na forum,ale prosze o zrozumienie.Prosze o pomoc. Wymieniłem płyn chłodniczy w 954 i temperatura w czasie jazdy wzrasta do 110 C. A tak sie nie robilo wczesniej. Czy trzeba odpowietrzyc układ??? A jak tak ,to gdzie?Aha no i pluje mi płynem w czasie jazdy. Pozdro dla CBR -owiczów.
Czytaj więcej : gotuje mi sie moja CBR-KA | Odsłony : 23763 | Odpowiedzi : 35 | Forum : Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Statystyki

Liczba postów: 114278 • Liczba tematów: 8496 • Liczba użytkowników: 4780